De Herbivoor

Meer informatie

Gedempte Zuiderdiep 53
9711 HB Groningen


Menukaart van De Herbivoor

Laatst bijgewerkt op 04.04.2025
Klassiek gesorteerd
Gebakken pompoensalade met boekweit en humus
Glutenvrij. Geserveerd met in komijn gebakken pompoen, slamix, sprouty, berglinzen, bosui, kikkererwten, waspeen, komkommer, radijs, granaatappel, rauwe rode bietenkruimel, humus, pompoenzaden, mosterdvinaigrette met citroen
165,00
Gepaneerde auberginesalade in kikkererwtenbeslag
Aubergines gebakken in kikkererwtenbeslag met Indiase kruiden wordt geserveerd met een prachtige zelf gemixte seizoenssla (andijvie, rucola, kool), rode bieten, ingelegde rodekool, alfalfa, waspeen, granaatappel, paprika, linzen, zwarte bonen, zonnebloempitten en een mosterd-citroenvinaigrette. Glutenvrije salade
15,75
De Herbivoor burgersalade
Zachte zoete-aardappelburgertjes op een mooie mix-seizoenssalade met Linzen, bonen, ingelegde rode kool, wortel, kleine tomaat, komkommer, radijs, zaden en fris, romige limoen-tahinsaus. Tahin is op basis van sesam gemaakt.
15,50
De Herbivoorburger
Een burger gemaakt van zoete aardappel, mungbonen, rode ui en komijn. Geserveerd met seizoenssla, gebakken ui, kiemen, tomaat, zaden en limoen-tahinisaus
13,75
Broodje seitan met tuinkruiden-mayonaise
Huisgemaakte speltbol met huisgemaakte seitan gebakken met ui, groenten en sla mix. Royaal belegen
13,75

vegetarisch vegetarisch

Huisgemaakt brood met hummus en gebakken groenten
Huisgemaakte bol, groot belegd met verse humus, diverse gebakken grove stukken groentes zoals paprika, courgette en waspeen, slamix, granaatappel, kikkererwten, komkommer, olijfolie, citroen, paprikapoeder en zaden
14,50

vegetarisch vegetarisch

Onze wrap is royaal belegen, zacht en wordt on the spot gemaakt van Speltbloem en of een mix met speltmeel. Aangevuld met verse groentes en seizoens-slamix die we zelf maken. Keuze uit een glutenvrij versie is ook mogelijk. Die maken we van havermeel.
Wrap met seitan
Huisgemaakte zachte wrap van spelt met gebakken seitan en ui, rauwe groenten, seizoens mix salade en tuinkruidenmayonaise. seitan is onze eigen vleesvervangers wat we maken van tarwegluten
15,50
Wrap met de herbivoor burgertjes en limoen tahinsaus
Royaal gevuld met verse groentes eigen gemixte winter slamix, burgertjes gemaakt met zoete aardappel, mungbonen, rode ui en warme kruiden met een warme saus van tahin, limoen en komijn
15,50
Onze soepen maken we zonder bloem en is altijd vrij van Tarwe. Dus ook niet gebonden. We gebruiken geen suikers en maken ons bouillon zelf. We passen de soep aan de weersomstandigheden aan. Dus kun je nu genieten van heerlijke winterse soepen zoals onze bekende linzensoepen.
Dagsoep met huisgemaakte speltbol
Wij hebben altijd een seizoensoep wat past bij het weer met knapperige, frisse toppings. Met huisgemaakt speltbrood
9,50
Huisgemaakt gebak
Dagelijks afwisselend vers gebak. We hebben dagelijks glutenvrij gebak en notenvrij gebak. Tevens bakken wij cake en taarten op basis van spelt, kokosbloesemsuiker en kokosolie
5,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van De Herbivoor is 04.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.