The Roast Club

Meer informatie

Kleine Berg 83
5611 JT Eindhoven


Menukaart van The Roast Club

Laatst bijgewerkt op 09.04.2025
Klassiek gesorteerd
SMOKY VITELLO PETER’S FARM
Dungesneden kalfsvlees met een romige vismayonaise en kappertjes.
17,50
BRISKET STEW REGIORUND
Langzaam gegaarde runderbrisket, op smaak gebracht met wintergroenten.Geserveerd met koolraappuree en jus de veau.
17,50
GRILLED SCALLOPS
Gegrilde coquilles, geserveerd met een pastinaakcrème en een smokey palingfoam.
17,00
RETTICH CARPACCIO
Vegetarische carpaccio van rettich, crunchy oesterzwam en smokey paprikamayonaise
15,50

vegetarisch vegetarisch

GRILLED ENTRECOTE
Heerlijke steak geserveerd met smokey aardappelpuree en een wintersaus met knoflook, paddenstoel en tijm.
27,50
PICANHA PETER’S FARM
Fijn gestructuurd kalfsvlees met een smakelijk vetrandje. Geserveerd met chimichurri en gegrilde paprikacrème.
27,00
PORK FILLET GAASTERLAND
Veelzijdig stuk varkensvlees met een mooie vetrand die extra veel smaak geeft. Geserveerd met honing-mosterd saus en pompoenpuree.
26,00
GRILLED SWORDFISH
Een vis met een stevige vleesstructuur en een boterige smaak. Geserveerd in een citroensaus, afgetopt met een kruidenkorst en gerookte wakame.
26,00
GRILLED PUMPKIN
Gegrilde pompoen, geserveerd met pastinaakcrème, kaascrumble en amandel.
22,00
RIB-EYE REGIORUND
Heerlijk malse Rib-eye geserveerd met friet + baconmayonaise en salade.
16,50
2-COURSE DUCK SPECIAL
Laat je verrassen door twee geweldige gerechten met eend in de hoofdrol.Geserveerd met friet + baconmayonaise
49,50
SOURDOUGH BREAD
Brood met gerookte maple boter en baconzout.
5,50
PASTRAMI
Huisgemaakte pastrami met uienchutney.
9,50
GRILLED BONEMARROW
Gegrilde bonemarrow van de BBQ, geserveerd met chimichurri en Parmezaanse kaas.en salade.
8,50
TRC FRIES
Friet van de Frietbar met baconmayonaise.
5,50
CARROTS
Een mix van verschillende wortelen, ingelakt met een sinaasappel-dragon glaze en geserveerd met pastinaakcrème.
7,00
LITTLE GEM
Salade van little gem en wortel. Met een honingvinagrette, geitenkaascrumble en sinaasappel partjes.
7,00
POTATO BRICK
Onze oldschool favoriet, met een twist! Pressed, baked potato in de vorm van een brick met een vleugje tijm. Afgetopt met Parmezaanse kaas, truffelmayo en een crème van champignons.
8,50
BBQ COOKIE
TRC classic from day one! BBQ cookie met chocolade, gebrande marshmallow, vanille ijs en karamel.Ook to-go verkrijgbaar!
9,50
GRILLED PINEAPPLE
Gegrilde ananas geserveerd met amandelcrumble en yoghurtijs.
9,00
CHEESE PLATTER [V]
Kaasplank van Bob’s Traiteur geserveerd met een vijgencompote.
13,50

De bewerkingsstatus van de menukaart van The Roast Club is 09.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.