Dessertbar

Meer informatie

Warmoesstraat 4
2011 HP Haarlem


Menukaart van Dessertbar

Laatst bijgewerkt op 21.04.2025
Klassiek gesorteerd
GEITENKAAS (V)
Warme geitenkaas met honing, walnoten, rucola en balsamicodressing
13,00
CHEDDAR (V)
Gesmolten cheddar smeltkaas met quacamole, half zongedroogde tomaatjes, rucola, pijnboompitjes en balsamicodressing
12,50
GEROOKTE ZALM
Met koriandermayonaise, kappertjes, rode ui, sla en pijnboompitjes
14,50
BOCADILLO DE TERNERA
Dun gesneden gegrilde biefstuk met gebakken portobello en uien, aïoli en rucola
14,50
SERRANOHAM
Uit de oven met vijgenportjam, serranoham, blauwe kaas, rucola, pijnboompitjes en balsamicodressing
13,50
CLUB SANDWICH
Geroosterd wit casinobrood met gebakken ei, spek, kaas, kalkoenfilet, komkommer, tomaat, sla en mayonaise.
13,50
UITSMIJTER
3 eieren met wit casinobrood Met keuze uit kaas, spek, ham en/of tomaat
11,50
TOSTI
Met kaas of ham/kaas
7,00
WORTELSOEP
Met crème fraîche, pijnboompitjes en bosui
9,00
TOMATENSOEP
Met crème fraîche en pijnboompitjes
9,00
SALADE WARME GEITENKAAS
Met walnoten, pecannoten, honing, komkommer, gemengde sla, tomaat, rode ui en balsamicodressing
17,75
SALADE GEROOKTE ZALM
Met avocado, komkommer, tomaat, rode ui, gemengde sla, kappertjes, pijnboompitjes en dille dressing
18,50
ZOETEBALLEN
4 soesjes gevuld met melk chocomousse met een krokante melk chocolade-noten laag. Met karamelsaus
11,50
CRÉPE SUZETTE
Flensje met vanille-ijs, sinaasappel, sinaasappelsaus en Grand Marnier
10,50
TIRAMISU
Van Liqor 43 met Illy koffiebonen-ijs
10,50
MOELLEUX AU CHOCOLAT
Warm chocolate taartje met rood fruit
10,50
CRÈME BRÛLÉE
Met gebrande rietsuiker
9,50
DAME NOIR DESSERTBAR
Chocolade-ijs met vanilla-Sambuca-saus en slagroom
10,50
DAME BLANCHE DESSERTBAR
Vanille-ijs met chocolade-Baileys-saus en slagroom
10,50
PANNACOTTA
Van witte chocolate met verse passievrucht en sinaasappelsorbetijs
9,50
TARTE TATIN
Van peer, dadels, amandelspijs, vijgen en pecannoten. Met kaneelijs
12,50
TARTUFO
Grote chocolade-ijs bol, met binnenin een truffel van Jack Daniëls whisky. Met rode bessen saus
11,50
DIVERSE KAASSOORTEN (per stuk)
Vraag even naar de kaassoorten van vandaag met walnoten, druiven en vijgenportjam
4,50
WARME APPELTAART
Met amandelspijs en vanille-ijs
8,00
CHOCOLADE MUD CAKE
Met jam van Mariënwaerdt en slagroom
8,00
FRANSE CITROENTAART
Met crème fraîche
7,50
WORTELVIJGENNOTENCHOCOLADETAART
Met roomkaastopping
7,50
CARAMELCHEESECAKE
Met karamelsaus
7,50
PAIN DE CAMPAGNE
Met fijne olijfolie, grof zeezout en roomboter
7,00
BITTERBALLEN
8 Kwekkeboom bitterballen met Dijon mosterd
10,00
KAASSTENGELS
8 stuks met Thaise chillisaus
10,00
CAN DURAN RIZADO EXTRA
Bordje dunne plakjes Spaanse worst met zilveruitjes
6,50
SERRANOHAM RESERVA
Bordje dun gesneden Spaanse gedroogde ham
6,75
OLIJVEN
Huis gemarineerde groene en zwarte olijven
4,50
DIVERSE KAASSOORTEN (per stuk)
Vraag even naar de kaassoorten van vandaag met walnoten, druiven en vijgenportjam
4,50
BORRELBORD
Bord met diverse kazen, Serranoham, gedroogde worst, olijven, noten en lekkere smeersels met brood
25,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Dessertbar is 21.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.