PeperZout HAARLEM Turks Mediterraans Restaurant

Meer informatie

Marsmanplein 218
2025 DV Haarlem


Menukaart van PeperZout HAARLEM Turks Mediterraans Restaurant

Laatst bijgewerkt op 07.01.2025
Klassiek gesorteerd
Mercimek
Traditionele linzensoep.
6,00
Tavuk
Kippensoep met verschillende soorten groenten.
6,00

vegetarisch vegetarisch

Roka
Salade van o.a. rucola, tomaat, puntpaprika, witte kaas en granaatappelazijn.
7,50
Tapas & Brood
Proeverij van drie kleine koude tapas met Turks brood.
10,00
Börekmix
Proeverij van filodeeg rolletjes gevuld met witte kaas, aardappel en vlees.
19,50
Koude Tapasmix
Proeverij van vier koude tapas, speciaal geselecteerd door de chef.
24,00
Humus
Puree van kikkererwten, sesampasta, knoflook en citroen.
6,00
Haydari
Tapas van yoghurt met knoflook, munt, peterselie en olijfolie.
6,50
Muhammara
Tapas van tomaat, paprika en walnoot.
7,00
Köz Patlican
Gegrilde aubergine met yoghurt en knoflook.
7,00
Antep
Licht pittige salsa van o.a. tomaat, groene peper en paprika.
7,50
Tuna
Tonijnsalade van tonijn, rode ui en mayonaise.
7,50
Çerkez Tavuk
Romige tapas van kip en walnoot.
8,00
Mozzarella Caprese
Mozzarella met tomaat, pesto en balsamicoazijn.
10,50
Sigara Böregi
Gefrituurde filodeegrolletjes van witte kaas en peterselie. (4 stuks)
6,50
Patates Böregi
Gefrituurde filodeegrolletjes van aardappel, witte kaas, uien en peterselie. (4 stuks)
6,50
Pastirma Böregi
Gefrituurde filodeegrolletjes van witte kaas en gedroogd pekelvlees. (4 stuks)
7,50
Patatas Bravas
Aardappelen met uien, kaas en huisgemaakte Bravasaus.
8,00
Mantar Güveç
Champignons met room en kaas uit de oven.
8,00
Tava Köfte
Gehaktballetjes uit de oven met tomatensaus, rode uien en kaas.
9,00
Tavuk Güveç
Kipfilet uit de oven in een heerlijke saus met rode paprika, groene peper, ui en kaas.
9,00
Karides Güveç
Garnalen uit de oven in een heerlijke saus met knoflook, rode paprika, groene peper en kaas.
10,00
Zek's Burger
Burger van rundergehakt met augurk, tomaat, ui, cheddarkaas en huisgemaakte 'sweetgarlic' saus.
17,50
Köfte
Mild gekruid rundergehakt.
20,50
Tavuk Izgara
Gemarineerde malse kipfilet op de spies.
21,00
Adana
Pittig gekruid lamsgehakt op de spies.
22,50
Kuzu Izgara
Gemarineerd lamsvlees op de spies.
24,50
Kuzu Pirzola
Gemarineerde lamskoteletten.
26,00
PeperZout Mix
Een mix van köfte, tavuk şiş, adana, kuzu şiş en pirzola.
29,50
Sebze Güveç
Stoofpot uit de oven van verschillende groenten met witte kaas.
19,00
Tavuk Sote
Stoofpot uit de oven in een heerlijke roomsaus met rode paprika, charleston peper en kaas.
24,00
Somon
Zalmfilet uit de oven in een heerlijke wijnsaus. (Zonder wijn mogelijk!)
24,00
Karides
Grote Gamba's met kop uit de oven in een heerlijke wijnsaus. (Zonder wijn mogelijk!)
24,50
Kuzu Sote
Lamsvlees uit de oven in een heerlijke gekruide roomsaus met rode paprika, charleston peper en kaas.
27,50
Beyti
Pittig gekruid lamsgehakt op de spies ingerold in een wrap en geserveerd met tomatensaus en yoghurt.
26,00
Somon Special
Zalm en garnalen uit de oven in een heerlijke roomsaus met rode paprika, charleston peper en kaas.
29,50
T-Bone
T-Bone steak van de houtskool grill geserveerd met champignonsaus of pepersaus.
32,00
Bonfile
Malse ossenhaas geserveerd met champignonsaus.
32,00
Lokum
Gesneden malse ossenhaas in een uniek gekruide roomsaus.
33,50
PeperZout Special
Een hemelse mix van malse ossenhaas, lamsvlees en lamskoteletten.
39,00
Köftewrap
10,00
Kipwrap
10,00
Adanawrap
10,50
Kindermenu Köfte
Gekruid rundergehakt met patat en appelmoes.
11,00
Kindermenu Kip
Gemarineerde kipfilet met patat en appelmoes.
11,00
Patat
4,50
Rijst
3,50
Champignonsaus
1,00
Pepersaus
1,00
Baklava
Authentiek nagerecht van meerdere lagen bladerdeeg en gemalen pistache.
5,50
Cheesecake
Cheesecake geserveerd met rood fruit en aardbeiendressing.
6,50
Red Velvet Cake
Rode taart met roomkaas.
7,50
Künefe
Dessert van knapperig gebakken sliertjesdeeg gevuld met kaas en overgoten met suikersiroop.
9,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van PeperZout HAARLEM Turks Mediterraans Restaurant is 07.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.