Taboe Bar & Keuken

Meer informatie

Gasthuisplein 13A
8011 SB Zwolle


Menukaart van Taboe Bar & Keuken

Laatst bijgewerkt op 03.04.2025
Klassiek gesorteerd
TOSTI KAAS
Turks brood met KAAS EN KETCHUP
TOSTI TABOE
Turks brood met KAAS, SUCUK (PITTIGE TURSKE WORST), SRIRACHA SAUS, Little gem, ingelege ui en salse verde creme
LOADED NACHOS
Tortillachips getopt met chili sin carne, cheddar en salsa verde uit de oven, met huisgemaakte guacemole en pico de gallo
PUNTJE MAKREEL
Surinaamse bun met eikenbladsla, ingelegde groente, gerookte makreel en aji verde.
NAANTJA BUTTERED CHICKEN
Een naan-pita met een kommetje milde curry van kippendij
SMASHED AVOCADO & OESTERZWAM
Turks brood met eikenblad, smashed avocado, gele tomaat, ingelegde ui en gebakken beuken- en oesterzwam
PUNTJE SPANAKI BALLEN
Surinaams puntje met eikenbladsla, komkommer, spanaki bitterballen en chipotlesaus
PUNTJE RENDANG
Surinaams puntje met slowcooked spitskool of runderwang rendang, ingelegde groenten en taugé

vegetarisch vegetarisch

ZOPA HATZA
Gebonden soep van geroosterde flespompoen, gekarameliseerde ui, salie en appel, getopt met olijfolie en pompoenpitten
Taboe’s 12 uurtje
Klein kopje soep, puntje spanaki ballen of een taboe tosti en frisse salade
EMPANADAS DE POLLO
Colombiaanse empanadas gevuld met kruidige kippendij en een licht pittige salsa
FISH TACO’S
3 Zachte taco’s met little gem, Gerookte makreel, ingelegde groenten en aji verde

vegetarisch vegetarisch

KFC (KOREAN FRIED CHICKEN) TACO’S
3 zachte taco’s met knapperige kip, little gem, gochujang glaze, lente-ui en sesamzaad
PORNSTAR CEVICHE
Rauwe zeebaars met passievrucht tijgermelk, rode ui en koriander
ENCHILADAS CON CHORIZO
Drie zachte tortillas met refried beans, chorizo en cheddar uit de oven, getopt met ingelegde ui, salsa verde crème en gele tomaat
BEEF BULGOGI
Dungesneden rib-eye in Koreaanse marinade op een frisse komkommersalade met sesamzaad
PATATJE RENDANG
Rendang van slowcooked rund op boeren patat, met een huisgemaakt zuurtje
BUTTERED CHICKEN
Milde en romige curry van kippendij met groentjes uit de oven en een naan-pita
THAISE MAKREELSALADE
Komkommersalade met gerookte makreel, rode ui, taugé, pinda’s en een pittige zoetzure dressing
BREAKING BREAD
Turks brood met tomatensalsa en huisgemaakte aioli

vegetarisch vegetarisch

TOSTONES CON COJONES
Hartige snack van bakbanaan met guacemole, zwarte bonencreme en pico de gallo

vegetarisch vegetarisch

MUSHROOM CALAMARES
Gefrituurde reuzepaddestoelringen gepaneerd in bierbeslag en panko met een frisse citroen-knoflookdip

vegetarisch vegetarisch

CARIBISCHE QUINOA SALADE
Frisse salade met quinoa, komkommer, munt, mango, granaatappelpitjes en witte kaas

vegetarisch vegetarisch

LOADED NACHOS
Tortillachips getopt met cheddar en salsa verde uit de oven, met huisgemaakte guacemole en pico de gallo

vegetarisch vegetarisch

CHILI CHEESE FRIES
Boeren patat, chili sin carne en cheddar uit de oven met gochujuan glaze en chipotlemayo

vegetarisch vegetarisch

ZOPA HATZA
Gebonden soep van geroosterde flespompoen, gekarameliseerde ui, salie en appel, getopt met olijfolie en pompoenpitten

vegetarisch vegetarisch

OESTERZWAM TACO’S
3 zachte tacos met koolsla, gebakken oesterzwam, koriander en salsa roja

vegetarisch vegetarisch

GEVULDE PAPRIKA
Puntpaprika gevuld met orzo, pompoen en courgette. Getopt met paprika-pompoenmousse, gebakken oester- en beukenzwam en walnoot

vegetarisch vegetarisch

PATATJE RENDANG
Slowcooked spitskool op boeren patat, met een huisgemaakt zuurtje

vegetarisch vegetarisch

Orea Panna cotta
Huisgemaakte panna cotta met CRANBERRY COMPOTE en OREO CRUMBLE
BANANA BRULEE
Je favoriete laagje gekarameliseerde suiker over een romige Brulee met banaan
AFFOGATO
Bolletje vanille-ijs met espresso en pistachenoten
ADAM’S APPLES
Knapperige, warme appelgyoza met een bol vanilleijs, getopt met atsina cress, walnoot en kaneelsuiker
VERSCHILLENDE TAARTEN
Vraag een van onze medewerkers naar het aanbod beschikbare taarten

De bewerkingsstatus van de menukaart van Taboe Bar & Keuken is 03.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.