Shree Indian Vegetarian Restaurant

Meer informatie

Kruisweg 53
2011 LA Haarlem


Menukaart van Shree Indian Vegetarian Restaurant

Laatst bijgewerkt op 27.01.2025
Klassiek gesorteerd
Tomaten Shorba
Een soort soep met een lichte consistentie, gemaakt met pittige tomaten en koriander.
4,00
Citroen-Koriandersoep
Een lichte en gezonde lekkernij met de pittige smaken van citroen, gember, groene chilipepers en verse koriander.
4,00
Zoete maïs groentesoep
Zoete maïssoep is een Indo-Chinese soep gemaakt met zoete maïskorrels, gemengde groenten en zwarte peper.
4,00
Rasam van de dag
Rasam is een Zuid-Indiase soep die wordt bereid met tamarindepulp, tomaten die worden gekookt in een mengsel van hele kruiden zoals koriander, komijn en fenegriekzaad, zwarte peper en op smaak gebracht met mosterdzaad en kerrieblaadjes.
4,00
Salade van de dag
Indiase salade naar keuze van de chef.
5,00
Plain Papad (4 Stuks / 4 Stuks)
Papad is een dunne, zongedroogde wafel die meestal van linzen wordt gemaakt. Het kan gebakken of geroosterd worden.
2,00
Masala Papad (2 Stuks / 2 Stuks)
Gebakken papad met een pittige en pittige uien-tomatenmix.
4,00
Idli (2 stuks / 2 stuks)
Een gestoomd, hartig gerecht gemaakt van gefermenteerd rijst- en linzenbeslag, geserveerd met sambar (een Zuid-Indiase stoofschotel gemaakt van linzen, tamarinde, ui, tomaat, kokos en unieke kruiden) en verschillende soorten chutney.
7,50
Vada (2 stuks / 2 stuks)
Gefrituurde snack op basis van linzen uit Zuid-India, geserveerd met sambar en chutney.
7,50
Idli Vada (elk 1 stuk / 1 stuk van elk)
Een combinatie van idly en vada, geserveerd met sambar en verschillende soorten chutney.
7,50
Ghee Mini Idli (8 Stuks / 8 Stuks)
Mini Idli is de kleinere variant van Idli, gestoomd in een ingevette plaat met ghee (geklaarde boter), geserveerd met Sambar en kokoschutney.
6,00
Sambar Ghee Mini Idli (8 Stuks / 8 Stuks)
Ghee Mini Idli, gedoopt in sambar, geserveerd met kokoschutney.
9,00
Podi Ghee Mini Idli (8 Stuks / 8 Stuks)
Ghee Mini Idli met Podi (geroosterde en grof gemalen pittige linzenpoeder) eroverheen gestrooid. Geserveerd met kokoschutney.
9,00
Uien Pakoda
Een gefrituurde knapperige snack van fijngesneden uien bedekt met mild gekruid grammeelbeslag. Geserveerd met chutney.
6,00
Chili Bajji
Lange groene chilipepers worden bedekt met een gekruid grammeelbeslag en gefrituurd. Geserveerd met chutney.
6,00
Aardappel Bajji
Aardappelschijfjes worden bedekt met een gekruid grammeelbeslag en gefrituurd. Geserveerd met chutney.
6,00
Groente Upma (Chef's Choice / Keuze van de chef-kok)
Droog geroosterde Semolina of Semiya (vermicelli) gemengd en gekookt met diverse groenten en gekruid. Geserveerd met kokoschutney.
6,00
Samosa
Een gefrituurde hartige taart gevuld met aardappelpuree, erwten en specerijen. Geserveerd met tamarinde en muntchutney.
6,00
Hara Bhara Kabab
Een ondiepe, gefrituurde burger van gekookte aardappelen, spinazie, groene erwten en verschillende groenten.
6,00
Gobi / Bloemkool 65
Een knapperig gefrituurd voorgerecht van bloemkool bedekt met een beslag van maïsmeel, patentbloem, rijstmeel, aromatische kruiden en specerijen.
7,50
Paddenstoelen / Champignons 65
Een knapperig gefrituurd voorgerecht: champignons bedekt met een beslag van maïsmeel, patentbloem, rijstmeel, aromatische kruiden en specerijen.
7,50
Paneer / Indiase Huttenkaas 65
Een knapperig gefrituurd voorgerecht: Paneer bedekt met een beslag van maïsmeel, patentbloem, rijstmeel, aromatische kruiden en specerijen.
7,50
Gobi / Bloemkool Manchurian
Een heerlijke Indo-Chinese fusie. Bloemkool wordt gepaneerd, gefrituurd en vervolgens in Manchurian-saus gegooid. De saus bevat een mix van eclectische smaken, die een combinatie van zoete, hartige, pittige en pittige smaken opleveren.
12,00
Paddenstoelen / Champignons Manchurian
Een heerlijke Indo-Chinese fusie. Paddenstoelen worden gepaneerd, gefrituurd en vervolgens in Manchurian-saus gegooid. De saus is een mix van eclectische smaken, die een combinatie van zoete, hartige, pittige en pittige smaken opleveren.
12,00
Paneer / Indiase Huttenkaas Manchurian
Een heerlijke Indo-Chinese fusie. Indiase cottage cheese wordt gepaneerd, gefrituurd en vervolgens in Manchurian Sauce gegooid. De saus is een mix van eclectische smaken, die een combinatie van zoete, hartige, pittige en pittige smaken opleveren.
14,00
Chili Paneer / Indiase Huttenkaas
Een heerlijke Indo-Chinese fusie. Indiase cottage cheese wordt gepaneerd, gefrituurd en vervolgens in chilisaus gegooid. De saus is een mix van eclectische smaken, die een combinatie van zoete, hartige, pittige en pittige smaken opleveren.
14,00
Tiffin-combo
Een combinatie van Idli, Vada, Chef's keuze van zoete en plantaardige Upma (griesmeel of semiya (vermicelli)), en Mini Masala Dosa. Geserveerd met sambar en verschillende soorten chutney.
15,00
Chole Bhature
Chole is een medley van malse kikkererwten gekookt in een hartige mix van aromatische kruiden. Bhature is een gefrituurd zuurdesembrood gemaakt van een deeg van geraffineerd meel (maida) en yoghurt. Geserveerd met plakjes ui, citroen en augurken.
12,50
Indiase maaltijden
Poori (2 stuks) Paneercurry, groentecurry, smaakvolle rijst, witte rijst, sambar, rasam, 2 soorten groenten, dessert van de dag, salade, raitha, papadum en augurk
20,00

