spinazie flan, krokante bundelzwam, eidooier crème en Cognac vinaigrette
Vind ik lekker!
Gepocheerde Skrei filet met cassoulet van linzen du Puy
boerenkool en een schuim van Bouillabaisse met lavas olie
Vind ik lekker!
Blanke kalfspincanha gelakt met ahornsiroop & Jus de veau
met pastinaak, gegrilde rode ui, groene pesto crème en citrus jus
Vind ik lekker!
(supplement: gebakken eendenlever à € 10,-)
Vind ik lekker!
Cremeux van lychee
met een kern van abrikoos kardemom cakeje, rozengel en Champagne sorbetijs
Vind ik lekker!
Diverse Europese kazen met garnituu
Vind ik lekker!
De bewerkingsstatus van de menukaart van VINEUM (wine)restaurant is 03.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.