Indian By Nature

Meer informatie

Lange Houtstraat 15
2511 CV Den Haag


Menukaart van Indian By Nature

Laatst bijgewerkt op 12.02.2025
Klassiek gesorteerd
MANGO MOSTERD MUNT GARNALEN
Exotische smaken van mango met mosterd en groene munt, versterkt met karwijzaad
14,50
ANARI MURG TIKKA (KIP TIKKA)
Op houtskool gegrilde kip gemarineerd in granaatappel en yoghurt masala, geserveerd met een saus van munt en tamarinde.
12,50
TANDOORI KIP GRILL
Kippenpoten gemarineerd met chilipeper, fenegriek en kaneelkruidenmix, bereid in een kleioven.
12,50
NON-VEGETARISCHE VOORGERECHTENSCHAAL
Samosa, pakora, kip tikka, lam seekh kebab, tawa vis.
16,50
ZALM TIKKA
Zalm gemarineerd met citroensap, karwijzaad en chilipeper, perfect bereid in een kleioven
14,50
TANGDI TRIO (KIPPEN TROMMEL)
Drie verschillende smaken kippendijen met munt, room en chili, bereid in een kleioven.
12,50
GILAFI SEEKH KEBAB (LAMS)
Gehakt van lamsvlees op een spies met paprika en ui.
12,50
KHUMANI BADAM KI SEEKH KABAB
Rijke smaken van abrikoos, amandel, saffraan en anijs gecombineerd met kwark.
10,50
KASHMIRI PANEER TIKKA
Indiase kwark gemarineerd met door de chef geselecteerde kruiden, op smaak gebracht met venkel en gedroogde gember, gekookt in een kleioven.
10,50
ACHARI SOJA CHAAP
Ingelegde en gekruide sojaspiesjes, perfect gegrild in een kleioven.
10,50
TANDOORI-PADDESTOELEN
Verse champignons gemarineerd met zelfgemaakte kruiden en gevuld met een groentemengsel uit de kleioven.
10,50
MALAI BROCOLLI
Op houtskool gegrilde broccoli met yoghurt en groene kardemom.
10,50
GROENTEN VOORGERECHT PLATTER
Pakora, samosa, champignonkebab, paneer tikka en malaibroccoli.
14,50

vegetarisch vegetarisch

TOMATEN SHORBA (TOMATENSOEP)
In de oven geroosterde tomatensoep met verse koriander en venkel.
6,50
KIP SHORBA (KIPPENSOEP)
Kruidige kippenbouillon op smaak gebracht met Indiase kruiden en afgemaakt met een scheutje citroensap.
7,50
MULLIGATWANY SOEP (LINZENSOEP)
Kruidige gele linzensoep met curryblaadjes, afgemaakt met kokosmelk en appelgarnering met rijst.
6,50
SAMOSA
Indiaas bladerdeeg gevuld met aardappelen, doperwten en koriander.
6,50
ALOO TIKKI CHAAT
Ondiep gefrituurde aardappelpureeburgers, gegarneerd met granaatappel en verse koriander, geserveerd met munt, tamarinde en yoghurtsaus.
7,50
PAPDI CHAAT
Populair Indiaas straatvoedsel: knapperige wafels belegd met een mix van ingrediënten (kikkererwten, aardappelen, pittige tamarindesaus, yoghurt en pittige mintsaus).
7,50
PAANI POORI SANGRIA (alcoholisch)
Combineer de smaken van Paani puri met de verfrissende kwaliteiten van onze gekruide zelfgemaakte sangria.
9,50
DAHI-ARME
Knapperige gepofte pooris gevuld met gekookte aardappelen, afgetopt met zoetzure chutneys, ui, sev en yoghurt.
7,50
SAMOSA CHANA CHAAT
Samosa en kikkererwten gecombineerd met laagjes muntsaus, tamarindesaus en zoete yoghurt
7,50
UIEN BHAAJI
Zelfgemaakte uienbeignets.
6,50
PAANI ARM
Knapperige gepofte pooris gevuld met kikkererwtenmasala en aardappelen gevuld met munt en tamarindewater.
7,50
BHALLE PAPDI CHAAT
Linzendumpling gedrenkt in zoetzure yoghurt, op smaak gebracht met komijnpoeder en roze Himalayazout, geserveerd met papdi en verse koriander.
8,50
NAAN BURRATA
Heerlijk fusiongerecht dat de traditionele naan combineert met romige Italiaanse burratakaas met mintsaus en zelfgemaakte gedroogde tomaten.
9,50
PANEER TIKKA-PIZZA
Indiase cottage cheese masala met paprika op onze zelfgemaakte pizzabodem, afgemaakt met verse koriander.
14,50
GETROKKEN JACKFRUIT TACO
Taco gevuld met pulled jackfruit, salade en zelfgemaakte gedroogde tomaten, geserveerd met kaassaus.
14,50
CHILI PANEEr
Een populair Indo-Chinees gerecht is roergebakken paneer met groenten in een pittige saus.
11,50

