Restaurant Chef aan de Werf

Meer informatie

Mussenstraat 11
1223 RB Hilversum


Menukaart van Restaurant Chef aan de Werf

Laatst bijgewerkt op 23.01.2025
Klassiek gesorteerd
Crèmeux van Tallegio met roodlof, frisee salade en gemarineerde stoofpeertjes
16,00
Geroosterde brioche gevuld met crabsalade, gebakken uitjes, bosui en sriracha mayonaise
19,00
Vitello Tonato: gerookte Albacore tonijn met kalfsmayonaise, witlof en rucola-pompoenpitpesto
18,00
Steak tartaar met aubergine compote, olijvencrostini, scamorza en basilicummayonaise
18,00
Gevulde tartelette van pastinaak, ui en truffel met Parmezaancrumble en rode wijn sjalottenjus
16,00
Geroosterde bospeen met burrata, Puy vert linzen, salsa verde, hazelnoten en worteljus
17,00
Romige gnocchi met gorgonzola, cavalo nero, knolselderij, pecannoten en broodkruim
15,00
Geroosterde kabeljauw met zuurkoolrisotto, pancetta, bundelzwammen en beurre blanc
19,00
Gekonfijte Veluwse eendenbout met aardappelmousseline, rode kool en laurier jus
20,00
Diamanthaas van Iers-rund met geroosterde andijvie, polenta en groene peperjus
20,00
Voor erbij
Verse frietjes van de Patat Generatie met dragon mayonaise
6,00

vegetarisch vegetarisch

Geroosterde spruitjes met pecannoten en Parmezaancrumble
7,00

vegetarisch vegetarisch

Wintersalade met witlof, roodlof, frisee en gepofte knoflookdressing
5,00

vegetarisch vegetarisch

Parfait van gingerbread met Griekse yoghurt, kaneelkoekjes en sinaasappelsaus
11,00
Chocolademousse met spicy pumpkin salsa, krokante kataifi en pistache roomijs
11,00
Wentelteefje van briochebrood met appelcompote, vanille roomijs en caramelsaus
12,00
“Chefs Ice Bucket” drie soorten ijs met verschillende toppings en chocoladesaus (2 pers)
25,00
“Café complet” koffie of thee naar keuze met huisgemaakte friandises
10,00
Kaastrolley ‘Echte Liefde’ met amandelvijgenbrood, Pane Carasau en huisgemaakte compote
12,00 2 soorten kaas
14,00 3 soorten kaas
16,00 4 soorten kaas

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant Chef aan de Werf is 23.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.