Ter Marsch & Co - Rotterdam

Meer informatie

Witte de Withstraat 70
3012 BS Rotterdam


Menukaart van Ter Marsch & Co - Rotterdam

Laatst bijgewerkt op 07.01.2025
Klassiek gesorteerd
Served medium. *(Bijna) alle burgers zijn ook vegetarischte bestellen, met een plant-based patty in plaats van een vleespatty +1.50 of een glutenvrij broodje + 2
LA FIESTA DE CARNE medium geserveerd
Winnaar beste hamburger Nederland 2024 Spaans Black Angus rund van Miguel Vergara, venkel, custard van Manchego kaas, Andaluz crème, gedroogde tomaat, 24 maanden gerijpte Gran Reserva Serranoham en Piment d’Espelette
DE BURGERESSE medium geserveerd
150gr Lady Burger / 200gr van Nederlands Limousin rund en Japans Wagyu met lakjus van wintertruffel, sla, boerenkaas, pruimtomaat, Spaanse ui, augurk, pancetta (spek), truffelmayo en Ter Marsch-saus
THE GOJIRA (GESERVEERD OP 2 STEAMBUNS) medium geserveerd
Winnaar beste hamburger Benelux 2020 & Winnaar beste hamburger Nederland 2020 2 x 75 gr. Patty van Nederlands dry Aged Rib Eye en Japans Wagyu met zoetzure komkommer, mini bok-choy, bulgogi pulled pork, ingelegde rode ui, yuzu-gembersaus, gochujang bbq saus en nori casave chips
THE HOLY MOLY medium geserveerd
Winnaar beste hamburger Benelux 2021 Spaans Black Angus rund van Miguel Vergara en Wagyu, met gemarineerde spitskoolsalade, Mexicaanse koriander-avocado molé, carnitas chili buikspek, crème van chorizo, cheddar, crispy zwoerd (spek) en limoen Jarritos crème
THE ROYAL DUTCH medium geserveerd
van Nederlands Dry Aged Rib Eye en Japans Wagyu met sla, tomaat, ui, zoetzure komkommer, Old Amsterdam custard, yuzucrème, ponzu/sambiajus en Remeker pindacrumble
TER MARSCH CLASSIC medium geserveerd
van Nederlands Limousin rund of kippendij met sla, tomaat, augurk, Spaanse ui en Ter Marsch-saus
OH’ CHEESUS medium geserveerd
van Nederlands Limousin rund met sla, tomaat, augurk, ingelegde rode ui, home made ketchup, cheddar, kaas custard, pancetta (spek) en Ter Marsch saus
TER MARSCH GRANDE medium geserveerd
van Nederlands Limousin rund met sla, tomaat, augurk, Spaanse ui, pancetta (spek), boerenkaas en truffelmayo
FRIES OF MINE
Winnaar beste friet Nederland 2020 Zoete aardappel friet met mayo van zwarte wintertruffel, Parmezaanse kaas en kaas pinda-crumble, gedroogde worst en gefrituurde peterselie
FRIET BABI KETJAP
Verse friet met Indonesisch geroosterd varkensvlees, zwarte peperknoflookmayo, rode pepersaus (licht pikant) en nori crunch (gedroogd zeewier)
FRIET
Met een huisgemaakte saus naar keuze: truffelmayo, lookmayo of sriracha mayo
CAESAR SALAD
met little gem, gegrilde boerderijkip, ansjoviscrème, looktoast, Parmezaanse kaas, kaas-pindacrumble, gepocheerd ei met béarnaisesaus (Vega-variant mogelijk)
GROENE ASPERGES VAN DE GRILL
met een gepocheerd hoeve-ei, Parmezaanse kaas, bearnaisesaus, kaas-pindacrumble, overgoten met kruidenolie
ACHT BITTERBALLEN
met huisgemaakte druivenmosterd
ACHT AZIATISCHE CRISPY ROLLS
met koude pindasaus, chili, kokosnoot, pinda en koriander
AZIATISCHE BUIKSPEK
met kimchi, wortel rettich, zoetzure radijs, norikrokant en Aziatische jus
CRISPY CHICKEN
gepaneerde kip met cornflakes, ingelegde rode ui en gochujang BBQ saus
Dry Aged Steak
Met friet, béarnaisesaus, kaas-pindacrumble en truffeljus 200gr / 400gr Nadat het vleesch gerijpt heeft in de rijpingskast krijgt het een zeer malse structuur en intensere smaak. Minimale bereidingstijd 30 min
tot 17 uur
Porchetta deluxe
sappig en mals geroosterd met citrus aroma’s, chimichurri, tomaat, piri piri olie en venkel
P.L.T.
met ovengebakken pancetta (spek), little gem, tomaat, gesmolten cheddar, truffelmayo, kaas-pindacrumble, ingelegde komkommer en rode ui
HOT CHICK
met gefrituurde kip, little gem, gepickelde groenten, ingelegde rode ui, zoetzure komkommer, sriracha mayo, nacho cheesecrumble en gerookte jalapeños

vegetarisch vegetarisch

RED VELVET BAR
met witte chocolade ganache, vanilleschuim en frambozensaus
CRÈME BRÛLÉE
met zoete biscuit crumble en vanilleschuim

De bewerkingsstatus van de menukaart van Ter Marsch & Co - Rotterdam is 07.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.