Tres Tapasbar Eindhoven

Meer informatie

Emmasingel 11-13
5611 AZ Eindhoven


Menukaart van Tres Tapasbar Eindhoven

Laatst bijgewerkt op 23.12.2024
Klassiek gesorteerd
Mini carpaccio
Catalaanse tomatensoep
Ham met meloen
Nacho’s
Kaaskroketjes
USA Burger met cheddar en bbq saus
Champignonpasteitje
Chicken teriyaki
Frietje mayo
Kipnuggets
Frikandelletjes
Bitterballen
Fristi
Friet

veganistisch veganistisch

Chocolade

vegetarisch vegetarisch

Cakebeslag
Vanille

vegetarisch vegetarisch

Fruit

veganistisch veganistisch

Spikkels
Chocopops
Aardbeien

veganistisch veganistisch

Burger
Sangria
Kaneel

veganistisch veganistisch

Onze kids sangra
is gemaakt van sinas, limonade, fruit en ijsblokjes.
Bolletje vanille-ijs met chocopops
Cakebeslag met lange vingers
Cinnamon Churro Sensation
Pistachio Dream Doughnuts
Lava Cake
Dame Blanche
BROODMANDJE
Breekbrood met aioli, chili- en bruschettasaus
TR3S CARPACCIO
Dun gesneden rundvlees, Parmezaanse kaas, mix van pitten, rucola en een vleugje truffelmayonaise
CARPACCIO SPECIAL
Een verrassing op het bord! Laat je informeren over deze speciale carpaccio-creatie
HUMMUS
Hummus belegd met granaatappelpitjes en een knapperige crumble, geserveerd met pitabrood
SWEET PEPPER CHEESE
Zoete pepers met een vulling van roomkaas
VITELLO TONNATO
Klassieke Vitello Tonnato met knapperige rode ui, tonijnmayonaise, rucola en kappertjes
PINCHO’S CARPACCIO
Pincho’s met smaakvolle carpaccio tartaar, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise
PINCHO’S BRUSCHETTA
Pincho’s met tomaat, ui en fris kruidige basilicum
PINCHO’S BRIE
Pincho’s met brie, honing en walnoten. Een verrukkelijke combinatie
ZALMTARTAAR
Gerookte zalmtartaar geserveerd met ui, brioche en verfrissende dillemayonaise
MELOEN MET HAM
Dungesneden serranoham, cantaloupe en galiameloen
CALIFORNIA CRUSHI
Gefrituurde sushi met surimi, Japanse omelet, en wasabi, een originele twist op traditionele sushi
STEAK TARTAAR
Mals rundvlees verrijkt met kappertjes, romige aioli, knapperige crouton en een gekookt ei
VIETNAMESE LOEMPIA
Vegetarische loempia’s, geïnspireerd door de Chinese keuken

