Indonesisch Restaurant Soeboer

Meer informatie

Brouwersgracht 29
2512 EP Den Haag


Menukaart van Indonesisch Restaurant Soeboer

Laatst bijgewerkt op 17.02.2025
Klassiek gesorteerd
Rijsttafel soeboer
Voor 2 personen:
63,00
1. Gang Voorgerecht: Soto soep
2. Gang Hoofdgerecht:
3. Gang Daging smoor
4. Gang Soeboer balletjes
5. Gang Ajam rudjak
6. Gang Saté ajam
7. Gang Saté babi
8. Gang Saté udang
9. Gang Rendang
10. Gang S.G. boontjes
11. Gang S.G. tahu
12. Gang S.G. daging
13. Gang Sayour lodeh
14. Gang Rudjak manis
15. Gang Sambal goreng telor
16. Gang Gado gado
17. Gang Atjar
18. Gang Serungdeng
19. Gang Kroepoek
20. Gang S.G. Kentang
21. Gang Nagerecht: Spekkoek
Rijsttafel vega
Voor 2 personen: Tahu telor
41,95
1. Gang Sambal goreng tahu
2. Gang Sayour lodeh
3. Gang Sambal goreng boontjes
4. Gang Gado gado
5. Gang Atjar tjampur
6. Gang Ketimu
7. Gang Serundeng
8. Gang Emping
9. Gang Pisang goreng
10. Gang Sambal goreng telor
Rijsttafel saté
Voor 2 personen: Voorgerecht:
68,35
1. Gang Loempia Hoofdgerecht:
2. Gang Saté ajam
3. Gang Saté babi
4. Gang Saté pedis
5. Gang Saté kambing
6. Gang Sayour lodeh
7. Gang Sambal goreng boontjes
8. Gang Gado gado
9. Gang Rudjak manis
10. Gang Sambal goreng tempeh
Rijsttafel biasa
Voor 2 personen:
51,00
1. Gang Sambal goreng daging
2. Gang babi ketjap
3. Gang Ajam rudjak
4. Gang Soeboer balletjes
5. Gang Sayour lodeh
6. Gang Sambal goreng boontjes
7. Gang Gado gado
8. Gang Saté babi (4 stokjes)
9. Gang Atjar
10. Gang Serungdeng
11. Gang Kroepoek
12. Gang Rudjak manis
Saté ajam
Kipsaté
9,55
Saté babi
Varkenssaté
9,55
Saté babi pedis
Pittige varkenssaté
10,20
Saté kambing
Lamssaté
10,75
Saté udang
Garnalensaté
10,20
Per 500 gram
Nasi putih
Witte rijst 500cc
4,20
Lontong
Kleefrijst 500cc
4,75
5,40
Nasi djawa
Pittige gebakken rijst 500cc
5,40
Nasi koening
Gele rijst 500cc
5,70
Bami goreng
Gebakken witte bami 500cc
5,40
Bami soeboer
Dunne bami Soeboer met ketjap 500cc
5,40
Mihoen
Mihoen 500cc
5,40
Daging smoor
Gestoofd rundvlees, de saus is rijk van smaak en heeft een licht zoete en hartige smaak
13,50
Daging rendang
Langzaam gestoofd rundvlees in een kruidige kokossaus met een licht pittige ondertoon
13,50
Babi ketjap
Gestoofd varkensvlees, zacht en sappig met een zoete en hartige smaak
11,85
Sambal goreng daging
Rundvlees gebakken en gestoofd, de saus heeft een pittige ondertoon met een licht zoete smaak door de kokosmelk en tamarinde
13,50
Ajam rudjak
4 stuks kippenvlees langzaam gesudderd tot het mals en sappig is en volledig doordrenkt met de smaak van de hartige saus van tamarinde, palmsuiker en kruiden
15,50
Ajam bali
4 stuks gestoofde kip bereid in een geurige, pittige saus op basis van Balinese kruiden en specerijen, voltooid met kokosmelk en tamarinde voor een rijke en romige textuur
15,50
Ajam ketjap
4 stuks gesmoord kippenvlees in een licht pittige saus
15,50
Ajam pedis
4 stuks gesmoord kippenvlees in een pittige saus
15,50
Ajam cashew
Malse stukjes kippenvlees met knapperige cashewnoten deze voegen een extra crunch toe aan dit gerecht en gaan goed samen met de pittige en zoete smaken van de saus
17,95
Vegetarisch
Sambal goreng boontjes
Gestoofde sperzieboontjes in een pittige, aromatische saus op basis van sambal en kokosmelk
9,55
Sayur lodeh
Gestoofde groente als sperzieboontjes, wortel, bamboe in een romige kokossaus met o.a. kerrie, de rode pepers en peteh boontjes geven de saus een pittig karakter
9,55
Tumis taugé
Knapperige taugé gewokt met pittige huisgemaakte sambal van chilipepers, tomaten en ketjap manis
9,00
Orak arik
Indonesisch roerbak gerecht, geliefd vanwege smaakvolle combinatie van roerei met groenten en de kruidige smaken van de lichtzoete saus
9,00

vegetarisch vegetarisch

Terong blado
Gebakken aubergine, de zachte structuur van de aubergine is een ideale match met de pittige aromatische saus
10,75
Sambal goreng tahu
Krokant gebakken tofu gewokt met een pittige, huisgemaakte sambal van chilipepers, tomaten en ketjap manis
10,20
S.G. tahu tempeh blado peteh
Krokant gebakken tofu gewokt met een pittige, huisgemaakte sambal van chilipepers, tomaten petehbonen en ketjap manis
10,75
Gado gado
Indonesische salade, een smaakvolle combinatie van ei met knapperige groenten als kool en taugé, gecombineerd met een hartige en licht pittige pindasaus
10,75

vegetarisch vegetarisch

Sambal goreng telor
Hardgekookte eieren in een kruidige saus van sambal, kokosmelk en diverse kruiden, dit gerecht heeft een aromatische smaak met een mildpittige ondertoon
1,50
Telor blado
Gebakken gekookte ei in een saus van rode peper, knoflook en verschillende kruiden, een krachtige en smaakvolle smaak die zowel hartig als pittig is
1,50
Kroepoek
3 stuks. Dit bekendste Indonesische bijgerecht, gemaakt van tapiocameel en garnalen behoeft vast geen nadere toelichting
3,55
Emping
Emping is een vegetarisch kroepoekje gemaakt van het vruchtje van de Indonesische gnetum gnemon boom met een verrassende licht bittere smaak
4,20

vegetarisch vegetarisch

Satésaus
Saus op basis van gemalen pinda's op smaak gebracht met palmsuiker, ketjap en specerijen
3,00
Rudjak manis
Salade van gesneden tropische vruchten, zowel lichtzuur als zoet en is met een heerlijke boemboe en rietsuiker op smaak gebracht
6,50
Soto ajam
Indonesische kippensoep die rijk is aan smaak en kruiden, staat bekend om zijn hartige smaak en aromatische geur
4,75
Spekkoek
Zoete en gelaagde cake met specerijen zoals kaneel, nootmuskaat en kruidnagel in dunne lagen gebakken en gestapeld tot een rijke en smaakvolle cake
2,50
Pangsit
5 stuks. Gefrituurd gevuld deeghapje met een vulling bestaande uit kipgehakt, groenten en kruiden
4,50

vegetarisch vegetarisch

Loempia semarang
Indonesische loempia
2,25

De bewerkingsstatus van de menukaart van Indonesisch Restaurant Soeboer is 17.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.