Bistro Bar JUS

Meer informatie

Korenbeursplein 2a
4001 KX Tiel


Menukaart van Bistro Bar JUS

Laatst bijgewerkt op 11.02.2025
Klassiek gesorteerd
los 13.50
Pekel eend met gekarameliseerde zilveruitjes en crème van knolselderij
Albacore tonijn met kruidenroomkaas, groene olijven, Grana Padano en basillicummayonaise
Carpaccio met truffeldressing, Parmezaan, rucola, tomaat, kappertjes en pitjes
Steak tartaar met een eidooiertje, zoetzure zuurtjes, brioche en dikke mayonaise
Huisgemarineerde zalm met salade van venkel, dille en uitgebakken kappertjes
Gegrilde en gepofte groentes met geitenkaas en pastinaakcrème
los 9.50
Strandkrabbetjes soep
Bospaddenstoelen bouillon met akkerchampignon
Fazantenbouillon met maïsomelet en bieslook
los 13.50
Gestoofde zwijnswang met peterseliewortel en rode wijn JUS
Rode mul met gestoofde prei en saus van saffraan en scampi
Open ravioli met geitenkaas, wortel en saus van eekhoorntjesbrood
los 24.00
Klassieker: Rood gebakken hertenbil met wildstoof, rode kool en stoofpeer
Gegrilde biefstuk met groentesalsa, rucola en Parmezaanse kaas
Kophaas met Iberico spek, pompoenpuree, spitskool en karwijzaad JUS
Licht gerookte zalm met spinazie mousseline, crème fraîche en Avruga kaviaar
Zeebaars met Tajarin pasta, witlof, Serrano ham en hollandaisesaus
Parelgort met truffel, groene asperges en harde schapenkaas
los 10.50
Warm brioche broodje met abdijkaas en parfait van vadouvan
Appelcrumble met citroencrème, boer’n yoghurtijs en limoenknetters
Huisgemaakte slagroomsoesjes met warme karamelsaus en vanille-ijs
Bosvruchten bavarois met pure chocolademousse en blauw bessensaus
4 verschillende kazen met huisgemaakt karnemelkbrood, pruimedanten en walnoot
Speciale koffie (keuze uit Irish, Spanish, French of Italian)
los 24.00
Klassieker: Rood gebakken hertenbil met wildstoof, rode kool en stoofpeer
Gegrilde biefstuk met groentesalsa, rucola en Parmezaanse kaas
Kophaas met Iberico spek, pompoenpuree, spitskool en karwijzaad JUS
Licht gerookte zalm met spinazie mousseline, crème fraîche en Avruga kaviaar
Zeebaars met Tajarin pasta, witlof, Serrano ham en hollandaisesaus
Parelgort met truffel, groene asperges en harde schapenkaas

De bewerkingsstatus van de menukaart van Bistro Bar JUS is 11.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.