vegetarisch vegetarisch

Saada Dosa
Ervaar de lichte, knapperige textuur van onze klassieke dosa. Personaliseer uw topping met de volgende verrukkelijke opties.
8,00
Masala Dosa
Saada Dosa is gevuld met aardappelmasala gemaakt van aardappelpuree, uien, groene chilipepers, een vleugje kurkuma en kruiden. Personaliseer uw toppings met de volgende verrukkelijke opties.
9,00
Mysore-dosa
Opduikend uit de vorstelijke stad Mysuru. Een smaakvolle en knapperige dosa, rijkelijk besmeerd met een pittige en pittige rode chutney. Personaliseer uw toppings met de volgende verrukkelijke opties.
9,00
Mysore Masala Dosa
Mysore Dosa is gevuld met aardappelmasala. Personaliseer uw toppings met de volgende verrukkelijke opties.
10,00
Rava Dosa
Dunne, knapperige dosa gemaakt van fijn griesmeel en rijstmeelbeslag, gekruid met komijnzaad, verse koriander, gember en groene chilipepers. Personaliseer uw toppings met de volgende verrukkelijke opties.
9,00
Rava Masala Dosa
Rava Dosa is gevuld met Potato masala. Personaliseer uw toppings met de volgende verrukkelijke opties.
10,00
Ui Uthappam
Een dikke, zachte en luchtige dosa met fijngehakte uien. Personaliseer uw extra toppings met de volgende verrukkelijke opties.
10,00
Gemengde groente Uthappam
Een dikke, zachte en luchtige dosa met een kleurrijk assortiment van verse groenten. Personaliseer uw extra toppings met de volgende verrukkelijke opties.
10,00
Paneer Makhani
Zachte paneer (Indiase kwark) gekookt in gekarameliseerde ui, tomaat, cashewnoten, boter en verse room op basis van Makhani-saus.
15,00
Paneer Paalak
Zachte paneer (Indiase kwark) gekookt in een aromatische spinaziesaus.
15,00
Paneer Kadai
Zachte blokjes paneer worden gekookt in een kadai (wok) met stukjes paprika, ui en tomaat, samen met jus op smaak gebracht met geroosterde en versgemalen Indiase kruiden.
15,00
Paneer Jalfrezi
Geniet van de heerlijke sappige paneer met een kleurrijke mix van paprika's, uien en tomaten, bedekt met een mix van aromatische kruiden.
15,00
Sabji Makhanwala
Kleurrijke groenten gemengd in een rijke Makhani-saus.
15,00
Sabji Hariyali
Een assortiment van verse groenten uit de tuin, perfect gekruid in spinaziesaus.
15,00
Kadai Groente
Een heerlijke mix van verse groentestukjes gekookt in een kadai (wok) met jus, op smaak gebracht met geroosterde en versgemalen Indiase kruiden.
15,00
Groente Jalfrezi
Een verscheidenheid aan verse groenten, bereid met een mix van aromatische kruiden.
15,00
Gemengde groentekoftacurry
Gefrituurde, malse groentedumplings, overgoten met een heerlijke saus met kruiden.
15,00
Gemengde groentecurry
Een heerlijke mix van verse groenten gekookt in een smaakvolle jus.
15,00
Gemengde Groente Kurma
Een gerecht in Zuid-Indiase stijl waarbij verse groenten op delicate wijze worden gekookt in een rijke en geurige curry op basis van kokos.
15,00
Bhindi-masala
