Bistro de Holterberg

Meer informatie

Forthaarsweg 1
7451 JS Holten


Menukaart van Bistro de Holterberg

Laatst bijgewerkt op 11.03.2025
Klassiek gesorteerd
Carpaccio
van ossenhaas en een gembercrème
Gebakken bloedworst
met Elstar appels en Calvados
Pastrami van rundermuis
op grove mosterd met een chutney van rode uien
Bouquet salade
met gefrituurde visjes
Kroketjes van garnalen
op gefrituurde peterselie
Eigen gerookte zalm
met topinamboer en spekjes
Dubbel getrokken runderbouillon
met paddenstoelen en bosui
Gebakken zalm
met pesto
Runder-rib-eye
en een bearnaisesaus + € 3,-
Gebakken kalfsentrecote
met zongedroogde tomaten
Konfijt van eend
met een specerijenjus en sjalotten
Gebakken bavette
en een jus van gedroogd eekhoorntjesbrood + € 5,-
Gebraden parelhoender
op eigengemaakte spaghetti en paddenstoelen
Op de huid gebakken kabeljauwfilet
met een mosterdmousseline + € 5,-
Filet van de ossenhaas
met kappertjes, olijven en knoflook + € 7,-
Grand dessert
Laat u verrassen! + € 4,-
avarois van bloedsinaasappel
met ijs van steranijs
Eigengemaakt sorbetijs
met een siroop van mint en citroen
Parfait
van espresso en Amaretto met gezouten karamel
Crème brûlée
op traditionele wijze
Hangop
met bramen-ijs en compote van bosbessen
Kaasplank
Franse & Nederlandse kazen

vegetarisch vegetarisch

Koffie
met eigengemaakte kletskoppen en chocolade truffels

De bewerkingsstatus van de menukaart van Bistro de Holterberg is 11.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.