Restaurant Poppe

Meer informatie

Luttekestraat 66
8011 LS Zwolle


Menukaart van Restaurant Poppe

Laatst bijgewerkt op 10.03.2025
Klassiek gesorteerd
ZALM
Oosters gelakte zalm, mangochutney, mizuna en een tsuyu mayonaise
17,75
GEITENKAAS
ingelegde rode biet en brie, rucola salade, geitenkaas kroket en een yoghurt mint dressing
16,75
RUND
ossenworst met brioche, mosterd schotsen, gepocheerd ei, krokante shiitake, tafelzuur en hollandaise saus
17,75
EEND
marbré van eend rilette en gerookte eend met eendenleverbonbon, gekarameliseerde appel en calvados sorbet
18,25
PASTRAMI
gerookte hertenpastrami met zoet zuur van rode kool, enoki en truffel mayonaise
18,25
AMUSEFESTIVAL
proeverij van 5 kleine voorgerechten
19,75
TUSSENGERECHTEN OXTAIL
krachtige tomaten- runderbouillon met lavas en geplukte ossenstaart
9,75
CAPPUCCINO
romige crème soep van cèpes, droge worst en duxelles
11,75
COQUILLES
coquilles met gemarineerde gamba, zeekraal aardappelkaantjes en ponzu schuim
20,75
ZWEZERIK
krokant gebakken zwezerik met knolselderij crème, hazelnoot, oude kaas en een jus van Marsala
20,75
LASAGNE
bospaddenstoelen lasagne met ingelegde pompoen en saus van truffel
23,75

vegetarisch vegetarisch

PARELGORT
parelgort met wortel, schorseneren, bospeen, burratine, cashewnoot noten en schuim van oregano
23,75

vegetarisch vegetarisch

DORADE
doradefilet, couscous met bleekselderij, rozijnen en munt, Hollandse garnalen en een groene kruidensaus
29,75
KABELJAUW
gebakken kabeljauw, orzo met antiboise van tomaat en basilicumschuim
29,75
KALF
licht gerookte en gegrilde kalfsentrecôte, citrus witlof, gekonfijte krielen en een jus met sinaasappel
29,75
BOSEEND
gebakken filet, gestoofde bout, lever, rilette bitterbal, najaarsgroenten en een jus met vanille
30,75
WILDZWIJN
medaillon van wildzwijn en langzaam gegaarde wang, hete bliksem en een jus van steranijs
28,75
HERT
gebakken hertenbiefstuk, wild hachee, knolselderij stamppot en laurierjus
30,75
OSSENHAAS
tournedos Rossini met eendenlever, spinazie, brioche brood en jus van Madeira
39,75
CRÈME CARAMEL
crème caramel van pistache, frambozen sorbetijs, peper pistache crumble en witte chocoladeschuim
11,75
ADVOCAAT
advocaat van Amaretto met perensalade, gebrande merengue, amandelkletskoppen en citroen sorbetijs
10,75
BAVAROIS
trippel chocolademabré vanille duindoorn gel, Orero botercrème en duindoornroomijs
11,75
CAKE
Sticky Toffee Pudding Cake, gekarameliseerde ananas, witte chocolade-gember schuim en Pina colada roomijs
11,75
KAAS
plateau van diverse kaassoorten geserveerd met stroop, ingelegde walnoot en pompadoer
15,75
GRAND DESSERT
proeverij van diverse desserts
19,75

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant Poppe is 10.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.