Verse okra wordt gekookt in een mengsel van kruiden en gestoofd in een heerlijke jus op basis van uien en tomaten.
15,00
Bhindi Do Pyaaza
Verse okra wordt gekookt met uien en kruiden, waardoor de natuurlijke knapperigheid van okra behouden blijft en de zoetheid van uien behouden blijft.
15,00
Paddestoel Kadai
Paddenstoelen worden gekookt in een kadai (wok) met een mix van felgekleurde paprika's, uien en tomaten.
15,00
Paddenstoelenmasala
Paddenstoelen worden gebakken in een mengsel van aromatische kruiden en gekookt in een heerlijke uien-tomatensaus.
15,00
Aloo Gobi-masala
Aardappelen en bloemkoolroosjes worden gekookt in een mengsel van kruiden en ondergedompeld in een hartige jus op basis van uien en tomaten.
15,00
Aloo Paalak
Aardappelen en verse spinazie gekookt in kruiden.
14,00
Bhartha-bad
Aubergine wordt geroosterd in een traditionele tandoori-oven voor een rokerige smaak, fijngehakt en gemengd met aromatische kruiden.
14,00
Chole Masala
Kikkererwten worden gekookt in een mengsel van aromatische kruiden en uien-tomatensaus.
14,00
Daal Makhani
Een heerlijke mix van zwarte linzen en kidneybonen, langzaam gegaard in een rijke, romige saus op basis van tomaten.
13,00
Daal Tadka
Gele linzen worden op een milde manier gekookt en op smaak gebracht met mosterdzaad, komijn en aromatische kruiden.
13,00
Chapaathi (2 stuks / 2 geplakt)
Een zacht Indiaas platbrood gemaakt van volkorenmeel, gebakken op de tawa (pan).
5,00
Boter Chapaathi (2 stuks / 2 stokjes)
Het Chapaathi-brood wordt royaal besmeerd met een laag romige boter.
6,00
Kerala Parotta (2 stuks / 2 stokjes)
Een knapperig, gelaagd platbrood gemaakt van maida (geraffineerd meel) dat op de tawa (pan) wordt gebakken.
6,00
Poori (2 stuks / 2 stokjes)
Een gefrituurd Indiaas brood gemaakt van volkorenmeel.
5,00
Roti
Een klassiek Indiaas brood gebakken in de traditionele tandoori-oven van volkorenmeel.
4,00
Boter Roti
Roti wordt rijkelijk besmeerd met een laagje romige boter.
4,50
Naan
Een zacht en luchtig Indiaas brood gemaakt van met yoghurt verrijkte bloem en gebakken in de traditionele tandoori-oven.
4,00
Boter Naan
Naanbrood wordt rijkelijk besmeerd met een laagje romige boter.
4,50
Knoflook Naan
Naanbrood wordt belegd met fijngehakte knoflook, gebakken en royaal besmeerd met een laag romige boter.
5,00
Kaas Naan
Naanbrood is gevuld met geraspte kaas, gebakken en rijkelijk besmeerd met een laagje romige boter.
6,00
Chili Kaas Naan
Cheese Naan wordt belegd met fijngehakte groene chilipepers, gebakken en royaal besmeerd met een laag romige boter.
6,50
Knoflookkaas Naan
Cheese Naan wordt belegd met fijngehakte knoflook, gebakken en royaal besmeerd met een laag romige boter.
6,50
Gevulde Paratha (Aloo of Paneer)
Keuze uit een vulling van gekruide aardappelpuree (Aloo) of smaakvolle Paneer (Indiase kwark), omhuld door lagen volkorendeeg gebakken in de tandoor kleioven.
6,00
Groente Pulao
Basmatirijst gekookt met groenten en milde kruiden.
10,00

