Bistro Noroc

Meer informatie

Pieterskerk-Choorsteeg 4
2311 TR Leiden


Menukaart van Bistro Noroc

Laatst bijgewerkt op 29.04.2025
Klassiek gesorteerd
Gevulde dadels
met geitenkaas omwikkeld met (of zonder) spek uit de oven, met een salade
13,50
Gebakken sardines (ook te bestellen als hoofdgerecht met pasta)
in witte wijn, knoflook, tomaat, olijven, kappertjes en ansjovis
13,50
Gravad lax
op Scandinavische wijze gemarineerde zalm met groene asperges
13,50
Camembert met noten
uit de oven, met honing, rozemarijn en sherry
13,50
Soep, dagelijks wisselend
gemaakt van dagverse producten
7,50
Ossobucco alla Milanese
met tomaat, rozemarijn, knoflook en citroen met polenta en gremolata
27,50
Gebakken zalm
onder een kruidenkorst met een romige saus van witte wijn, verse groenten en pommes duchesses
25,50
Pasta met paddenstoelen
tomaat, crème fraîche en Parmezaanze kaas
22,50
Lamskoteletjes
met knoflookchips en een groente-aardappel ovenschotel
26,50
Wat schaft de pot
een fantasie van de dag
24,50
Flensje
met warme kersen en een roomkaas met honing en vanille
7,50
"Gezonde" chocoladetaart
van cacao, appel en ahornsiroop
7,50
Honing-yoghurt roomijs
huisgemaakt vers ijs met gemarineerd fruit
8,50
Citroen merengue taart
van verse citroenen
7,50
Kaasplankje
diverse kaasjes met notenbrood
11,50
Een klassieker
gekonfijte gember met halfgeslagen room
7,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Bistro Noroc is 29.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.