Hotel Faber

Meer informatie

Kostverlorenstraat 15
2042 PA Zandvoort


Menukaart van Hotel Faber

Laatst bijgewerkt op 15.02.2025
Klassiek gesorteerd
Groninger mosterdsoep*
met bosui en gerookt spek
7,50
Tom kha kai, Oosterse kippensoep
7,50
Soep “chef’s keuze”
7,50
Stokbroodjes (8 stuks)
gegratineerde knoflook-kaas broodjes
7,50
Warme brioche broodjes met
Kruidenboter en pesto
7,50
Runder carpaccio met huisgemaakte pesto, ui, Parmezaanse kaas,
kappertjes en pijnboompitten
12,50
Duo vis; huis gerookte zalm, en gestoomde makreel,
zoetzure venkel en sesamzaadjes
14,50
Proeverij van geitenkaas, kroketje van geitenkaas, rode biet,
gele wortel en gegratineerde geitenkaas
12,50
Slagers keus, wij vertellen u graag de keuze van vandaag .dagprijs
Cajun kipspies op gemengde groenten, zwarte bonen
en pittige whiskeysaus
24,50
Huis gemarineerde spareribs
mild of pittig gekruid met een knoflooksaus en gepofte tomaat
24,50
Tournedos van het Black Angus rund naturel
34,50
Tournedos van het Black Angus rund met Pepersaus
35,50
Tournedos van het Black Angus rund met Stroganoffsaus
35,50
Zacht gegaarde rundersukade in bockbier met gepofte groenten
26,50

vegetarisch vegetarisch

Schnitzel
Met gebakken uien, champignons, gerookt spek
22,50
Schnitzel met Stroganoffsaus
22,50
Schnitzel met pepersaus
22,50
Beef Teriyaki met roergebakken groenten, rijst en salade
24,50

vegetarisch vegetarisch

Vis van de afslag (catch of the day)
Wisselende verse vis met passende garnituur dagprijs
Zalmfilet “en papillotte” , in folie gestoomd met witte wijn,
groenten en kruiden
26,50

vegetarisch vegetarisch

Oesterzwamburger, met uiringen, uienchutney en
Parmezaanse kaas
21,50

vegetarisch vegetarisch

Linguine pasta ,pesto, kikkererwten en
zondgedroogde tomaat
19,50

vegetarisch vegetarisch

Kalfslever
met gebakken spek, ui . Geserveerd met appelcompote
23,50

vegetarisch vegetarisch

Saté van varkenshaas,
met satésaus, gefrituurde uitjes, kroepoek, atjar en friet
19,50

vegetarisch vegetarisch

Coupe Pavlova, marscapone, gele room, verse aardbeien
en merinque
8,50
Crema Catalana met bloedsinaasappelijs
9,50
Dame blanche, vanille ijs
chocoladesaus en slagroom
8,50
“Mont Blanc”, vanille-ijs, slagroom, advocaat en
chocoladesaus
9,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Hotel Faber is 15.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.