Su Sardu

Meer informatie

Marktplein 7-9
7811 BA Emmen


Menukaart van Su Sardu

Laatst bijgewerkt op 01.04.2025
Klassiek gesorteerd
Bruschetta
Geroosterd brood met verse tomaten, basilicumdressing en Parmezaanse kaas
10,00
Insalata Leonardo
Gemengde salade met warme gorgonzola, peer en noten
14,00
Carpaccio di filetto di manzo
Dungesneden ossenhaas op een bedje van rucola met citroenolijfoliedressing en grove Parmezaanse kaas
16,00
Carpaccio di salmone affumicato
Carpaccio van gerookte zalm met een dilledressing
16,00
Vitello tonnato
Dun gesneden kalfsrosbief met een mousse van tonijn
16,00
Caprese e crudo
Buffelmozzarella met Parmaham en tomaten
16,00
Ostriche per stuk
Franse oesters geserveerd met partjes citroen
3,50
Pepata di cozze
Mosselen, in schaal gebakken, met een pikante tomatensaus
20,00
Antipasto Su Sardu (vanaf 2 personen)
Verschillende voorgerechten naar fantasie van de kok
20,00
Tagliatelle alla Ligure
Verse tagliatelle met kip, pest, rucola en geroosterde amandelen
16,50
Penne del cacciatore
Penne met stukjes varkenshaas, uien, spek, verse knoflook in een pikante tomatensaus
16,50
Ravioli di ricotta e spinaci sorprendenti
Huisgemaakte deegkussentjes gevuld met ricotta en spinazie met een tomatensaus
17,00
Tortelette sarde gratinate al forno
Huisgemaakte opgerolde pasta met ricotta, overgoten met tomatensaus, basilicum en gegratineerd als lasagne met Parmezaanse kaas
17,50
Ravioli con tartufo e porcini
Huisgemaakte deegkussentjes gevuld met truffel en eekhoorntjesbrood met een botersaus en Parmezaanse kaas
18,00
Pappardelle al tonno
Verse pappardelle met tonijn, rode uien en een pikante tomatensaus
17,00
Linguine del pescatore
Linguine met mosselen en grote garnalen ( gepeld) in een licht pikante tomatensaus
18,00
Spaghetti all’astice (voor 2 personen)
Spaghetti met verse kreeft (600 gram) uit ons homarium in een pikante tomatensaus
60,00
Voor kinderen kunt u een klein pastagerecht laten maken
met tomatensaus, bolognese, carbonara, pesto of boter en Parmezaanse kaas voor
10,00
Pollo al Grand Marnier
Kippendijen geflambeerd met Grand Marnier in een sinaasappelsaus met amandelschaafsel
25,00
Filetto di maiale al pepe verde
Varkenshaasmedaillons met een pepersausje
27,00
Filetto di maiale con funghi e gorgonzola
Varkenshaasmedaillons met champignons en een gorgonzolasausje
27,00
Tagliata alla rucola
verse diamanthaas, in plakjes gesneden, op een bedje van rucola met een balsamicodressing en afgemaakt met grove Parmezaanse kaas
30,00
Agnello ai ferri
Lamsrack uit Nieuw Zeeland van de grill met verse Italiaanse kruiden
32,00
Manzo all’ italiana
Australische runderbavette van de grill met verse Italiaanse kruiden
30,00
Filetto Su Sardu
Biologische ossenhaas met een witte wijnsaus, zongedroogde tomaten, champignons, spek, Spaanse pepers, knoflook en rucola
33,00
Filetto in salsa tartufata
Biologische ossenhaas met champignons in een truffelroomsaus
33,00
Filetto allo Stroganoff rivisitato
Biologische ossenhaas, in puntjes gesneden, met paprika en uien in een pikante roomsaus
33,00
Salmone al forno
Zalmfilet uit de oven met verse tomaten en Italiaanse kruiden
28,00
Orata arrosto
Dorade royal van de gril
30,00
Spigola alla Vernaccia
Zeebaars geserveerd met een Vernaccia-wijnsaus en Sardijnse olijven
30,00
Sogliolette alla parmigiana
Gebakken sliptongen met boter en Parmezaanse kaas
30,00
Gamberoni in salsa
Gepelde grote zeegarnalen met een roze botersaus, verse knoflook en Italiaanse kruiden
30,00
Astice
Verse Canadese kreeft (600 gram)
55,00
(Naar behoefte kunt u de grote wilde zeegarnalen weglaten. De pizza kost dan € 15,-.)
Margherita
Tomatensaus en mozzarella
10,00
Napoletana
Tomatensaus, mozzarella, kappertjes en ansjovis
12,00
Tropicale
Tomatensaus, mozzarella, ananas en ham
12,00
Tonno e cipolle
Tomatensaus, mozzarella, tonijn en uien
14,00
Quattro formaggi
Tomatensaus, mozzarella, gorgonzola, pecorino en Parmezaanse kaas
15,00
Paesana
Tomatensaus, mozzarella, champignons, ham, salami, spek en uien
15,00
Verdure
Tomatensaus, mozzarella en verschillende groenten
16,00
Calzone di Ramon
Tomatensaus, mozzarella, ham, salami, paprika en ei (dubbelgeslagen)
16,00
Su Sardu
Tomatensaus, mozzarella, pikante Sardijnse worst, gorgonzola, rucola en Spaanse pepers
16,00
Alla Carlo
Tomatensaus, mozzarella, tonijn, spek, gorgonzola en Spaanse pepers
16,00
Prosciutto crudo
Tomatensaus, mozzarella,rucola, Parmaham engeschaafde Parmezaanse kaas
16,00
Salmone
Tomatensaus, mozzarella, rucola, gerookte zalm en rauwe uien
16,00
Ernesto Moretti
Tomatensaus, mozzarella, ham, salami, spek, entrecote, Parmaham, Spaanse pepers en verse knoflook
20,00
Del Marinaio
Tomatensaus, mozzarella, drie grote wilde zeegarnalen, mosselen, tonijn, gerookte zalm en ansjovis
20,00
Kinderijsje
Verrassingsijsje voor kinderen
6,00
Gelato al pistacchio di Bronte
Ambachtelijk pistache-ijs uit Sicilië met slagroom en chocoladesaus
10,00
Warm chocoladetaartje
Huisgemaakt warm chocoladetaartje gevuld met een vloeibare chocoladesaus
10,00
Profiterol bianco
Italiaanse soesjes gevuld met chocolademousse overgoten met een
10,00
Tiramisu
Huisgemaakte tiramisu met een toefje slagroom
10,00
Semifreddo alle mandorle
Huisgemaakte semifreddo/parfait met amandelen
10,00
Limoncello o limoncello crema
Huisgemaakte citroenlikeur
6,00
Moscato di Sardegna
Dessertwijn van Moscato
8,00
Menu del giorno
(vanaf twee personen) Bescheiden driegangenmenu. Antipasti & vlees, vis of vegetarisch & dessert Er worden verschillende voorgerechten geserveerd, een bescheiden hoofdgerecht waarbij gekozen kan worden uit vlees, vis of vegetarisch en een dessertje toe. (Bij het hoofdgerecht worden een salade en wisselende pasta geserveerd.)
36,00

vegetarisch vegetarisch

Menu a scelta
(vanaf twee personen) Viergangenmenu / Antipasti & pasta & vlees of vis & dessert / Er worden verschillende voorgerechten geserveerd, een ambachtelijk huisgemaakte pasta, een hoofdgerecht waarbij gekozen kan worden uit vlees of vis en een wisselend verrassend dessert
47,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van Su Sardu is 01.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.