Brasserie Flair

Meer informatie

Verlengde Hereweg 29
9721 AD Groningen


Menukaart van Brasserie Flair

Laatst bijgewerkt op 04.04.2025
Klassiek gesorteerd
Fougasse en olijven
Huisgemaakt brood en olijven met olie geserveerd.
7,50
Klassieke uiensoep
Ambachtelijk en klassiek van smaak, met diverse kruiden en afgemaakt met een broodje gruyère uit de oven.
9,50
Tartaar van Gemarineerde zalm in Gin & Tonic
Van verse zalmzijde, huis-gemarineerd in diverse kruiden en Gin & Tonic, fluweelzacht in de mond en geserveerd met o.a. limoenmayonaise, frambozen-uienchutney en komkommerschuim.
14,75
Steak tartaar
Klassiek gerecht uit Frankrijk bereid van entrecote, heerlijk gekruid met diverse specerijen, worstchestersaus en kappertjes geserveerd met bouillon en kaaskrokantje afgetopt met verse eidooier.
15,75
Paling Unagi
Paling gebakken uit de oven in Oosterse saus op brioche geserveerd met Japanse mayonaise en bosui.
14,75
Buikspek
Langzaam gegaard uit de slowcooker met oa. balsamico, honing en Italiaanse kruiden.
14,75
Taartje van ui, abrikozen en geitenkaas
Heerlijke taartje van geitenkaas, uien en abrikozen, afgetopt met balsamicodressing.
13,75
Champignons
Gebakken champignons met heerlijke quacamole en afgetopt met oa. cremefraiche.
13,75
Auberginekoekjes
Gekruid met harissa kruiden, gepaneerd en gefrituurd met frisse cremefraichedip.
13,75
Chef's Choice; proeverij van voor- en
tussengerechten vanaf 2 personen te bestellen
17,50
SUSHI
Aanrader! donderdag t/m zaterdag verse Sushi Huisgemaakte verse Sushi geserveerd met sojasaus, per rol, 8 stukjes
18,50
Flair Roll
met o.a. krabstick, zalm, komkommer en afgetopt met wasabi mayo
Crunchy Chicken roll
met kip, komkommer en afgetopt met Japanse mayonaise en gefrituurde uitjes.
Entrecote
Heerlijk mals en smaakvol rundvlees afkomstig van de dunne lende en heeft een klein vetrandje, geserveerd met bearnaisesaus.
28,50
Kip Chasseur
Heerlijk Frans gerecht; malse kippenpoot, langzaam gegaard uit de oven geserveerd met een heerlijke Jachtsaus.
26,50
Vis- schelp en schaaldieren Gratin
Heerlijke visgratin uit de oven in lichte saus van o.a. groentes en kokosmelk met o.a. kabeljauw, zalm en gamba’s.
27,50
Rendang
Authentiek gestoofd en langzaam gegaard rundvlees bereid naar Indonesisch recept geserveerd met o.a. gele rijst, Sajoerboontjes en bijpassende garnituren.
26,50
Duo van eendenborst en eendenragout
Geserveerd met oa vijgenportsaus en bijpassende bordgarnituren.
27,50
Parmigiana di Milanzane
Klassiek Italiaans Aubergine gerecht met oa. Tomatensaus, basilicum en Parmezaanse kaas.
23,50
Portobello met geitenkaas
Heerlijke winters gerecht met o.a. noten, geitenkaas en groentes.
23,50
Shared Dining vanaf 2 pers.
Proeverij op een plank geserveerd van diverse hoofdgerechten om te delen geserveerd met bijgerechten.
29,50
Chocolade Crème Brulee
Huisgemaakt en afgebrand met rietsuiker, geserveerd met een bolletje vanille ijs en slagroom
9,50
Scroppino
Gemaakt van huisgemaakt Limoncello-ijs, limoncello en cava.
9,50
Spicy Pumpken Cheesecake
Verse Cheesecake met pompoenpuree en afgetopt met Spicy Pumpken
9,50
Affogato Caramel
Espresso koffie met een bolletje huisgemaakte salted-caramelijs en een shotje Amaretto.
9,50
Espresso Martini
Espresso koffie met wodka en Koffielikeur.
9,50
Kaasplankje
4 verschillende en wisselende harde- en zachte kazen met chutney, vijgenbrood en met glaasje dessertwijn.
12,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Brasserie Flair is 04.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.