Societeit aan de Maas

Meer informatie

Veerdam 1
3016 DD Rotterdam


Menukaart van Societeit aan de Maas

Laatst bijgewerkt op 07.01.2025
Klassiek gesorteerd
GEROOKTE RIB-EYE
met kappertjes, pijnboompitten, rode ui, parmezaan en truffelmayonaise
11,50
PANINI TUNA MELT
met pikante tonijnsalade en cheddar kaas
8,50
EGGS BENEDICT
met zalm, spinazie, gepocheerd ei en hollandaisesaus
13,50
OMELET (boeren of naturel) OF UITSMIJTER vanaf
met naar wens ham, kaas, spek, champignons en/of zalm
7,50
KROKETTEN
kalfsvlees- of groentekroketten (2 stuks) op landbrood met mosterd
8,50
GARNALENKROKETTEN
Holtkamp garnalenkroketten (3 stuks) op landbrood met cocktailsaus
11,50
TWAALF-UURTJE
met een kopje soep, groentekroket, gebakken ei, ham, kaas en twee sneden brood
13,00
CAESAR SALADE
met gegrilde kip, gebakken spek, ansjovis, parmezaan, croutons en gepocheerd ei
14,50
GEITENKAAS SALADE
met avocado, walnoot, druiven en cranberry
12,50
HOLLANDSE GARNALENCOCKTAIL
met citroen, kruidensla, toast en cocktailsaus
15,50
DUNGESNEDEN GEROOKTE KNOLSELDERIJ
met kappertjes, krokante kikkererwten, hummus en vadouvancrème
12,00
STEAK TARTAAR
met kappertjes, rode ui, kruiden, toast en cocktailsaus
14,50
SOEP VAN DE CHEF
met kappertjes, rode ui, kruiden, toast en cocktailsaus
9,00
ZEETONG À LA MEUNIÈRE
met ambachtelijke friet, mayonaise en salade (bereidingstijd 40 minuten)
DORADE
met gepofte groente, aardappelmousseline en port-jus
16,00
BURGER ‘DE MAAS’ (150 GR.)
geserveerd met ambachtelijke friet
13,00
STEAK FRITES
met salade en bearnaisesaus
19,00
BIET WELLINGTON
met gepofte groente, aardappelmousseline en aubergine-jus
13,00
SUPPLEMENT RIJST OF FRIET
OF ZOETE AARDAPPELFRIET OF GROENTE
2,00
KAASPLANK
wisselende selectie van vier of vijf kazen uit binnen- en buitenland
12,50
TORRIJA
Spaans wentelteefje met vanillesaus en vanille-ijs
8,50
TIRAMISU
mascarpone met lange vingers, amaretto, koffie, cacao, rood fruit en atsina cress
8,50
HARDE WENER
5,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Societeit aan de Maas is 07.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.