Mr. Meat Tilburg

Meer informatie

Korte Heuvel 49
5038 CS Tilburg


Menukaart van Mr. Meat Tilburg

Laatst bijgewerkt op 06.01.2025
Barbecue Chicken wings
Ooit waren vleugels het ondergewaardeerde deel van de kip. Dat is totdat mevrouw Bellissimo in 1964 de Buffalo Chicken uitvond. Mevrouw, we groeten je!
15,50
Whole baked Camembert
Het gerucht gaat dat het de beste kaas ter wereld is om een beer uit een boom te krijgen met “Come on Bear ” .
21,00
Crazy Rich Asian’s Gyoza
Voor de liefhebbers van Aziatische gerechten hebben we gefrituurde gyoza belegd met plakjes beef Tataki, geserveerd met verse Thaise zuurkomkommersalade en limoen-koriandermayonaise. Wie weet voel je je misschien even rijk, anders beproef je je geluk met de loterij.
14,75
Duck Spring Rolls Hoisin
Waarom noemen ze het spring rolls? Als het hele jaar door wordt geserveerd. We zouden het bij de oorspronkelijke naam Chả giò moeten noemen. Ja, probeer dat eens uit te spreken!
15,50
Char siu Bao Bun
Zhuge Laing, een heldhaftige militair die de koning omverwerpt, op de terugweg naar huis vroeg een rivier om betaling. Aan de overkant boden ze een bao bun aan, de rest is geschiedenis!
14,50
3pc / 6pc Oysters
Of je houdt van ze of je haat ze. Wij zijn er dol op, geserveerd met rodewijnazijn met sjalot, citroenen en onze huisgemaakte sambal
15,00
27,50
Mr.Meat’s Charcuterie
Sharing is caring, daarom hebben we met veel zorg gekozen uit verschillende soorten vleeswaren en worstjes om te delen, geserveerd met lookbrood en gerookte amandelen.
26,50
Classic Carpaccio
Tegenwoordig zie je zoveel variaties van carpaccio dat je je begint af te vragen welke versie de originele is. Daarom zeggen we: minder is meer, het heeft alles wat je nodig hebt.
17,50
Smokey Beef Tartare
Voor de klassiekerliefhebbers hebben we deze geweldige beef tartaar totaal anders geserveerd. Onze huisgemaakte gerookte olie en smeuïge eidooier bereid met de sous vide techniek.
17,25
Scallop and chorizo ‘yakatori
Fijne sint-jakobsschelpen, chorizo, Padron-pepers, allemaal gegrild op onze yakitori- grill, Gegarneerd met pastinaakpuree en ‘ ndujadressing.
17,50
Pork Belly
Twee zwijntjes waren aan het vechten wie de grootste buik heeft. Van degene die won werd nooit meer iets vernomen. We vonden hem na vele uren in een lief jasje in onze green egg.
15,50
3 Head on king prawns
Dit geweldige gerecht is zeer rijk van smaak. We zullen je niet veroordelen omdat je probeert de gele Thaise kokossaus van het bord te likken.
15,50
Mr.Meat egg
Kip/ei., wat maakt het uit, dit gerecht is een gouden medaille.
14,00
Slow cooked beetroot
"Er was eens in een Green Egg dat de rode biet langzaam rookte " Over het huwelijk van de biet en de verbrande geitenkaas met honing laten we je de rest van het verhaal verzinnen
12,75
Hungarian Goulash soup
Uit de 9e eeuwse Hongarije, gegeten door herders, zal deze soep je alleen maar "Hungary " maken voor meer
12,50
ENTRECÔTE - 300 grams
34,50
RIBEYE - 300 grams
32,50
31,50 180 grams (Lady's choice)
35,50 250 grams (For Him)
Surf 'n Turf
39,50 180 grams Tenderloin and 2 Prawns
45,50 250 grams Tenderloin and 3 Prawns
Lamb Rump
Sous-vide gegaard, geserveerd met krokante prei.
32,50
Slow Cooked Pork Cheek
Oh mijn god!!! Varkenswangen super langzaam gestoofd. Zo zacht, zo mals dat het smelt op je tong. Het gerecht wordt geserveerd met aardappelpuree en wortel.
32,50
Mixed Grill
Piep Kuiken, 300 grams Ribeye, Sous vide lamsbout en 2 Gamba ’ s voor 2 personen.
89,00
CHATEAUBRIAND - 650 grams
Het gerecht wordt geserveerd met gerookte groentes en is voor 2 personen.
85,00
BEEF WELLINGTON - 300 grams
Dit gerecht bevat het tournedosgedeelte van de ossenhaas (middengedeelte) bedekt met dijonmosterd. het deeg wordt gevuld met seranoham, champignons, sjalot-ui en afgewerkt met tijm. Dit gerecht wordt geserveerd met aardappel puree en jus
49,50
Chicken Little
Chicken Little, er van overtuigd dat de lucht naar beneden viel, ging op een wild avontuur - net als onze knapperige kipgerechten die je zullen laten zweven van smaak!
25,50
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met steak cut friet en mayonaise
Sea Bass
Eerst vonden we Nemo, toen vonden we Dory, nu vonden we verstopt in een papillot in een unagi-bad “bas ”
26,50
Mr.vegan
Deze bloemkool is, behandeld als een biefstuk, en gelakt met onze beroemde bbq- saus
21,50
Deep fried Onion Rings
6,50
Roasted Baby Potatoes
6,50
Mixed Baked Mushrooms
7,25
7,50

vegetarisch vegetarisch

Seasonal Vegetables
7,50
Green Mixed Salad
5,50
Trufflle Cauliflower Cheese
8,50
Honey Roasted Carrots
7,00
Creamy Mushroom
De Mario broertjes gaven ons een 5-sterrenbeoordeling voor deze saus
2,50
Creamy Peppercorn
Raadsel: hou van me of haat me, maar als je me bijt, vervloek ik je! Wat ben ik?
2,50
Green Chimichurri
Dit originele recept laat je "Don't cry for me Argentina" zingen
2,50
Cafe de Paris Butter
Er moet één klassieke Franse zijn, die hoor je in de keuken!
2,50
Stijn's™ BBQ-saus
Geniet van deze saus zolang het nog kan voordat een groot bedrijf besluit ons uit te kopen!
2,50
Mr. Meat's Jus
Wie is er gek genoeg om urenlang deze saus helemaal zelf te maken? Ja, dat zullen wij zijn!
3,00
Sticky Toffee Pudding
Onze chef-kok heeft deze meegenomen uit Engeland, zoet en plakkerig hier droom je van.
11,50
Dame Blanche
A lady in white crosses the road and gets hit by a truck with chocolate sauce. Who designed her dress ?
12,50
BBQ Banana ‘split’
Rijpe banaan, gerookt in de green egg, geserveerd met kaneelijs, baileys espuma en donkere chocolade..
12,50
Macarons 3pc or 6pc
Waarom weigerde de macaron te vechten? Omdat het niet onder druk wilde bezwijken!
8,00
13,00
Poached Pear Mascarpone
Ik ben te vinden in een dessert, maar ik ben geen taart, wat ben ik? Pure gelukzaligheid is het antwoord
12,50
Tiramisu
Savoiardi viel in een vat met koffie, terwijl hij mascarpone-kaas droeg, we denken dat het zo allemaal begon
11,50
Cheese Platter
Dit is voor de echte kaaskoppen. 4 verschillende kazen, degene die het meest stinkt is het lekkerst, dus zeg Cheeeeeese!
15,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Mr. Meat Tilburg is 06.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.