Vishuysch Haarlem

Meer informatie

Rivièradreef 5
2037 AC Haarlem


Menukaart van Vishuysch Haarlem

Laatst bijgewerkt op 18.04.2025
Klassiek gesorteerd
Broodje haring
Wit broodje haring met de keuze er uitjes en/of augurk op te doen. Het kan ook zonder.
4,75
Broodje zalm
Met keuze uit uitjes, cocktailsaus of niks.
7,25
Broodje makreel
Peper, zout, mayonaise of niks
5,95
Broodje Hollandse garnalen
Met saus
11,95
Los broodje
Een wit doorgesneden broodje.
0,75
Portie kibbeling (250gram)
Keuze uit 1 saus. Hierbij de keuze tussen ravigote, kocktail, knoflook.
9,95
Grote heek lekkerbek (6,8)
Keuzen uit knoflooksaus, ravigotesaus, coktailsaus of geen saus.
7,25
Visfrietjes
Ongeveer 200gram plus 1 saus naar keuze. (cocktail, ravigote of knoflooksaus)
9,95
Garnalenkroket
4,25
Patat met mayonaise of ketchup
4,50
Gebakken calamaris (200 gram)
Gebakken inktvisringen van samen 200 gram plus 1 saus. (knoflooksaus, ravigottesaus cocktailsaus)
9,95
Gebakken mosselen (200 gram)
Met 1 saus naar keuze. (Ravigote-, knoflook- of cocktailsaus)
9,95
Gebakken surimi garnalen (200 gram)
Met een keuze uit saus. (Ravigote-, cocktail- of knoflooksaus)
9,95
Gebakken torpedo garnalen (200 gram)
Met een saus naar keuze. (Ravigote-, knoflook- of cocktailsaus)
9,95
Gebakken viskoekjes
3,95
Kibbeling menu
Met patat en saus naar keuze.
12,95
Visfrietjesmenu
Inclusief patat. Ook een saus naar keuze. (Ravigote-, knoflook- of cocktailsaus)
12,95
Verse zalmfilet (voor sushi)
Potie van 200 gram. Heel goed voor het bereiden van suchi.
12,49
Gerookte palingfilet (100 gram)
10,95
Verse tonijn (voor sushi)
Portie van 200 gram.
15,95
Gerookte makreel (100 gram)
6,00
Losse haring
Keuze uit uitjes en/of augurk of niks.
3,25
Verse kabeljauwfilet (200 gram)
10,95
Katwijkse garnalencocktail
Een klassiek gerecht uit de hollandse kuststreek. Versgepelde hollandse garnalen met ijsbergsla vormen de basis met daarop een romige cocktailsaus op basis van mayonaise, ketchup en een vleugje citroensap en een scheutje cognac voor de kenmerkende diepgang. Afgewerkt met fijngehakte bieslook.
7,50
Zalm tataki
Met los umami saus en wasabi saus.
9,95
Tonijn tataki
Met los umamisaus en wasabisaus.
9,95
Vistrio met cocktail saus
Een trio van paling, zalm en hollandse garnalen.
12,95
Hollandse garnalen (100 gram)
12,50
Zalmslaatje
Met krab, zalmsnippers en een cocktailsaus met dille.
6,45
Oesters Fine de Claire
12 stuks van vervijnde, Franse oesters. Deze staan bekend om hun declinate smaak en frisse ziltheid. Deze oesters zijn minimaal 4 weken gerijpt in ondiepe, met zeewater doorstroomde bassins. De zogenaamde 'claires'. Vandaar ook de naam.
45,95
Oesters Gillardeau
12 stuks van de meest exclusieve oester ter wereld. Deze premium oester staat bekend om haar volle, romige smaak en stevige beet.
39,95
Tonijnsalade (200 gram)
Een vrisse smaakvolle salade op basis van malse stukjes tonijn, gemengd met mayonaise, rode ui, bleekselderij en een vleugje mosterd.
7,25
Haring-bietensalade (200 gram)
7,25

veganistisch veganistisch

Romige zalmsalade (200 gram)
Wakame (200 gram)
7,95
Zeewiersalade van 200 Gram
8,50
Hollandse garnalen
Per 100 gram
12,25
Gebakken gamba's (200 gram)
200 gram gebakken gamba's
11,95
Knoflooksaus
1,00
Ravigotesaus
1,00
Cocktailsaus
1,00
Umami sojasaus
9,95

De bewerkingsstatus van de menukaart van Vishuysch Haarlem is 18.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.