GUSTO-040

Meer informatie

Gestelsestraat 230
5654 AM Eindhoven


Menukaart van GUSTO-040

Laatst bijgewerkt op 09.04.2025
Klassiek gesorteerd
JAMÓN IBÉRICO
Ham de bellota (pata negra) 40g, pan y tomate
16,00
GENNEPER KAAS
Oude kaas van onze “buren”, gemarineerd in knoflookolie, met balsamicostroop
9,00
OLIJVEN
Manzanilla’s ansjovissmaak, Kalamata’s
6,00
BARRA GALLEGA (BROOD)
Smeersels: rucolapesto en Gustoboter (geheim recept)
7,00
TABLA DE ANTIPASTI
Plato met coppa di Parma, Genneper kaas, olijven, barra gallega met smeersels
29,00
TOSTADA DE ATÚN FRESCA
Krokante maïstortilla, blokjes rauwe tonijn, avocado, mango, limoen, chipotle mayonaise (3 stuks)
15,00
CARPACCIO GEROOKTE EEND
Truffelmayonaise, parmezaan, pijnboompitjes
15,00
LIBANESE NACHOS
Arabisch flatbread, sumak, fatteh van aubergine, ui, linzen, sesam’yoghurt’, munt
15,00
SCANDINAVISCHE TARTAAR
Gerookte makreel, gekookte biet, stukjes appel, dillemayonaise
13,00
NORMANDISCHE COQUILLES
Met cidersaus en crispy bacon
14,00
GAMBA’S IN KREEFTENSAUS
Garnalen, gepeld, venkel en kreeftenroomsaus
12,00
ESCARGOTS BOURGUIGNONNE
6 stuks, zonder huis, knoflookboter, stokbrood
10,00
PERZISCHE UIENSOEP
Met vijgencrème
9,00
CALAMARES
Inktvisringen (huisgesneden) met aïoli
11,00
COSTILLAS
Ribbetjes in Thaise marinade (5 stuks)
10,00
MINI KAASFONDUE
Met verse groenten en fruit, stokbrood, kies uit Klassieke kaasfondue / Blauwaderkaasfondue (gorgonzola) / Vegusto fondue
17,00
SPANÁKI BITTERBALLEN
Grieks, spinazie, “kaas”, 5 stuks
11,00
PATATAS ANDALOUSE
Aardappeltjes uit de oven met Andalouse saus
9,00
GEROOSTERDE GROENTEN
Met citroenmayonaise
9,00
PIMIENTOS DE PADRÓN
Mild, met zeezout
8,00
DAGSALADE
8,00
FRIET
klein / groot, met mayonaise
5,00
8,00
SIRLOIN STEAK
Grill, Café de Paris saus
25,00
MACHO SIRLOIN STEAK 400g
Grill, Café de Paris saus
38,00
SPARERIBS
Thaise marinade
24,00
POMPOEN CORDON BLEU
Pompoen, roombrie, panko
24,00
PORTOBELLO STEAKS
Gevuld met gekarameliseerde rode ui, dadel, amandel en balsamico
24,00
Extra bijgerechten +SALADE
4,00
+ GEROOSTERDE GROENTEN
4,00

veganistisch veganistisch

BUTTERCHICKEN
Indiaas gekruide kippendijtjes in romige, lichtpittige tomatensaus, met cashewnoten, bahji’s, rijst en muntyoghurt
29,00
MERLUZA CRUJIENTE
Heekfilet, hazelnoot-parmezaan korstje, spitskool-appel-rozijn stamppot, tomaten-vijgen chutney
26,00
SHARED DINING IN 3-GANGEN
Culinaire reis met Spaanse accenten vanaf 4 personen + WIJNARRANGEMENT (3 GLAZEN) 1
49,00
RIBEYE 300 gram (Premium Black Label)
100% Angus Ribeye uit Argentinië, roze pepersaus, friet, mayonaise
39,00
ZARZUELA
Spaanse visschotel, zeevruchten, venkel, paprika, tomaat-wortelsaus. Met patatas
28,00
KAASFONDUE
Plank met verse groenten en fruit, stokbrood, kies uit:Klassieke kaasfondue / Blauwaderkaasfondue (gorgonzola) / Vegusto fondue
29,00
MONCHOU D’AMOUR
Monchoutaartje met kersen topping, slagroom Dranktip: Licor 43 (Spaanse likeur)
11,00
GUILTY PLEASURE
Vanille roomijs (2 bollen), warme chocoladesaus, slagroom Dranktip: Frangelico (hazelnootlikeur)
9,00
CHOCOLADE MOUSSE
Speculoos crunch, gezouten karamel Dranktip: Pedro Ximenez (rozijnensherry)
10,00
LEMON CURD PIE
Verrassend lekker, met basilicum citroenijs, een vleugje lavenden Dranktip: Portugese dessertwijn
11,00
APPLE CRUMBLE
Appel noten crumble (lauwwarm) met kaneel roomijs Dranktip: Calvados (appel eau de vie)
10,00
KINDERIJSJE
Vanilleroomijs (2 bolletjes), slagroom, snoepketting (Indien gewenst kan vanilleroomijs vervangen worden door plantaardig vanilleroomijs
8,00
KAASDESSERT
Dessertkazen (3 stuks), druiven, noten, dadelbrood Dranktip: Rode port tawny (3 of 10 jaar)
15,00
KINDERGERECHT
Met frietjes, appelmoes, ketchup, mayonaise, komkommer, vers fruit, en naar keuze:Calamares (inktvisringen) Costillas (varkensribbetjes) Kipcorn Rundvleesbitterballen Spanáki bitterballen (met spinazie)
17,00
KINDERKAASFONDUE
Klassieke kaasfondue in kleine uitvoering met verse groenten en fruit, stokbrood
17,00
KINDERIJSJE
2 bolletjes vanilleroomijs, slagroom, snoepketting
8,00

vegetarisch vegetarisch

De bewerkingsstatus van de menukaart van GUSTO-040 is 09.04.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.