Verso Cucina Italiana 'd Intenzo

Meer informatie

Deurningerstraat 11
7514 BC Enschede


Menukaart van Verso Cucina Italiana 'd Intenzo

Laatst bijgewerkt op 26.12.2024
Klassiek gesorteerd
Carpaccio di bue con rucola e parmigiano (ricciolo di foie gras extra + € 7,50)
Runder carpaccio geserveerd met rucola, aan tafel afgemaakt met Parmezaanse kaas
13,75
Vitello tonnato
Zacht gegaarde kalfsfilet met tonijnmayonaise, gegrilde tonijn en gefrituurde kappertjes uit Pantelleria
14,50
Antipasto misto al gusto dello chef (minimaal 2 personen)
Proeverij van Italiaanse heerlijkheden. U zult zich door de chef moeten laten verrassen!
16,50
Scorfano marinato alle erbette con panna cotta al finocchio e insalata
In groene kruiden gemarineerde roodbaars met een panna cotta van venkel en een salade van groene kruiden
14,50
Insalata di fave, patate al tartufo e cosciotto d’agnello lessato con vinaigrette di peperoni cornetto
Salade van tuinboontjes, truffelaardappel en zacht gegaarde lamsbout met een vinaigrette van puntpaprika
14,50
Coppa di Parma tagliata sottile con insalata di gamberi di fiume con una spuma di erba cipollina e ciabatta croccante
Dun gesneden coppa di Parma gevuld met een salade van rivierkreeft met een schuim van bieslook en krokante ciabatta
14,50
Marbré di agnello e vitello con asparagi grigliati con olio all’aglio spremuto e tartufo
Mabré van Lams en kalfsvlees met gegrilde asperges met een olie van gepofte knoflook en truffel
16,50
Ravioli ripieni di astice, granchio e gamberi serviti con olio extravergine (Come secondo: € 22.50)
Ravioli gevuld met kreeft, krab en garnalen geserveerd met een grove groente olie (Als hoofdgerecht € 22.50)
14,50
Linguine con stufato di agnello e fave (Come secondo: € 22.50)
Linguine met lamsstoof en tuinboontjes (Als hoofdgerecht € 22.50 )
14,50
Risotto al limone: limone, pinoli, pecorino e olio di oliva
Risotto met limoen, pijnboompitjes, pecorino en olijfolie
12,50
20,50 Als hoofdgerecht
Gnocchi al tartufo con asparagi verdi e spuma di taleggio
Truffel gnocchi met groene asperges en een schuim van taleggio
13,50
21,50 Als hoofdgerecht
Zuppa di astice e pomodoro leggermente piccante con fregola sarda e gamberi di fiume
Licht pittige soep van kreeft en tomaat met fregula nero en rivierkreeft
11,50
Bruschetta con mozzarella, pomodoro e basilico e olive nere tritate
Bruschetta belegd met mozzarella, crème van tomaat en basilicum en een crumble van zwarte olijf
8,75

vegetarisch vegetarisch

Melanzane con mozzarella di bufala affumicata, carciofi, pomodori secchi e parmigiano croccante
Aubergine met gerookte buffelmozzarella, artisjok, zongedroogde tomaat en een krokantje van Parmezaanse kaas
14,75

vegetarisch vegetarisch

Risotto al limone: limone, pinoli, pecorino e olio di oliva
Risotto met limoen, pijnboompitjes, pecorino en olijfolie
12,50
20,50 Als hoofdgerecht

vegetarisch vegetarisch

Gnocchi al tartufo con asparagi verdi e spuma di taleggio
Truffel gnocchi met groene asperges en een schuim van taleggio
13,50
21,50 Als hoofdgerecht

vegetarisch vegetarisch

Tortino caldo di carciofi, taleggio, pomodori, spinaci e parmigiano accompagnato da spuma di taleggio
Warm taartje van artisjok, taleggio, tomaat, spinazie en Parmezaanse kaas geserveerd met een schuim van taleggio
19,95

vegetarisch vegetarisch

Wij serveren bij al onze hoofdgerechten een gemengde salade
Orata fritta ripiena di erbette, aglio e limone, servita con riduzione di pomodoro, capperi e acciughe
In zijn geheel gebakken dorade gevuld met groene kruiden, knoflook en citroen, geserveerd met een grove olie van tomaat, kappertjes en ansjovis
26,50
Pesce spada grigliato servito con sauté di cozze, olive, pomodori e peperoncino
Gegrilde zwaardvis geserveerd met stoof van mosselen, olijf, tomaat en rode peper
26,50
Sogliola fritta con spuma di agrumi e basilico
Gebakken sliptong met een schuim van Citrus en basilicum
33,50
Gamberoni all’aglio, olio e peperoncino
Gebakken grote garnalen in knoflook-peper-olie
26,50
Geroosterde rozemarijnaardappelen
4,50
Verse frieten met truffelmayonaise
4,50
Schaaltje spaghetti olio, aglio, peperoncino
5,50
Schaaltje spaghetti Parmigiano
6,50
Costolette e stufato di agnello con asparagi verdi e nocciole tritate e salsa al rosmarino
Combinatie van lamsrack en lamsstoof met groene asperges en kruim van hazelnoot en een jus van rozemarijn
32,50
Lonza di manzo rosolata accompagnata da animelle di vitello croccante e salsa alle cipolline
Rosé gebakken runderlende in combinatie met krokant gebakken kalfszwezerik en een jus van cipolini
29,50
Ossobuco alla milanese
Zacht gegaarde kalfs ossobucco bereid op Milanese wijze
28,50
Faraona con olive e salame al tartufo servita con salsa al tartufo
Parelhoender gevuld met olijf en truffel salami geserveerd met een jus van truffel
28,50
Spaghetti Parmigiano
Verse spaghetti geflambeerd en geserveerd uit een Parmezaanse kaas
12,50
20,50 (Als hoofdgerecht )
Menù a sorpresa
3-gangen verrassingsmenu
42,50
4-gangen verrassingsmenu
50,50
5-gangen verrassingsmenu
58,50
6-gangen verrassingsmenu
66,50
Formaggi
Een wisselende selectie van Italiaanse kazen geserveerd met truffelhoning en gerookte amandelen
10,75
Tiramisù della nonna Carmela
Tiramisu volgens het alom bekende recept van Nonna Carmela.
9,50
Panna cotta al cioccolato bianco e frutto della passione con noci caramellate
Panna cotta van witte chocolade en passievrucht met gekarameliseerde noten
9,50
Crostatina di agrumi, cannella e crema al mascarpone e gelato alla vaniglia
Taartje van citrus, kaneel en gele room met een crème van mascarpone en een bolletje vanille ijs
9,50
Cheesecake di nocciole e cioccolato
Cheesecake van hazelnoot en chocolade
9,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Verso Cucina Italiana 'd Intenzo is 26.12.2024. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.