Brasserie Kaat Mossel

Meer informatie

Admiraliteitskade 85
3063 EG Rotterdam


Menukaart van Brasserie Kaat Mossel

Laatst bijgewerkt op 03.02.2025
Klassiek gesorteerd
Rundercarpaccio
Met pecorino riserva, aceto balsamico, gerookte gezouten amandelen, rucola en olijfolie.
15,50
Steak Tartaar
à la minute geprepareerd met een gepocheerd eitje en geroosterd brood.
15,50
Schotse Gerookte Zalm
Met fijngesneden uitjes, kappertjes en een crème van mierikswortel, geserveerd met toast en boter
16,50
Iberico Ham
Dungesneden Spaanse rauwe ham.
21,50
Hollandse Garnalen
Met veldsla, avocado crème en vinaigrette.
22,95
Straatje Kaat
Combinatie van gerookte zalm, gerookte wilde paling en Hollandse garnalen met toast en boter.
23,50
Kreeftensoep
Gevuld met rivierkreeft, room en desgewenst een scheutje cognac.
15,50
Kaat's Kibbeling
Gefrituurde stukjes kabeljauw met remouladesaus
15,50
Scampi Piri Piri
Gebakken garnalen met knoflook, Spaanse pepers, laurier, laos, zeezout en afgeblust met sherry.
16,50
Calamaris
Gefrituurde inktvis met teriyaki saus, rode peper, bosui en sesamzaad.
16,50
Fish And Chips
Rechtstreeks geserveerd uit het krantje met frieten en remouladesaus.
19,50
Sliptongen
Spartelvers, recht uit de Noordzee op je bord geserveerd, met gemixte groenten en frieten. DAGPRIJS
24,50
34,50

vegetarisch vegetarisch

Catch Of The Day
Raadpleeg de borden in ons restaurant, vraag het aan de bediening of bekijk onze socials.
Zeetong 500gr+
Heerlijk krokant gebakken Noordzeetong, geserveerd met gemixte groenten en frieten.
65,00

vegetarisch vegetarisch

Mosselen Naturel
Met laurier en mosselgroenten.
16,25
30,50
Mosselen Provenciaal
Met knoflook, rozemarijn, tijm, mosselgroenten en tomaat.
16,25
30,50
Mosselen Pikant
Pikant aangemaakt met rode peper, knoflook, olijfolie en laurier.
16,25
30,50
Mosselen Pernod
Met fijn gesneden venkel, pernod en crème fraîche.
17,25
32,50
Mosselen Thais
In een Thaise curry.
17,25
32,50
Mosselen Truffel
Met room en truffel.
18,25
34,50
Frankrijk - Cap Du Horn (Fine De Claire) Nr. III
Keuze uit: Naturel / gebakken / rode wijnazijn met sjalotjes / gegratineerd met kaas / als shot met tomatensap, tabasco en wodka.
3,95
Ierland - Pearl Of Ireland Nr. III
Keuze uit: Naturel / gebakken / rode wijnazijn met sjalotjes / gegratineerd met kaas / als shot met tomatensap, tabasco en wodka.
4,50
Ierland - Carlingford Nr. III
Keuze uit: Naturel / gebakken / rode wijnazijn met sjalotjes / gegratineerd met kaas / als shot met tomatensap, tabasco en wodka.
5,25
Kreeft Naturel
Dagvers gekookt en geserveerd met mayonaise.
62,50
Kreeft á la Kaat
Met seizoensgroenten beurre blanc.
66,50
Kreeft van de Plancha
In knoflookolie gebakken.
64,50
Kreeft Thermidor
Met kreeftensaus en gegratineerd met kaas
68,50
Runder Sucade
Met een krachtige rode wijnsaus.
24,50
House Steak
Met seizoensgroenten en pepersaus.
26,50
Beef Teriyaki
Getrancheerde steak met teriyaki saus, gefrituurde uitjes, bosui en rode peper. DAGPRIJS
32,50
Vers Van De Haak
Zie de borden in ons restaurant, vraag het aan de bediening of bekijk onze socials.
Knoflook Garnalen
Met scampi’s en vinaigrette.
21,95
36,95
Met Straatje Kaat
Gerookte zalm, gerookte wilde paling en Hollandse garnaaltjes.
26,95
41,95
Frieten
5,50

veganistisch veganistisch

Gemengde Salade
8,95

vegetarisch vegetarisch

Broodplankje
Meergranenbrood met boter en smeersels.
7,50
Gemixte Groente
7,95

veganistisch veganistisch

Kaatje Mossel
Vanilleroomijs met advocaat, chocoladesaus en slagroom.
9,50
Tiramisu
Klassiek Italiaans dessert.
10,50
Brownie
Met een bol roomijs en caramelsaus.
10,50
Luikse Wafel
Warme wafel met een banketbakkersroom en Amarenekersen.
9,95
Hangop
Met honingcrunch, walnoot en stoofpeer.
12,50
CREPE SUZETTE
Flensjes met sinaasappel en een bolletje vanilleijs.
12,50
Kaasplateau
Assortiment van diverse kazen met notenbrood en appelstroop.
15,95

De bewerkingsstatus van de menukaart van Brasserie Kaat Mossel is 03.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.