Boekweit tartelette met pompoen, Vadouvan en shiimei
Vind ik lekker!
Bloemkool pannacotta met zure bom en brioche
Vind ik lekker!
Oude kaaskroketje met Chevenne-ui, zwarte truffel en Madeiragel
Vind ik lekker!
Menu:
80,00€
4 gangen
100,00€
5 gangen
120,00€
6 gangen
1. Gang
Noordzeekrab salade met biet krokant, ossenhaas tartaar en jus van biet en Hollandse soja
2. Gang
Geroosterde langoustine met Rendang, kokos crème en langoustine bisque
3. Gang
Gegrilde tarbot met aubergine kaviaar, tandoori, kruidensalsa en pickle van citroen
4. Gang
Truffel-ricotta tortellini met winterpostelein, pastinaak crème en truffelsaus
5. Gang
Chateaubriand van Black Angus ossenhaas met Bearnaise, rode wijnsaus en winters garnituur
6. Gang
Parade van exotisch fruit en kokos
Vind ik lekker!
Kaas assortiment van het Kaasatelier
17,50€
Vind ik lekker!
Kaas in plaats van dessert
7,50€
Vind ik lekker!
Vegetarisch menu 2024
Dit menu is een voorbeeld, de chefs zorgen elke keer weer voor een verrassend vegetarisch menu
Amuses.
Tartelette gevuld met piccalilly, gepocheerd kwartelei en Hollandaise saus
Vind ik lekker!
Tom kha vega bitterbal met crème van wilde limoen
Vind ik lekker!
Mini versie van asperge met ei en krieltjes
Vind ik lekker!
Menu
1. Gang
Ceviche van knolselderij met peer, honey roasted pecan, vinaigrette van blauwaderkaas en een bonbon van blauwader, peer en witte chocolade
2. Gang
Terong blado, Indonesische sticky aubergine, ravioli van koolrabi en milde sambal, chili- aardappelkrokant en kruidige koenjit kokos saus
3. Gang
Agnolotti gevuld met ricotta, Parmezaanse kaas en citroen, Gestoofde morilles, wilde spinazie en romige morillesaus
4. Gang
Shiitake gyoza, vegetarische okonomiyaki,, krokant shisoblad, geglaceerde bundelzwammetjes en espuma van vegan dashi
5. Gang
Dessert van het seizoen
Vind ik lekker!
De bewerkingsstatus van de menukaart van 't Misverstant is 04.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.