Bistrobar Indonesia

Meer informatie

Zijlstraat 49
2011 TK Haarlem


Menukaart van Bistrobar Indonesia

Laatst bijgewerkt op 06.01.2025
Klassiek gesorteerd
LOEMPIA UDANG
Loempia van garnaal, gemarineerd in boemboe van gember met chili mayonaise
9,50
TACO BABI JAVA
Taco met buikspek, koolsla, gember- en specerijenmayonaise en ingelegde rode ui.
7,50
LOEMPIA BEBEK
Loempia van eend, rijstvermicelli, gekruide ketjapsaus met steranijs
9,50
RENDANG KROKETJES 2 STK
Huisgemaakte rendang kroketjes met een frisse gember mayonaise
8,50
PERKEDEL KERIPIK
Krokante soto polenta fingers met een kruiden mayonaise
6,50
AYAM KACANG HITAM
Spicy & sticky kip 'lolly's' met een dip gemaakt van zwarte bonen
12,00
RISOLLES
Een flensje met een vulling van mais, wortel en prei met een pittige gember-chili saus
8,50
DAGING CAMPURAN 2 STK
Indisch aangemaakte steak tartaar op gebakken brioche
9,50
SATÉ AYAM
Geroosterde saté van kippendij met pindasaus
14,50
SATÉ KAMBING
Geroosterde saté van geit met ketjapsaus
16,50
SATÉ BABI PANGANG
Saté van geroosterd buikspek met ketjapsaus
16,50
SATÉ VEGA
Saté van courgette, paprika en rode ui met zoet-pittige ketjapsaus
9,50
SATASTING
Drie verschillende soorten saté
16,50
RASA CAMPUR ADUK
Gebrande makreel filet met ingelegde Granny Smith appel, pittige sambal ijs afgemaakt met een kruidige mantega saus
13,50
IKAN DABU
Tonijn tartaar met soja tapioca, miso mayonaise en krokante eiping
17,50
DAGING SAPI TIPIS
Rundercarpaccio met een nam jim lak, atjar tjampoer, ingelegde chili peper & limoen emulsie
15,00
IGA BABI BAKAR
Ted's beroemde spare ribs, gelakt met een pittige karamel. Gecoat in een crumble van rode peper, gebakken uitjes & selderij
12,50
SAYURAN MUSIMAN
Seizoensgroenten (per seizoen anders bereid)
8,50
NASI KUNING
Gele kokosrijst
4,50
RIJST PROEVERIJ
Drie verschillende soorten rijst
6,50
GADO GADO
Diverse groenten met pindasaus
8,50
SAMBAL PROEVERIJ
Drie verschillende soorten huisgemaakte sambal
4,50
DAGING RENDANG
In Rendang kruiden gegaarde flat iron steak, crème van aardpeer, tartelette gevuld met artisjok & ingelegde topinamboer, geserveerd met een jus de veau
28,50
BABI LAMBAT
Op Indische wijze gemarineerde varkenswang, nduja beurre blanc, amandel brunch en meiraap 'cake'
23,50
KERANG BIR GORENG
Gebakken mosselen afgeblust met een saus van Bintang en spek
19,50
LEDAKAN ORANYE
Gepocheerde kabeljauw geserveerd met een saus van vadouvan, ingelegde winterpeen, pinda crumble afgemaakt met een olie van langoustine
24,50
SELADA KECIL
Gegrilde little gem, kerrie mayonaise en een krokant pittige olijven crumble
6,50

vegetarisch vegetarisch

KARI KEMBANG
Geroosterde gekruide bloemkool met een luchtige curry-kokos hollandaise
7,00

vegetarisch vegetarisch

KUBIS BAKAR
Gergrilde spitskool, met gember en piment mayonaise, gedoopt in crumble van demping, kropuk en knoflook-chili
11,50

vegetarisch vegetarisch

TAHU TELOR (IN EEN MODERN JASJE)
Gebakken tofu met een gepocheerd ei, kool, lollo rosso, haricots verts, taugé en een pittige pinda-ketjap dressing
11,50

vegetarisch vegetarisch

RIJSTTAFEL(TJE)
13 verschillende kleine vlees, vis en vega gerechtjes, geserveerd met Nasi Goreng en Nasi Putih.
38,50
RIJSTTAFEL
15 verschillende kleine vlees, vis en vega gerechtjes, geserveerd met Nasi Goreng en Nasi Putih.
42,50
RIJSTTAFEL VEGA
13 verschillende kleine vega gerechtjes, geserveerd met Nasi Goreng en Nasi Putih.
37,50
ANGURR PANAS
Druivencompote, ruby chocolade mousse, laos roomijs, limoenblad crumble, citroen granite
11,50
WANITA PUTIH
Amandel mousse, witte perzik, perzik/laos gel, limoen sorbet, witte chocolade crumble
11,50
TJENDOL BISTROBAR
Pavlova, jackfruit ijs, pandan curd, kokos/limoen crème, geroosterde kokos
11,50
KEMBANK GOYANG
Kembang Goyang (indonesisch wiebelkoekje), lychee gel, mascarpone crème, vanille/sereh roomijs
11,50
ES TJENDOL
Moderne Tjendol met kokos en schuim van pandan
8,50
ESPRESSO MARTINI
Vodka - Kahlua - simple syrup - espresso
14,50
SPEKKOEK
7,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Bistrobar Indonesia is 06.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.