Eetatelier

Meer informatie

Het Rond 86
3995 DM Houten


Menukaart van Eetatelier

Laatst bijgewerkt op 05.02.2025
Klassiek gesorteerd
Brood met tapenade
2,00
Crème van geitenkaas en venkel
Desemkrokant. Zoetzure groente. Lavendel.
9,00
Gestoofde varkenswang
Chutney van ratatouille. Rozemarijnjus.
9,00
Bisque van rivierkreeft
Mousse van gamba’s.
9,00
Tomatensoep
5,50
Venkel-uiensoep
5,50
Wisselsoep
5,50
Loempiaatjes met oesterzwam en ricotta
Sinaasappel-wortelsaus. Poffer van bloemkool en vadouvan.
19,00
Doradefilet, op de huid gebakken
Beurre blanc met wei van yoghurt. Pompoenkibbeh.
19,00
Eendenborstfilet
Compote van rode biet. Gevogeltejus. Bitterbal van eend.
19,00
Saté van varkenshaas
Atjar. Kroepoek. Frietjes.
15,00
Mexicaanse runderburger
Gebakken ui. Spek. Tomatensalsa. Tortilla chips. Frietjes.
15,00
Blackbeanburger
Pompoensalsa. Zoetzuur van koolrabi. Frietjes.
15,00
Kroket of kaassoufflé of kibbeling
Frietjes. Appelmoes.
8,00
Terrine van kweepeer
Luchtige ganache. Aardbeien. Kletskop.
8,00
Trifle van limoen, mascarpone en cantuccini
In witte port gemarineerde cantaloupe.
8,00
Weekgebak
Vanille-ijs. Slagroom.
8,00

vegetarisch vegetarisch

Kinderijsje
Vanille-ijs. Slagroom. Smarties.
4,50

vegetarisch vegetarisch

Elke combinatie van voor- hoofd- en nagerechten is mogelijk.
27,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Eetatelier is 05.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.