Restaurant Dijk9

Meer informatie

Stratumsedijk 9
5611 NA Eindhoven


Menukaart van Restaurant Dijk9

Laatst bijgewerkt op 24.12.2024
Klassiek gesorteerd
menu de chef
47,95 3 - course
49,95 3 - course (no dessert)
54,95 4 - course
56,95 4 - course (no dessert)
64,95 5 - course
72,95 6 - course
1. Gang coquille & vadvouvan scallops & vadouvan
2. Gang kastanje & PX chestnut & Pedro Ximinez
3. Gang Anjou duif & donkere chocolade Anjou pigeon & dark chocolate
4. Gang hert & spruit venison & brussel sprouts
5. Gang wafel & boterbabbelaar waflle & Werther's Original
6. Gang braam & mokka blackberry & mocha
Kaas i.p.v. zoet
supplement
6,00
Fines de Claires oester
naturel met frambozen vinaigrette (oysters) |
4,00
crispy Fines de Claires
met passievrucht (crispy oysters)
5,00
pata negra
jamon Iberico ~ brioche (Spanish ham)
15,00
tuna sashimi à la garage
zuurdesem ~ wasabi
17,00
sweet sticky gamba's
caramel ~ sriracha (5pcs)
15,00
toast cannibale
steak tartare ~ verse truffel ~ spiegel ei (3pcs) |
15,00
dumplings Indonesian rendang
gyoza ~ soy (3pcs)
12,00
dumplings pumpkin tika masala (
~ gyoza ~ soy (3pcs) |
12,00
garnalenkroketjes
rouille mayonaise (shrimp croquettes)
15,00
pizza tartufo
parmezaan ~ verse truffel (fresh truffle pizza) |
17,00
Peking eend loempia
hoisin dip ~ gebakken (fried duck springrolls (2pcs)
8,00
zuurdesembol
grasboter ~ le persing olijfolie (sordough bread)
4,00
seafood bisque
gevuld met zeevruchten (lobster fishsoup)
18,00
rundertartaar
truffel ~ picalilly ~ kwartel eitje (steak tartare) |
17,00
Anjou duif
donkere chocolade ~ rood fruit - schorseneer ~ noten (Anjou pigeon)
18,00
coquille
truffel ~ knolselderii ~ vadouvan (scallops) |
18,00
toniin
tartaar ~ miso ~ avocado ~ mango (tuna fartare)
16,00
gerookte kastanje
pastinaak ~ eekhoorntjesbrood ~ PX (smokey chestnut
16,00
tarbot
hollandaise ~ spitskool ~ beurre blanc ~ 63 °C eitje (turbot & hollandaise)
35,00
linguini kreeft
kreeftensaus ~ gezouten citroen (lobster linguini)
32,00
hertenfilet
sukade ~ spruit ~ ragout ~ jeneverbes (venison & brussel sprouts)
32,00
tournedos
eigen jus ~ aardappel millefeuille ~ asperge ~ girolles (beef tenderloin)
35,00
risotto
morille ~ paddenstoelen ~ Parmezaan ~ truffel (truffle risotto
28,00
kreeft thermidor
Hollandaise ~ aardappel (lobster thermidor)
38,00
Black Angus grain fed rib eye (300gr)
Hollandaise ~ aardappel
38,00
handgesneden frietjes
tartufo mayonaise (handcut French fries)
6,00

vegetarisch vegetarisch

little gem salad
tomaat ~ French dressing ~ Parmezaan
6,00
diverse groenten bereidingen (vegetables)
8,00

veganistisch veganistisch

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant Dijk9 is 24.12.2024. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.