Eetcafé Coster 52 Haarlem

Meer informatie

Lange Veerstraat 22
2011 DB Haarlem


Menukaart van Eetcafé Coster 52 Haarlem

Laatst bijgewerkt op 24.04.2025
Klassiek gesorteerd
Burrata
met marinarasaus, crostini, warm geserveerd
12,50
Runder Carpaccio
met Parmezaan, huisgemaakte pesto, kappertjes, rucola
13,00
Steak Tartare
met handgesneden rundvlees, crostini, kwarteleitje, truffelmayonaise
13,00
Gamba's Piri Piri
met gebakken gamba's, pittige knoflookolie
12,00
Zalm Ceviche
met avocado, radijs, lente ui, venkel, sriracha mayonaise
13,50
Soep Van De Chef
met huisgemaakte soep van de dag
7,50
Lamssteak
met zoete aardappelpuree, chimichurri, romanesco
26,50
Gegrilde Zalm
met aardappelpuree, spinazie, bearnaise, groene asperge
23,00
Ravioli
met huisgemaakte ravioli, spinazie, ricotta, salieboter, Parmezaan, rucola
21,00
Kaasfondue
met huisgemaakte kazen van de KaasKampanje, brood, crudité
21,50
Burrata Risotto
met burrata, basilicum, serrano crumble, zongedroogde tomaat, rucola
22,00
Steak Tartare
met handgesneden rundvlees, eidooier, truffelmayonaise, crostini, frites
21,00
Costersaté
met kippendijen, satésaus, kroepoek, coster marinade, atjar, frites
19,50
Costerburger
met kaas, serrano, tomaat, ui, spinazie, truffelmayonaise, salade, frites
19,00
Tiramisu
met amaretto, lange vingers, koffie
9,00
Chocolade Taart
met pure chocolade, oreo, rood fruit
9,00
Crème Brûlée
met klassieke Franse crème brûlée
8,50
Kaasplank
met kazen van de KaasKampanje, vijgenbrood, crackers
12,50
Special Coffee
met koffie, likeur, versgeklopte room
9,00
Scroppino
met vodka, prosecco, citroensorbetijs
8,50
Espresso Martini
met espresso, vodka, Kahlúa
11,00
Brood En Dips 2 Personen
met brood, dips
4,00
Brood En Dips 4 Personen
met brood, dips
6,00
Side Salad
met salade
6,50
Portie Frites
met frites
4,00
Frites Parmezaan
met frites, truffelmayonaise, Parmezaan
6,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Eetcafé Coster 52 Haarlem is 24.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.