Restaurant De Beren Gorinchem

Meer informatie

Grote Markt 12-13
4201 EA Gorinchem


Menukaart van Restaurant De Beren Gorinchem

Laatst bijgewerkt op 04.04.2025
Klassiek gesorteerd
BROOD MET SMEERSELS
Brood | aioli | kruidenspread
6,50
CARPACCIO
Dungesneden ossenhaas | gebakken spekjes | Grana Padano | rucola | pijnboompitten | truffelmayo
13,50
TOMATENSOEP
Romige tomatensoep | gehaktballetjes van rundvlees | crème fraîche | bieslook | breekbrood
7,50
GEITENKAASKROKETJES
Getoaste brioche | geitenkaaskroketjes | mangosalsa | honing | rucola
9,00
KNOFLOOK GARNALEN
Gebakken garnalen | knoflook | rozemarijn | dille | flatbread | aioli
10,00
BUIKSPEK
Bao bun | spiesjes van buikspek | mangosalsa | Spaanse peper
9,50
CLASSIC BURGER
100% rundvleesburgers | augurkenrelish | Berenburgersaus | bacon +1.5 | kaas +1.5 | tomaat +0.75
15,50
CHICKEN CRUSH BURGER
Krokante kippendijfilet | coleslaw | chipotlemayo | Spaanse peper
15,50
QUATTRO MEAT BURGER
100% rundvleesburger | ossenhaas | buikspek | bacon | cheddarkaas | chipotlemayo
27,50
VEGAN BURGER
Vegan burger | bun van rode biet | vegan bacon | ‘Chedda Cheez’ | vegan burgersaus | Little Gem
15,50
SATÉ
Drie stokjes kip- of varkenshaassaté | pindasaus | gebakken uitjes | atjar | kroepoek
18,50
SPARERIBS
Strike naar keuze: honing / ketjap / kruidenspread / pittig / smokey BBQ
28,50 625 gr.
23,50 425 gr.
OSSENHAASPUNTJES
Ossenhaaspuntjes | lichtpittige saus | champignons | ui | paprika | sesamzaad | bosui
26,50
SCHNITZEL
Schnitzel van varkensvlees | verse seizoensgroenten
18,50
SPICY CRISPY CHICKEN
Krokante stukjes kippendij | pittige saus | champignons | ui | paprika | sesamzaad | bosui
17,00
Pepersaus +
2,00
champignontruffelsaus +
2,00
pindasaus +
2,00
truffelmayo +
1,00
ketchup +
1,00
chilisaus +1
remouladesaus +
1,00
Groene salade +
7,50
verse seizoensgroenten +
5,00
VARKENSHAAS 200 gr.
Varkenshaas | verse seizoensgroenten
22,50
TOURNEDOS
Gesneden van de ossenhaas, het meest malse stuk vlees van ’t Nieuw-Zeelandse rund
32,00 200 gr.
39,00 300 gr.
RIBEYE STEAK 300 gr.
Ribeye steak | verse seizoensgroenten
35,00
CLASSIC ’84 PLATTER
Twee halve spareribs | strike naar keuze | classic burger | twee stokjes kipsaté | pindasaus | atjar | kroepoek Tip: ook lekker om te delen!
49,50
CHATEAUBRIAND 500 gr.
Het meest malse stuk vlees van de ossenhaas. Deze wordt aan tafel geflambeerd. Tip: ook lekker om te delen!
60,00
GRILLSPECIALITEIT VAN DE CHEF
Vraag naar de grillspecialiteit van de chef
ZEEBAARS
Gebakken zeebaars | verse seizoensgroenten
23,00
ZALM
Gebakken zalmfilet | verse seizoensgroenten
25,00
VISSPECIALITEIT
Vraag naar de visspecialiteit van de dag
RISOTTO & BURRATA
Risotto | burrata | rucola | cherrytomaten | balsamico | bieslook
17,50
CARPACCIO
Dungesneden ossenhaas | Grana Padano | cherrytomaten | pijnboompitten | croutons | gebakken spekjes | truffelmayo | breekbrood
17,50
CAESAR
Gemarineerde kipfilet | ei | bacon | Grana Padano | cherrytomaten | croutons | caesardressing | breekbrood
17,50
GEITENKAAS
Geitenkaas | bacon | dadels | cherrytomaten | walnoten | honing-mosterddressing | breekbrood
17,50
BURRATA
Burrata | rucola | cherrytomaten | Little Gem | rode ui | pijnboompitten | croutons | balsamico | breekbrood
17,50
DAME BLANCHE
Vanilleroomijs | warme chocoladesaus | slagroom
9,00
APPLE CRUMBLE
Apple crumble uit de oven | zoet karamelijs
9,00
CHOCOLATE CHURROS ROYALE
Churros | mini lavacake | chocolade-ijs | warme chocoladesaus | slagroom
10,50
WHITE CHOCOLATE CRÈME BRÛLÉE
Romige crème | witte chocolade | krokante karamel
8,00
SEIZOENSDESSERT
Vraag naar het dessert van het seizoen

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant De Beren Gorinchem is 04.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.