vegetarisch vegetarisch

Groente Biryani
Verse groenten gemarineerd in een yoghurt-kruidenmengsel, basmatirijst, verse munt, gebakken uien en tomaten gekookt met hele kruiden.
12,00
Paneer-Biryani
Zachte paneer (Indiase kwark) is perfect te combineren met plantaardige biryani.
14,00
Paddenstoelen Biryani
Paddenstoelen passen perfect bij groentebiryani.
14,00
Jeera Rijst
Geurige basmatirijst wordt op smaak gebracht met komijnzaad en groene chilipepers.
8,00
Gestoomde Basmatirijst
Fijne granen worden perfect gekookt tot een luchtige textuur.
3,00
Gebakken rijst met groenten (normaal / Sichuan)
Basmatirijst roergebakken met diverse groenten. (Sichuan - Met de sterke en pittige tonen van Sichuansaus).
12,00

vegetarisch vegetarisch

Paneer gebakken rijst (normaal / Sichuan)
Paneer (Indiase kwark) is een perfect gerecht voor in gebakken rijst met groenten.
14,00

vegetarisch vegetarisch

Gebakken rijst met champignons (normaal / Sichuan)
Paddenstoelen passen perfect bij de gebakken rijst met groenten.
14,00

vegetarisch vegetarisch

Groentennoedels (Normaal / Sichuan)
Noedels gemengd met diverse roergebakken groenten.
12,00

vegetarisch vegetarisch

Paneernoedels (normaal / Sichuan)
Paneer (Indiase kwark) wordt naadloos verwerkt in groentenoedels.
14,00
Paddenstoelennoedels (normaal / Sichuan)
Paddenstoelen passen perfect bij groentenoedels.
14,00
Manchurian (met jus / met saus) - Gobi / Bloemkool
Gobi Manchurian Dry wordt verder gegooid in een zoete, pittige en pittige saus. De sappige Manchurian jus maakt het een ideaal bijgerecht om te proeven met gebakken rijst of noedels.
12,00
Manchurian (met jus / met saus) - Paneer / Indiase Huttenkaas
Paneer Manchurian Dry wordt verder gegooid in een zoete, pittige en pittige saus. De sappige Manchurian jus maakt het een ideaal bijgerecht om te proeven met gebakken rijst of noedels.
14,00
Gulab Jamun
Deze heerlijke, zachte dumplings worden in eigen huis bereid uit een mengsel van melk en melkbestanddelen. Ze worden tot in de perfectie gefrituurd en gedrenkt in een zoete siroop met kardemom.
5,00
Gulab Jamun met ijs
Warme Gulab Jamun geserveerd met een bolletje vanille-ijs.
7,00
Gajar Ka Halwa
Geraspte wortels worden langzaam gekookt in een mengsel van ghee, melk en suiker, en worden gegarneerd met gedroogd fruit en noten.
5,00
Gajar Ka Halwa met ijs
Gajar ka Halwa geserveerd met een bolletje vanille-ijs.
7,00
Rasmalai
Zachte, luchtige kwarkdumplings worden ondergedompeld in gezoete, met saffraan verrijkte melk.
6,00
IJs / Ijs
Vanille / Aardbei / Chocolade / Pista
5,00
Dessert van de dag
Naast de desserts op het menu, bereiden onze chefs een selectie van zoete lekkernijen, zodat u bij elk bezoek een heerlijke verrassing krijgt. Vraag aan ons personeel om het dessert van de dag te ontdekken.
5,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Shree Indian Vegetarian Restaurant is 27.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.