Restaurant Wiesen

Meer informatie

Kleine Berg 4-6
5611 JV Eindhoven


Menukaart van Restaurant Wiesen

Laatst bijgewerkt op 20.12.2024
Klassiek gesorteerd
BLAUWVINTONIJN
tartaar . zeewier . yuzu . sambai-vinaigrette . krokant shisoblad
35,00
SCHOTSE ZALM
à la minute gerookt . gepocheerd hoeve-eitje . aardappelcrème . kaviaarboter
35,00
NOORSE LANGOUSTINE
geroosterd . pompoen . emulsie van langoustines met kaffirlimoen
55,00
GANZENLEVER
gebakken . geconfijte rode kool . krokante kruidkoek . banyuls
35,00
BELGISCH BLAUWE RUND
á la minute tartaar . Zeeuwse oester . kaviaar . algenmayonaise . séparé velouté van oestervocht
45,00
KALFSZWEZERIK
krokant gebakken . knolselderij . chantarel . reductiejus met madeira
35,00
KABELJAUW
cannelloni van spitskool . buikspek van kloostervarken . verjusboter
45,00
GIETHOORNSE SNOEKBAARS
gelakt met appelstroop . gerookte paling . zuurkool . botersaus met Engelse mosterd
45,00
ZEETONG "VERONIQUE"
rouleau van noordzeetong . druifjes . stoofprei . wittewijnsaus
45,00
SCHOTSE WILDE PATRIJS
gebraden op karkas . zuurkool . chipolata . jus met laurier en jeneverbes
45,00
WEIDEKALF
gestoofde wang . krokante zwezerik . sjalotjes . pommes fondant . jus bordelaise
45,00
TOURNEDOS "ROSSINI"
Belgisch runderhaas . gebakken ganzenlever . truffel . madeirajus
55,00
WAGYU A5 KAGOSHIMA
truffel . jus naturel . frietjes . botersla
95,00
Caesar salade "Royale "I langoustine . .gepocheerd eitje . kaviaar
35,00
Warm gerookte Schotse zalm I kropsla . .gepocheerd eitje . kaviaar
20,00
Carpaccio classico
parmezaan . truffel . rucola . olijfolie
25,00
Salade Périgord
gekonfijte eendenbout . eendenlever . truffel
25,00
Gebakken ganzenlever
I rode kool . kruidkoek . rode port
25,00
Carpaccio classico
I wit-blauwrund . parmezaan . truffel . olijfolie
22,00
Steak tartaar
gepocheerd eitje . ansjovismayonaise . kaviaar
30,00
Kalfszwezerik
krokant gebakken . witlof . madeirajus . amandel
30,00
Bisque
schuimig . langoustine . cognac . bieslook
20,00
Velouté
zuurkool . buikspek van kloostervarken . kaviaar
20,00
Spaghettini langoustine
gerookte met knoflook . bieslook
35,00
Spaghettini truffel
30,00
Spaghettini coquille st. Jacques
wilde spinazie . schaaldierenjus
35,00
Zeetong "Veronique"
gepocheerd . druifjes . witte wijnsaus
35,00
Kabeljauw I gebakken
spitskool à la crème . beurre blanc
35,00
Tournedos Rossini
gebakken ganzenlever . truffel . madeirajus
45,00
Half roodpootpatrijsje
zuurkool . chipolata . jeneverbes
35,00
Hertenpeper
crème van aardappel . rode kool . appeltjes . bloedworst
30,00
Gekonfijte eendenboutjes
aardappeltaartje . geglaceerde groentjes . jus
35,00
Frietjes
triple cooked . dragonmayonaise
8,00
Botersla
huisdressing "Wiesen"
8,00
Menu wiesen
65,00 3 GANGEN (enkel mogelijk tijdens lunch)
85,00 4 GANGEN
95,00 5 GANGEN
105,00 6 GANGEN
115,00 7 GANGEN
125,00 8 GANGEN
1. Gang BLAUWVINTONIJN tartaar . zeewier . yuzu . sambai-vinaigrette . crispy shisoblad
2. Gang KABELJAUW cannelloni van spitskool . buikspek van kloostervarken . verjusboter
3. Gang ZEETONG "VERONIQUE"* gepocheerde rouleau van noordzeetong . druifjes . prei . wittewijnsaus
4. Gang NOORSE LANGOUSTINE geroosterd . pompoen . emulsiesaus van langoustine met kaffirlimoen
5. Gang GANZENLEVER gebakken . gekonfijte rode kool . krokante kruidkoek . banyuls
6. Gang WIT BLAUW RUNDERHAAS gestoofde wang . chantenayworteltjes . pommes fondant . jus bordelaise
7. Gang WAGYU A5 KAGOSHIMA triple cooked frietjes . botersla . jus naturel (supplement 40)
8. Gang KAAS 3 geselecteerde seizoenskaasjes van "het Kaasatelier" . cristalbread van zuurdesem . garnituurtjes
9. Gang DAME BLANCHE vanilleroomijs . amandelkrokant . saus van jivara-chocolade

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant Wiesen is 20.12.2024. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.