vegetarisch vegetarisch

CATALAANSE TOMATENSOEP
Authentiek Catalaans recept vol pure en rijke smaken
VERSE UIENSOEP
Verse uiensoep met een geroosterd kaasbroodje
PADRÓN PEPPERS
Spaanse Padrón pepers bestrooid met sea salt flakes
NACHO’S
Kruidige tortillachips overgoten met gesmolten cheddar, tomatensalsa en crème fraîche
TRUFFEL RISOTTO
Heerlijk romige risotto met truffel, champignons en Parmezaanse kaas, afgetopt met peterselie
ZWITSERSE KAASFONDUE
Zwitserse fondue van gesmolten kaas met
rood
TRUFFEL RAVIOLI
Ravioli met een vulling van truffel, geserveerd in een rijke champignonsaus afgetopt met een groene kruiden crumble
CHAMPIGNONPASTEITJE
Bladerdeegpasteitje gevuld met romige
KNOFLOOKCHAMPIGNONS
Ovengebakken champignons met zwarte olijven, tomaat en kruidenboter, gegratineerd met Parmezaanse kaas
FRIETJE MAYO
Krokante Franse frieten geserveerd met romige mayonaise
GAMBA PIL PIL
Gepelde gamba’s bereid met olijfolie, knoflook en rode peper
ZALMFILET
Zalmfilet gereserveerd met kaas-preigratin en dillemayonaise
CRISPY SHRIMPS
Gefrituurde garnalen met limoen en Piri Piri mayonaise
CALAMARES À LA ROMANA
Calamares à la romana geserveerd met remouladesaus
PINCHO JAMON IBERICO
Smaakvolle pinchos met Jamón Ibérico kroketjes en romige aioli voor een authentieke Spaanse ervaring
KOREAN FRIED CHICKEN
Krokante kip met lente-ui en sesam
USA-BURGER
Rundvleesburger op een brioche bun met cheddar, sla, augurk en smokey BBQ-saus
SWEET POTATO FRIES
Zoete-aardappelfrietjes geserveerd met truffelmayonaise
GEITENKAAS
Ovengebakken geitenkaas met spek, sesam en honing
KIPSATÉ
Kipspiesjes geserveerd met nasi, kroepoek en gebakken uitjes
SPARERIBS
Zachtgegaard, gelakt met BBQ-saus en gegarneerd met bosui en sesam
CHICKEN TERIYAKI
Malse kippendij met wokgroenten, basmatirijst en teriyaki
MINI STEAK
Rundvlees steak met gerookte kriel en pepersaus
TR3S SCHNITZEL
Knapperige schnitzel geserveerd met frisse cranberrysaus, citroen en verse peterselie
GYOZA
Gestoomde kipdumpling met lente ui, sesam en teriyaki saus
MELANZANE ALLA PARMIGIANA
Gelaagde aubergine met tomatensaus en gesmolten kaas, afgemaakt met verse
asilicum
FRIETJE STOOFVLEES
Knapperige Franse frietjes bedekt met runderstoofvlees en verse peterselie
KAASKROKETJES
Kaaskroketjes gevuld met smeuïge kaas en een vleugje rucola
ALBONDIGAS
Kruidige gehaktballetjes in een licht pittige tomatensaus gegarneerd met een krokante crumble
CHEF’S SPECIAL
Elke maand ontdekken we de smaken van een ander land. Laat je verrassen door de chef. Vraag je gastheer/-vrouw naar het land van deze maand!
CAKEBESLAG
Een combinatie van cookie dough, lange vingers en chocopops
CINNAMON CHURROS SENSATION
Kaneelroomijs omhuld in kaneelkoekjesdeeg met koekkruimels en gouden siroop
APPELCRUMBLE
Elstar appel met krokant kruimeldeeg en vanille roomijs als zoete afsluiter
CANNOLI
Een Siciliaans gebakje bestaande uit een gerold koekje gevuld met romige vulling, een klassieker uit de Italiaanse keuken
MONCHOU
Luchtig roomkaasdessert met Bastogne crumble en kersen als topping
TIRAMISU
Een twist op het traditionele recept voor een smaakvolle afsluiting
SORBET
Verse fruitsalade met mangosorbet en aardbeiensaus
TARTELETTE MET WITTE CHOCOLADE
Tartelette met witte chocolademousse, cassis-appel en crumble
CRÈME BRÛLÉE
Klassieke crème brûlée met een hint van kaneel en gebrande rietsuiker
LAVA CAKE
Zachte cake met een verrassend vloeibare chocoladekern, onweerstaanbaar genieten
PISTACHIO DREAM DOUGHNUT
Mini doughnut met pistacheroom
SPEKKOEK
Indonesische specialiteit met kaneelijs, een uniek dessert
DAME BLANCHE
Vanille roomijs, chocoladesaus en pindacrumble

De bewerkingsstatus van de menukaart van Tres Tapasbar Eindhoven is 23.12.2024. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.