Classique 010

Meer informatie

Bergse Dorpsstraat 14b
3054 GD Rotterdam


Menukaart van Classique 010

Laatst bijgewerkt op 03.02.2025
Klassiek gesorteerd
1/2 Dozijn Irish Mor Nr.3
Half dozijn oesters (optioneel ook gegratineerd of gebakken)
28,50
“Classique 010 Oester”
Oester naturel met champagne, kaviaar en groene kruiden (per stuk verkrijgbaar)
9,50
Carpaccio
Huisgesneden gerookte ribeye met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola en truffelmayonaise
15,50
Ceviche van kabeljauw
met limoensap, peper, komkommer en bosui
18,50
Steak Tartare
Volgens eigen recept aan tafel bereid met verse, handgesneden Tournedos
23,50
Bisque d’Homard Classique
Romige soep met kreeft en bieslook, geflambeerd met cognac (aan tafel bereid, vanaf 2 personen, prijs p.p.)
25,00
Escargots
In kruidenboter (7 stuks)
15,50
Tartaar van rode biet
Met feta, komijn, hazelnoot en truffelbrioche
16,50
Perle Imperial kaviaar
per 10 gram met ei, creme fraiche en bieslook
38,50
Vis van de week
Wekelijks wisselende vis met passende saus (vraag uw gastheer of gastvrouw)
Captain’s Diner
Gekookte aardappelen met kapucijners, spekjes en huisgemaakte piccalilly
19,50
Tournedos Classique
Sugarsnaps, gele courgette en haricots verts met kruidenboter (optioneel Stroganoff aan tafel bereid vanaf 2 personen)
32,50
Kalfszwezerik
Krokant gebakken met wit- & roodlof, bloemkool en rode portjus
36,50
Gegrilde aubergine
Met geitenkaas, courgette, paprika en hazelnootcrumble
19,50
Pommes frites
Krokant gebakken verse frieten
3,50
Spinazie met sjalotjes
Roergebakken bladspinazie met sjalotjes
3,50
Gemengde salade
Wisselende frisse salade
3,50
Gemengde seizoensgroenten
Dagverse groenten van het seizoen
3,50

vegetarisch vegetarisch

Kaasplateau
Samenstelling van kaas aan tafel gesneden
21,50
Classique Sabayon
Classique Sabayon geschonken over vanille-ijs met rood fruit
14,50
Stoofpeer met brownie
vanillecrumble, kaneelijs
13,50
Crepes suzette
Flensjes in saus van sinaasappel en cointreau. (Aan tafel bereid)
18,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Classique 010 is 03.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.