Rozendaal Eten & Drinken

Meer informatie

Het Rozendaal 10
7523 XG Enschede


Menukaart van Rozendaal Eten & Drinken

Laatst bijgewerkt op 28.12.2024
Klassiek gesorteerd
CARPACCIO
Dun gesneden van Entrecôte I Eendenlever | Truffel dressing Nagelhout I Pijnboompitten | Ruccola | Pecorino
16,00
BURRATA
Gepofte Aubergine | Kleine trostomaat Basilicumschuim | Cress
14,50
GEROOKTE ZALM
Rode bietenschuim | Kaviaar | Wasabi crumble
15,50
TARTAAR | BLACK ANGUS
Vers van het mes | Gepocheerd ei Kappertjes | Augurk | Sjalot | Ansjovis
15,50
1 METER VOORGERECHTJES 2 PERS
Diverse lekkernijen tapas
36,50
WARME VOORGERECHTEN
GAMBA’S
Kruidenolie | Knoflook | Plukbrood
16,50
CHAMPIGNONS DORDOGNE
In bier beslag gebakken
12,50
ZWEZERIK
Zoete aardappel crème | Bospeen | Gebakken appel | Port jus
18,50
PUNTZAK FRIET
Mayonaise | Truffel mayonaise
3,75
LOADED FRIES
Picalilly | Truffel mayonaise Krokante uitjes | Bosui | Pecorino
7,50
DORADE FILET
Bataat crème | Hollandaise | Zeewier | Kaviaar Hollandse garnalen | Gegrilde cherry tomaat
27,50
KIP SATE
Sate van de kippendij Atjar | Kroepoek | Frietjes
20,50
OOSTERSE KIP
Noodels | Wokgroenten | Hoisin saus
23,50
FAZANT BORST
Gekonfijte zuurkool | Aardappel mousseline Eigen jus | Chipolata worstje
29,50
SPARERIBS
Botermalse dikke ribben van scharrelvarken Honingmarinade | Grillgarnituur
23,50
RUNDERENTRECÔTE
Grain fed aged | 200 Gram | Seizoensgroenten Aardappel mousseline | Port jus
28,00
TOURNEDOS
Ossenhaas | 180 Gram | Knolselderij mousseline Seizoensgroenten | Truffeljus
32,50
WILD UIT HET BOS
Special van de chef | 180 Gram | Knolselderij mousseline Seizoensgroenten | Truffeljus
32,50
NO CHICKEN CURRY
Vegetarische groenten curry | ‘No chicken’ Kokosmelk | Couscous | Noten
20,00

vegetarisch vegetarisch

PASTA UIT DE PARMAZAAN WIEL
Aan tafel bereid afgeblust met Grappa
15,00 ALS VOOR /TUSSEN GERECHT
20,00 ALS HOOFDGERECHT
GAMBA’S EXTRA 4ST
12,50
UIT EIGEN PATISSERIE
KOFFIE MET HUISGEMAAKTE LEKKERNIJEN
Diverse friandises
7,50
NOGATINE PARFAIT CHOCOLADE MOUSSE
Kletskop crumble | Aardbeien saus
9,50
TIRAMISU | CARAMEL CRUMBLE ATSINA CRESS
9,50
CREME BRULEE VANILLE IJS
9,50
KAAS VAN DE KAAS PLANK
Diverse kazen van de Leckernij
15,00
AMUSE MENU
Onze passie en ons paradepaardje: Culinaire gerechtjes op amuse formaat, tezamen een compleet menu dat u zal verrassen
42,50 5 GANGEN
47,50 6 GANGEN
52,50 7 GANGEN
MENU VAN DE CHEF
Verrassingsmenu : Culinaire gerechtjes samengesteld door onze creatieve chefs aan de hand van wat de markt ons brengt
44,50 3 GANGEN
52,50 4 GANGEN
60,50 5 GANGEN
70,00 6 GANGEN
HIGH WINE | BEER
37,50
DESSERT | DESSERTWIJN +
9,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Rozendaal Eten & Drinken is 28.12.2024. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.