Restaurant Nerello

Meer informatie

Oostzeedijk 344
3063 CC Rotterdam


Menukaart van Restaurant Nerello

Laatst bijgewerkt op 03.02.2025
Klassiek gesorteerd
Parmigiana di melanzane
Laagjes aubergine met tomaat, basilicum en mozzarella
18,50
Battuto di black angus con cipollotto, tartufo, scaglie di Parmigiano, olio e limone
Dun geslagen black angus met lente-uitjes, truffel, Parmezaanse kaasvlokken met olijfolie en citroen
19,50
Roast beef con verdure grigliate e dressing al caprino
Rosbief met gegrilde groenten en geitenkaasdressing
19,50
Burrata con zucca affumicata, olio d’oliva e polvere di rosmarino
Burrata met gerookte pompoen, olijfolie en rozemarijnpoeder
18,50
Tartar di tonno con cruton, mango e mayonese allo zafferano
Tartaar van tonijn met croutons, mango en saffraan mayonaise
18,50
Prosciutto di pesce spada con dressing al limone e pepe rosa
Dungesneden, gemarineerde zwaardvis met een dressing van citroen en roze peper
19,50
“Tomino” fondente, con crema di porcini e tartufo e crumble di pane saltato
Gesmolten “Tomino” kaas, met eekhoorntjesbrood, truffel crème en broodcrumble
18,50
Guancia di vitello stufata con crema di sedano rapa e salsa alle erbe
Gestoofde kalfswang met crème van knolselderij en kruidensaus
19,75
Casarecce con pesto di pistacchio e pecorino Romano
Casarecce pasta met een pesto van pistachenoten en pecorino kaas
19,50
Tagliatelle al parmigiano con tartufo
Tagliatelle met boter, salie en verse truffel, geflambeerd in een Parmezaanse kaas
26,50
Spaghetti alle vongole con pomodorini confit e bottarga
Spaghetti met kokkels, gekonfijte tomaatjes en bottarga (viskuit)
21,50
Tortelli ripieni di prosciutto San Daniele, ricotta e semi di finocchio su crema di pomodorini gialli
Pastakussentjes gevuld met San Daniele ham, ricotta en venkelzaad op een crème van gele kerstomaatjes
23,50
Raviolini ai gamberi con pomodorini ciliegini saltati
Garnalenravioli met gebakken kerstomaatjes
23,50
Gnocchi di patate ripieni di “ragù alla bolognese”, burro affumicato e basilico
Aardappelgnocchi gevuld met "Bolognese saus" met gerookte boter en basilicum
24,50
Risotto al gorgonzola dolce, con pere al Calvados noci e timo
Zoete gorgonzolarisotto met peren gedrenkt in Calvados, walnoten en tijm
24,50
Filetto di merluzzo con crema di pastinaca allo zafferano
Kabeljauwfilet met saffraan-pastinaakcrème
28,50
Trancio di tonno alla griglia con cipolla rossa all’aceto balsamico bianco
Gegrilde tonijnsteak met gestoofde rode uien en witte balsamico azijn
30,50
Filetto di branzino al cartoccio con vongole, capperi e olive taggiasche
In folie gebakken zeebaarsfilet met venusschelpen, kappertjes en Taggiascaolijven
29,50
Filetto di Manzo con fonduta di parmigiano aromatizzata al tartufo
Ossenhaasfilet met gesmolten Parmezaanse kaas gearomatiseerd met truffel
32,50
Stinco d’ agnello al forno con polenta e gremolada
Lamsschenkel uit de oven met polenta en gremolata
30,50
Saltimbocca alla Romana
Kalfsvlees gebakken met parmaham en salie met een witte wijn saus
28,50
Medaglioni di cinghiale con salsa al Nerello Mascalese e uva
Medaillons van wild zwijn met Nerello Mascalese-saus en druiven
29,50
Millefoglie di zucca gialla e zucchine al profumo di erbe su crema di pomodoro ciliegino
Kruidige millefeuille van gele pompoen en courgettes op een kersentomatencrème
18,50
Tiramisu
10,50
Sgroppino al limone
Citroenijs met wodka en prosecco
10,00
Cannoli Siciliani
Hoorntje van krokant deeg gevuld met een crème van ricottakaas
9,50
Panna cotta con caramello e fiocchi di sale
Panna cotta met karamel en zoutvlokken
9,50
Semifreddo alla nocciola con salsa al cioccolato fondente
Hazelnootsemifreddo met pure chocoladesaus
10,00
Torta vaniglia e olio d’oliva con gelato yuzu
Taartje van vanille en olijfolie geserveerd met yuzu-ijs (Japanse citrusvrucht)
9,75
Profiteroles al pistacchio
Pistache-profiteroles
10,25
Selezione di formaggi Italiani con frutta secca e miele al tarufo
Selectie van Italiaanse kazen geserveerd met gedroogd fruit en truffelhoning
18,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant Nerello is 03.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.