U Parkhotel

Meer informatie

De Veldmaat 8
7522 NM Enschede


Menukaart van U Parkhotel

Laatst bijgewerkt op 07.01.2025
Klassiek gesorteerd
Ambachtelijk brood
met smeersels
8,50
Bruschetta geserveerd
met tomaat, knoflook, rode ui en basilicum
9,50
Rundercarpaccio
met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, zadenmix en salade
14,75
Panna cotta van geitenkaas
met een tomatenjam en een crostini met ingelegde groenten
14,50

vegetarisch vegetarisch

Marbré van eend
met een kruidensalade, een crumble van rode biet en aceto-balsamico stroop
16,50
Burrata
met een crème van pompoen, een salade van groenten en kruiden-knoflookolie
15,50

vegetarisch vegetarisch

Taartje van wildzwijnham
met kruidensla, roseval aardappelen en een cranberry compote
16,75
Gekarameliseerde soezen
met appelstroop, gevuld met blauwschimmelkaas, pastinaak, peer en een crunch van walnoten
15,50
Vijgen dun gesneden, gemarineerd
met dragon en olijfolie, oude kaasschilfers en pistache noten
14,50
Chef’s proeverij van voorgerechten
18,50
Onze huisgemaakte soepen worden geserveerd met oerbrood en boter
Goed gevulde bouillabaisse
met crostini en aioli
9,50
Gebonden bospaddenstoelensoep
met geroosterde hazelnoten
8,00
Doesburgse mosterdsoep
met spekjes of met zalm
8,00
Gebonden pompoensoep
met blauwschimmelkaas
8,50
Onze salades worden geserveerd met oerbrood en boter [natuurlijk kunnen we dit ook serveren met friet • 5,50)
Salade
met gebakken biefstukpuntjes, teriyakisaus, taugé en cashewnoten
17,50
Salade rundercarpaccio
met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en zaden mix
16,50
Frisse salade
met gerookte zalm, tomaat, komkommer, rode ui en een limoendressing
16,50
Salade
met gegrilde kip, tomaat, komkommer, bacon en rode ui
15,50
Salade
met geitenkaas, vijgen, pitten mix, zongedroogde tomaat, olijven en een aceto balsamico stroop
14,75
Duo van gegrilde varkensrib
en in eigen jus gegaarde varkenswang geserveerd met een bloemkoolpuree en gekonfijte rode ui
24,50
Gegrilde entrecote
met sjalottensaus, dubbel gedopte tuinbonen en een pompoen truffelpuree
32,00
Gebakken hertenbiefstuk
met stoofpeer, aardappelpuree, spruiten en een chocoladerode wijnsaus
31,50
Tikka masala
met kip, groenten en naanbrood
23,50

vegetarisch vegetarisch

U Park burger
Black angus, gebakken ei, ui, tomatensalsa geserveerd met friet en een frisse salade
19,50
Chefsplate dagelijks wisselend gerecht
23,50
Portie friet
met mayonaise of ketchup
5,50
Zeebaars uit de oven
met aardappel, puntpaprika, olijven, sjalotten, citroenolie en kruiden
25,00
Kabeljauw
met mac & cheese, gegrilde groenten geserveerd met een beurre blanc
26,50
Shakshuka,
een heerlijk vegan gerecht van diverse soorten groenten geserveerd met bulgur en een pittige tomatensaus
19,50

vegetarisch vegetarisch

Vegetarische tikka masala
met groenten en naanbrood
19,50

vegetarisch vegetarisch

Risotto van bospaddenstoelen, truffel
met Parmezaanse kaas, cashewnoten en ruccola sla
19,75
Huisgemaakte pastel de nata
met perzik ijs en gesuikerde amandelen
9,50
Crème brûlée van Ronnefeldt-thee ‘Jasmine Gold’
met groene-appelsorbetijs
9,00
Notenparfait
met karamel en kletskoppen
9,00
Banoffee, een smeuïge cake van banaan
met een royale laag toffeecrème bovenop, met vanille-ijs
9,75
Proeverij van onze desserts samengesteld
door ons keukenteam
14,00
Kaasplank
met bijpassende garnituren
15,50
U Park koffie
met friandises
9,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van U Parkhotel is 07.01.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.