Bistro Sud

Meer informatie

Wagenweg 214
2012 NM Haarlem


Menukaart van Bistro Sud

Laatst bijgewerkt op 21.04.2025
Klassiek gesorteerd
Huîtres
Ierse "Oysri" oester, rode wijnazijn & limoen
4,00
Kreeftenbisque
Rouille, toast
9,50
Gegrilde Rode biet van de Green Egg
zoetzure Chioggia biet, coulis van gele biet, feta, hangop van Griekse yoghurt
12,50
Bruschetta Burrata
hummus van gepofte rode paprika, balsamico-uitjes, geroosterde aubergine
13,50
Gamba's piri piri
rode peper, knoflook, brood
14,50
Tataki van Zalm
krokante coquilles, kimchi, gefrituurde uitjes, sambalmayonaise
14,50
Mediterraanse Steak tartare
kwartelei, olijven, zongedroogde tomaat, basilicum, brioche met rozemarijn en Parmezaan
14,50
Gemarineerde Carpaccio
zoetzuur van rode ui, Parmezaan, pijnboompitten, gefrituurde kappertje, huisgemaakte pesto
12,50
Steak Sud van de Green Egg
portobello, knolselderij, chimmichurri, Franse frietjes
29,50
Black Angus burger
brioche, gekarameliseerde uien, cheddar, pancetta, basilicummayonnaise, Franse frietjes
22,50
Confit de Canard
aardappelmousseline, gekarameliseerde witlof, rode wijnjus
26,50
Zeebaarsfilet
knoflooklinguine, gepofte rode ui, babyspinazie, cherrytomaat, huisgemaakte pesto
26,50
Catch of the Day
De bediening kan u hier meer over vertellen
Krokante Geitenkaas
Griekse pita, salade van rode kool, sjalot, romaine sla, pecannoten, dragonmayonaise
23,50
Saffraanrisotto
courgettelinten, babyspinazie, hazelnoten
23,50
Crème brulée
karamel-ijs
9,50
Limoncello Tiramisu
suikeramandelen, cassis-sorbetijs
9,50
Moelleux au Chocolat
noten-karamelcrumble, pistache-ijs
9,50
Appeltaart
karamel-saus, vanille-ijs
7,50
Kaasplank
van 't Kaaswinkeltje
14,50
Bonbon
van Chocolaterie Pierre
2,50
Flammkuchen Margherita
Tomatensaus, kaas
13,50
Fried chicken
salade, frietjes
14,50
Mini Zeebaarsfilet
keuze uit friet en salade of pasta met tomatensaus
14,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Bistro Sud is 21.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.