Restaurant Topoli

Meer informatie

Nieuwe Ebbingestraat 67
9712 NG Groningen


Menukaart van Restaurant Topoli

Laatst bijgewerkt op 04.04.2025
Klassiek gesorteerd
Stokbrood klein
Met kruidenboter en tapenade
4,90
Stokbrood groot
Met kruidenboter en tapenade
6,50
Dal Adas
Licht pittige rode linzesoep (vegetarisch)
6,90

vegetarisch vegetarisch

Ash (Sholeghalamkar)
Traditionele gebonden soep met verse kruiden, peulvruchten en draadjesvlees
8,50
Raaze Anna (Oma’s geheim)
Gemarineerde, licht gebraden & flinterdun gesneden runderhaas met cashewnoten, geraspte oude kaas & truffelmayonaise
13,90
Salade Panire Boz
Salade met gebakken geitenkaas, geserveerd met granaatappel-balsamico, honing, walnoten en moerbei
13,90
Kashke Bademjan
Fijne ragout van gebraden aubergine en “kashk”
13,50
Meygoo
Gebakken gepelde gamba’s in boter met verse kruiden en knoflook
13,50
Belderchin
Gebraden kwartel met rozijnen en walnoten en geserveerd met abrikozensaus
14,50
Wij gebruiken uitsluitend dagvers (halal) vlees. Al het vlees wordt bereid op de barbecue of lavasteengrill
Djoedje
Gebarbecuede kipspiezen, gemarineerd in citroen, saffraan en ui (2 spiezen)
23,50
Mahiche Ba Baghali Polo
Gestoofde lamsbout met baghali polo (rijst, tuinbonen & dille)
32,50
Koebideh Traditioneel
Gebarbecuede gehaktspiezen, mix van kalfs- en lamsgehakt (2 spiezen)
24,50
Qashqai
Koebideh traditinoneel met knoflook, ui en fijngesneden groentes (2 spiezen)
25,50
Mix Koebideh & Djoedje
Een Koebideh traditioneel (gehakt)spies & een Djoedje (kip)spies
25,50
Bara
Dun gesneden ossenhaas spies, gegrild en gebarbecued
28,50
Soltani Traditioneel
Set van 2 spiezen, waarvan een Barg(dun gesneden ossenhaas) en de ander Koebideh (gehakt) of Djoedje (kip)
33,90
Soltani Topoli
Tournedos en een spies van Koebideh (gehakt) of Djoedje (kip)
39,50
Mixed Grill
Mix van Barg (ossenhaas), koebideh (gehakt), djoedje (kip), qashqai (gehakt met knoflook, ui en fijngesneden groentes) & bakhtiari (lamsrack)
38,50
Bakhtiari
Lamsrack gemarineerd in yoghurt en specerijen, gegrild en gebarbecued
35,50
Koebideh
(gehakt)
7,50
Djoedje
(kip)
7,50
Barg
(ossenhaas)
13,50
Wij gebruiken uitsluitend dagverse en duurzaam gevangen vis
Kababe Ghezelala
Op houtskool gebarbecuede verse zalmforel gevuld met een chutney van Perzische kruiden en tamre hendi (een soort zure vrucht)
29,50
Mahi Sefid
Gebakken zeetongfilet geserveerd met romige dragonsaus en baghali polo (rijst met tuinbonen en dille)
25,50
Ragout is in Iran een veel gebruikte bereidingswijze en zult u in vele traditioneel Perzische gerechten terugvinden
Halime Gharch
Bladerdeegtaartje van ongekende verfijning, gevuld met een krachtige ragout van bospaddestoelen en kastanjechampignons en dragon. Afgetopt met een dakje van seizoenspaddestoelen
24,50

vegetarisch vegetarisch

Mirza Ghasemi
Een authentiek Perzisch gerecht uit het noorden van Iran. Geroosterde aubergines in tomaten, ei en knoflooksaus
24,50

vegetarisch vegetarisch

Kukou Sabzi
Frittata (platte taart) onder andere gemaakt met ei, spinazie, prei, walnoten, broccoli, zeresk (berberi bessen) en samen met kruiden omgetoverd tot een magisch vegetarisch gerecht
23,50

vegetarisch vegetarisch

Khoresht is een traditioneel Perzisch stoofschotel en wordt meestal geserveerd met rijst. Vele Khoresht recepten komen voort uit de Mesopotamische keuken.
Vegetarische Khoreshte Fesenjan
Paddenstoelen gebraiseerd in granaatappelsaus en walnoten
26,50

vegetarisch vegetarisch

Vegeratische Khoreshte Sabzi
Gebonden stoofpotje met verse kruiden en bonen
26,50

vegetarisch vegetarisch

Khoreshte Fesenjan
In granaatappelsaus en walnoten gebraiseerd kalkoenfilet
26,50

vegetarisch vegetarisch

Khoreshte Sabzi
Gebonden stoofpotje met kalfsvlees, verse kruiden en bonen
26,50

vegetarisch vegetarisch

Khoreshte Bademjan
Gemarineerde kip met gebakken aubergine en tomatensaus
26,50

vegetarisch vegetarisch

Khoreshte Gheymeh
Kalfsvleespuntjes met tomatensaus, linzen en Perzische kruiden
26,50

vegetarisch vegetarisch

Kindermenu
Een koebideh (gehakt) of djoedje (kip) spies met rijst
13,50

vegetarisch vegetarisch

Perentaart
Huisgemaakt perentaartje van bladerdeeg, met verse peren, zelfgemaakte caramel en rozijnen
9,00
11,50 met bolletje vanille ijs
Bastani Sonati
Huisgemaakte Perzisch saffraan-roomijs met stukjes pistache en slagroom Chef’s aanrader voor een authentiek Perzische ervaring!
9,50
Sorbet- en/of roomijs
2 bolletjes sorbetijs (voor de smaken graag bord bekijken achter kassa)
7,50
Cocktail van vers fruit
Een huisgemaakte smoothie van het seizoensfruit (met of zonder alcohol)
9,50
(Alcoholische) Cocktail Mojito
Cocktail met witte rum, suiker, verse munt en limoen, 7up en ijs
9,50
(Alcoholische) Cocktail Moscow Mule
Cocktail met vodka, ginger beer, limoen en gember aroma
11,50
(Alcoholische) Cocktail Cîroc Watermelon
Cocktail met cîroc watermeloen vodka, energy, limoen en verse munt
12,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant Topoli is 04.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.