vegetarisch vegetarisch

KIP TIKKA CAESAR SALADE
Chicken tikka Caesar salade is een fusion gerecht dat de traditionele Caesar salade combineert met Indiase smaken, geserveerd met knoflook naan croutons, Parmezaanse kaas en een romige Caesar dressing.
12,50
BOTERKIP PIZZA
Klassieke boterkip op onze zelfgemaakte pizzabodem en perfect gebakken.
15,50
KIP TIKKA TACO
Taco gevuld met stukjes kip tikka, salade en zelfgemaakte gedroogde tomaten, geserveerd met een kaassaus.
14,50
CHILI KIP
Een populair Indo-Chinees kipgerecht, geroerbakt met groenten in een pittige saus.
12,50

vegetarisch vegetarisch

CHILI VIS
Een populair Indo-Chinees gerecht met malse stukjes vis gebakken met uien, paprika's, groene chilipepers en diverse aromatische kruiden.
12,50
PANEER TIKKA-SALADE
Paneer tikka gecombineerd met sla en groenten, geserveerd met onze huisgemaakte romige dressing en knoflooknaancroutons.
10,50

vegetarisch vegetarisch

PALAK PANEER LASAGNE
Een heerlijke mix van Italiaanse en Indiase smaken. Lagen romige spinazie en Indiase cottage cheese, gegarneerd met een gouden laag gesmolten kaas, geserveerd met tomaten-, citroen- en kokossaus.
20,50
TANDOORI KIP
Heerlijke stukjes kip, gegrild en geserveerd met een rijke mix van kruiden, uien, tomaten en romige cashewnotensaus.
19,50
22G'S GESLOTEN LAMSTEEN NIHARI
Lamsbout gemarineerd in een geheime mix van kruiden (familierecept) van onze geliefde ''Surinder Bhai'', gegarneerd met verse munt en gemberjulienne.
28,50
KALMI-KEBAB
Populaire Indiase kalmi kebab bereid in de tandoor en gewikkeld in paprika en tomaten-kokossaus.
22,50
MIX GRILL NON-VEGETARISCHE PLATTER
Combinatie van tandoori kip, kip tikka, lam seekh, tawa vis en tandoori garnalen.
24,50
MURG BEGAM BAHAR
Heerlijke kipfilet van de grill, geserveerd met een rijke mix van kruiden, uien, tomaten, romige cashewnotensaus en gegarneerd met gebakken ei.
22,50
KIP TIKKA
Gemarineerde kipblokjes, op spiesjes geregen en perfect gegrild.
19,50
LAMSKOTELET PASANDA
Malse lamskoteletten gegrild en gekookt met een aromatische saus van yoghurt, room en gekarameliseerde uien.
24,50
GARNALEN RECHEADO
Gegrilde garnalen gemarineerd in komijn en chili, afgemaakt met zelfgemaakte recheadosaus met jiggery en tamarinde. Een zoete, pittige en pittige verwennerij.
24,50
Vangst van de dag
Vraag uw ober naar de vangst van de dag.
24,50
BOTERKIP
Kipstukjes gegrild in een kleioven en gekookt in romige tomaten, cashewnotensaus op smaak gebracht met kaneelpoeder en fenegriekpoeder, afgemaakt met boter.
19,50
KIP CURRY IN HUISHOUDELIJKE STIJL
Heerlijke stukjes kip, gegrild en geserveerd met een rijke mix van kruiden, uien, tomaten en romige cashewnotensaus.
19,50
LAM JALFREZI
Levendige, pittige saus vol kleurrijke groenten en lamsvlees
21,50
KIP MADRAS
Middelmatig pittige curry bereid met verse gember, knoflook en verse koriander, afkomstig uit de Zuid-Indiase staat Madras.
19,50
VIS MADRAS
Middelmatig pittige curry bereid met verse gember, knoflook en verse koriander, afkomstig uit de Zuid-Indiase staat Madras.
21,50
KIP VINDALOO
Pittige en pittige curry bereid met azijn, aardappelen en droge Indiase kruiden, afkomstig uit de westelijke Indiase staat Goa.
19,50
VIS VINDALOO
Pittige en pittige curry bereid met azijn, aardappelen en droge Indiase kruiden, afkomstig uit de westelijke Indiase staat Goa.
21,50
SAAG-LAM
Lamsvlees gekookt met verse groene spinazie en getemperd met komijn en knoflook
21,50
BOMBAY GARNALEN CURRY
Tijgergarnalen gekookt met curryblaadjes en mosterdzaadjes, afgemaakt met kokosmelk.
22,50
KIP TIKKA MASALA
Kip tikka bereid in paprika- en tomaten-uiensaus, gegarneerd met verse koriander.
19,50
KIP TIKKA JALFREZI
Levendige, pittige saus vol kleurrijke groenten en kip
19,50
VIS TIKKA JALFREZI
Levendige, pittige saus vol kleurrijke groenten en vis
21,50
LAMMADAS
Middelmatig pittige curry bereid met verse gember, knoflook en verse koriander, afkomstig uit de Zuid-Indiase staat Madras.
21,50
GARNALEN MADRAS
Middelmatig pittige curry bereid met verse gember, knoflook en verse koriander, afkomstig uit de Zuid-Indiase staat Madras.
22,50
LAMB VINDALOO
Pittige en pittige curry bereid met azijn, aardappelen en droge Indiase kruiden, afkomstig uit de westelijke Indiase staat Goa.
21,50
GARNALEN VINDALOO
Pittige en pittige curry bereid met azijn, aardappelen en droge Indiase kruiden, afkomstig uit de westelijke Indiase staat Goa.
22,50
LAM ROGAN JOSH
Klassiek gerecht uit de Kasjmirische keuken van India, bereid met verse tomaten en afgemaakt met droge gemberpoeder en venkelpoeder.
21,50
ALLEPPEY VIS CURRY
Sappige vis bereid in een geurige Kerala-kokoscurry, op smaak gebracht met aromatische kruiden en een vleugje pittige mango.
21,50
PANEER KADHAI
Indiase cottage cheese, bereid in de wok, roergebakken met paprika en uien-tomatensaus.
17,50

