Locale Kaap

Meer informatie

Delistraat 48C
3072 ZL Rotterdam


Menukaart van Locale Kaap

Laatst bijgewerkt op 06.01.2025
Klassiek gesorteerd
Let op: Als u er zeker van wilt zijn dat fruits de mer leverbaar is, kunt u die het beste de dag ervoor bestellen, met name de kreeft. Op de dag zelf kunt u ter info even bellen naar: +31104232222 beste voor de zondag vrijdag bestellen
Oester per stuk
Bretonse Fines claires, met citroen en sjalotazijn
3,50
Oesters 6 stuks
Bretonse Fines claires, met citroen en sjalotazijn
19,60
Zeeuwse platte oester per stuk
met sjalot azijn en citroen
4,50
Zeeuwse platte oesters 6 stuks
met sjalot azijn en citroen
25,50
Mix oesters
mix van 3 Zeeuwse en 3 Bretonse oesters
22,50
Halve kreeft (ong 300 gr)
Met kropsla, dressing, citroenmayonaise en cocktailsaus
26,00
Fruits de mer KAAP
Oesters 2pp, wilde gamba 2pp, krabscharen, bulots, venusschelpen, alikruiken.
31,00
Fruits de mer Kaap XL
Fruits de mer Kaap compleet met een halve kreeft 1 pers: 49,50 2 pers: 91,50
49,50
Krabscharen met citroenmayonaise
11,25
Scheermessen
Schelpen kunnen naar keuze onbereid worden mee gegeven, zodat u ze thuis kunt bereiden en warm serveren.
9,25
Wilde pel gamba's
12,25
Vongole/ Venusschelpen
Schelpen kunnen naar keuze onbereid worden mee gegeven, zodat u ze thuis kunt bereiden en warm serveren.
13,00
Bulots
9,00
Kokkels
Schelpen kunnen naar keuze onbereid worden mee gegeven, zodat u ze thuis kunt bereiden en warm serveren.
13,00
Zelf gemaakt 4 kleine geitenkaas-mais-kroketjes Gluten Vegetarisch
9,50

vegetarisch vegetarisch

Zelf gemaakt 4 kleine garnalenkroketjesGluten Schelpdieren
11,50
Zelf gemaaktv mix kleine kroketjesGluten Melk Schaaldieren Schelpdieren
2 kleine geitenkaas-mais- kroketjes
10,50
Sint Jacobsschelpen,
met selderij, gepofte knoflook, paddenstoelen
14,00
Ceviche van witte vis met grapefruit, radijspickleVis
gemarineerd met oa limoen en rode ui
9,00
Tonijncarpaccio- tataki-style
met burnt limoenmayo,balsamico-siroop, wilde rucola
11,00
Bloemkool beignet
Marokkaanse marinade, harissamayo
9,50
"Kleine" Bouillabaise Schaaldieren Vis
Vissoep met poon, kabeljauw, mul, gamba, schelpen,
11,00
Vis van de week
Hele tarbot in boter jus met gepickelde citroen en home made kappertjes. Witlof met sinaasappel gestoofd.
25,00
Zeeuwse mosselen Schaaldieren Schelpdieren
met huisgemaakte frites of/en sla
23,00
Fish and chips
F & C Kaapse variatie met catch of the day.
19,50
VEGAN VAN DE MAAND
Vegan: gevulde koolbladeren met paddenstoelen risotto, gerookte tofu en beluga linzen. Vegan roomsaus
19,00
Bouillabaise
Hele rijke vissoep met poon, kabeljauw, mul, gamba, schelpen,
25,00
Wild stoof
met hert en haas, stamppotje met wortelpickle, cranberry en flowersprouts.
25,00
Veggies
groenten met humus van gedroogde
9,50

vegetarisch vegetarisch

Gemengde salade
Citroen en mosterddressing
4,00
Friet met mayonaise
Alles zelf gemaakt uiteraard
4,75
Seizoens taartEi Melk
Appel-maanzaad cake met calvadios-caramelsaus
7,00
Vier Nederlandse en Franse boerenkazen
met zelfgemaakte chutney
8,25
Combi witte en pure chocolademousse
met gemarineerde kersen
7,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Locale Kaap is 06.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.