Bistro St. Sjaak

Meer informatie

Heuvelring 118
5038 CL Tilburg


Menukaart van Bistro St. Sjaak

Laatst bijgewerkt op 20.02.2025
Oesters (per stuk)
Gillardeau Special (no. 3) – sjalottenvinaigrette – citroen
4,50
Parmaham
Ham - brood – druiven – rode ui compote
9,50
Bruschetta (vega)
Toast – Tomaat – basilicum - olie
8,50
Vleesplateau (2 personen)
Gedroogde ham – steak tartare – runderbitterbal – carpaccio – brood
34,50
Visplateau (2 personen)
Oester - garnalenkroket – ingelegde zalm – tonijnsalade - mossels - brood
37,50
Broodmand (voor als u extra besteld)
Brood – kruidenboter
6,50
Uiensoep
Bouillon van ui – gegratineerde toast met Hollandse kaas
8,50
Bisque
Bouillon van garnaal – gebakken coquille – mossel - witvis
12,50
Carpaccio Tip: heerlijk met eendenleverkrullen!
Vers gesneden Ierse kogel – parmezaan – siciliaanse olijfolie – citroenmayonaise – rucola
14,50
Steak tartare (Ook als hoofdgerecht te bestellen!)
Schotse kogel – balsamico – siciliaanse olijfolie – diverse smaakmakers – evt verse dooier
14,50
Kroket (en hier zijn we trots op)
Hollandse garnalen – citroen mayonaise – peterselie
16,50
Burrata (VEGA)
Buffel mozzarella – tomaat – basilicum – citroen – balsamico
12,50
Escargots
Slakken – roomboter – kruiden -tikkeltje knoflook
15,50
Mossels
Rozemarijn – knoflook – roomboter – peterselie
12,50
Eendenlever zwezerik
Gebakken eendenlever - krokante hartzwezerik – truffelmayonaise
17,50
Ossenhaas
Kortgebakken ossenhaas – citroen – parmezaan – olijfolie – anijs cress
16,50
Kikkerbillen
Gebakken kikkerbillen – room – knoflook – gryere kaas - bieslook
14,50
Tournedos Tip: heerlijk met eendenlever of krokant gebakken zwezerik
Biefstuk van de haas – truffeljus – groentegarnituur
25,50
Entrecote
Double dutch entrecote – Parijse roomboter – groentegarnituur – gepoft krieltje
23,50
Chateaubriand (per 2 pers, +/- 160 gram pp)
Hollandse haas – groentegarnituur – gepoft krieltje – bearnaisesaus of truffel jus
62,50
Eendenborst
Filet van de canette – madeira sinaasappel jus -groentegarnituur – gepoft krieltje
23,50
Zeebaars
Zeebaarsfilet – groente garnituur - peterselie – knoflook – roomboter – citroen
24,50
Zeetong +/- 450 gr.
Op de huid gebakken – roomboter – peterselie – citroen
39,50
Mossels
Rozemarijn – knoflook – roomboter – peterselie
24,50
Kabeljauw
Filet – chimichurri (frisse salsa) – groente garnituur – gepopft krieltje
23,50
Risotto
Risotto – Paddenstoelen – Parmezaan – toets van truffel – zoete ui
23,50

vegetarisch vegetarisch

Kaas (in samenwerking met Fromagerie Guillaume uit Berkel Enschot) *
Europese kazen – kletzenbrood – chutney – druiven Suggestie: een rode port naar keuze of gekoelde Pedro Ximinez.
14,50
Tiramisu
Koek – room – ei – disaronno - cacao
7,50
Dame Blanche
Vanille ijs – chocolade – aarbei
7,50
Crème Brulee
Ei – room – suiker – vanille
7,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Bistro St. Sjaak is 20.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.