Bistro C'est Si Bon

Meer informatie

Noorderhagen 54A
7511 EM Enschede


Menukaart van Bistro C'est Si Bon

Laatst bijgewerkt op 19.12.2024
Klassiek gesorteerd
Mosterd-cremesoep
Franse mosterdsoep met spekjes, prei en room.
8,25
Tomaten-cremesoep
Westlandse gebonden tomatensoep met kruidenbouquet, afgemaakt met halfgeslagen room.
8,25
Uiensoep
Vanuit de hallen van Parijs wisten wij dit traditionele recept te bemachtigen.
8,25
Vissoep
Een rijk gevulde vissoep uit Zuid-Frankrijk, met een verzameling van de beste vissoorten
9,50
Champignons Dordogne
Uit de grotten van de Dordogne, gebakken in hete olie en geserveerd met warme knoflooksaus
11,50
Saté Dordogne
Stukjes varkenssaté in bierbeslag, gebakken in hete olie en geserveerd met satésaus.
12,50
Garnalen
Garnalen in een krokant jasje geserveerd met wakamé creme van wasabi en soja.
14,50
Mosselen
Uit Yerseke, in een saus van verse tuinkruiden, prei en tomaat.
13,50
Champignons gratiné
In kruidenboter bereide champignons met prei, spekjes en ui. Gegratineerd met Parmezaanse kaas.
12,00
Carpaccio
Rundercarpaccio bereid met Parmezaanse kaas en pijnboompitjes. Met mosterddressing of knolookolie
14,50
Wijnbergslakken
Uit de Bourgogne op klassieke wijze bereid.
14,25
Zalm Hollandaise
Zalmfilet uit de oven met Hollandaisesaus en Noorse garnalen.
27,50
Gebakken kabeljauw
In roomboter gebakken kabeljauw met een saus van witte wijn.
27,50
Slibtong
3 Slibtongetjes gebakken in roomboter en afgeblust met witte wijn
28,95
Kip- of Varkenssaté
In een speciale marinade bereid en geserveerd met een pikante pindasaus
19,50
Rib-Eye
Malse rundersteak (±275 gram) doorregen met vet wat de smaak van het vlees ten goede komt, geserveerd met kruidenboter
28,50
Tournedos
Biefstuk van de haas (±225 gram).
39,50
De Shuffle
Warme plaat met 4 verschillende soorten vlees. roerbakgroenten en 2 soorten saus. (min. 2 pers.)
28,50
Kalfslever
Kalfslever uit de pan met spekjes, uien en appel. Een streling op uw tong.
25,00
Spies Onwies
5 soorten vlees. Alle op eigen wijze gekruid, voor de grote eter (± 550 gram) op speciale wijze geserveerd
37,50
Varkenshaas
met roombrie overbakken of met champignon roomsaus.
26,00
Kalfsschnitzel
In boter gebakken met saus naar keuze (±300 gram)
25,00
Bavette
van het rund, gemarineerd in kruiden en specerijen daarna gegrilde. Geserveerd met kruidenboter.
25,00
Mixed Grill
Varkenshaas, kipfilet, kogelbiefstuk en saté in spek gerold. Geserveerd aan een spies.
27,50
Black Angus steak
Gegrild en geserveerd met truffeljus.
32,50
Spare-Ribs
Ambachtelijk bereidt, kruidig gemarineerd en afgebakken in ketjap marinade.
25,00
Gegrilde Kipfilet
met Ardennerham, tomaat, prei en gegratineerd met kaas
19,50
Vegetarische tagliatelle
In roomsaus met bospaddenstoelen, Parmezaan, pijnboompitten en krokante rucola.
16,95

vegetarisch vegetarisch

Gepofte aardappel
gevuld met remouladesaus en spekjes.
3,75
Franse frites
Heerlijke knapperige frietjes
3,50
Gebakken ui en/of champignons
3,50
Sauzen
keuze uit: champignon-roomsaus, pepersaus, roquefortsaus, warme knoflooksaus, truffel-jus, stroganoffsaus of zigeunersaus.
3,00
Créme Brulée
Geserveerd met vanille roomijs en slagroom.
8,00
Dame Blanche
Vanille roomijs met warme chocoladesaus en slagroom.
6,50
Tira-Mi-Su
Huisgemaakte Italiaanse chocolademousse met mascarpone en lange vingers.
8,50
Brownie
Huisgemaakte brownie met karamel en stracciatella ijs.
8,25
Coupe Heisse Liebe
Vanille roomijs met slagroom en warme bosvruchten.
6,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Bistro C'est Si Bon is 19.12.2024. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.