vegetarisch vegetarisch

SAAG-PANEER
Vers gemaakte Indiase cottage cheese gekookt met spinazie en mosterdbladcurry.
17,50

vegetarisch vegetarisch

GOBHI ALOO ADRAKI
Roergebakken bloemkool en aardappelen op smaak gebracht met komijn, koriander en een vleugje gember
16,50

vegetarisch vegetarisch

MASALA BHINDI
Okra gekookt met komijn, karwijzaad en ui-tomatenmasala.
17,50

vegetarisch vegetarisch

SOJA TIKKA MASALA
Gemarineerde gegrilde soja chaap, gekookt in rijke en smaakvolle masala-jus.
17,50

vegetarisch vegetarisch

PANEER MAKHANI
Indiase cottage cheese bereid met romige tomaten-cashewnotensaus.
17,50

vegetarisch vegetarisch

MIX GROENTEN JALFREZI
Zoete en pittige roergebakken groenten met komijn, gember en knoflook.
16,50

vegetarisch vegetarisch

BAINGAN BHARTA
Geroosterde aubergine, gemengd met pittige tomaten, aromatische uien en een vleugje kruiden.
17,50

vegetarisch vegetarisch

PUNJABI CHANA MASALA
Zachte kikkererwten gekookt in een rijke en aromatische Punjabi-saus, boordevol warme kruiden.
16,50

vegetarisch vegetarisch

DAL MAKHNI
Zwarte linzen, langzaam gekookt met tomaat en zwarte kardemom, verrijkt met geklaarde boter.
10,50
BOMBAY AARDAPPEL
In blokjes gesneden aardappelen gebakken met een mengsel van kruiden en citroensap.
9,50
MIX GROENTE
Gemengde groenten gekookt met uien-tomatensaus, afgemaakt met verse koriander.
9,50
RAAITA
3,50
RIJST
4,50
DAAL DUBBEL TADKA
Gele linzen gebakken met ui, knoflook en komijn.
9,50
ALOO BAINGAN
Aardappelen en aubergine gekookt met uien-tomaten-masala en versgemalen garam masala.
9,50
MASALA-UI
3,50
PAPA
3,50
BIRYANI RIJST
5,50
KINDERSCHOTELS NON-VEGETARISCHE
Boterkip, rijst en groente van de dag.
15,50
FRIETJES
4,50
KINDERSCHOTELS VEGETARISCH
Paneer tikka, rijst en groente van de dag.
14,50

vegetarisch vegetarisch

GROENTE BIRYANI
Smakelijke basmatirijst gekookt met gemengde groenten op laag vuur.
18,50
KIP BIRYANI
Smakelijke basmatirijst met kip gekookt op laag vuur.
20,50
LAM BIRYANI
Sappige stukjes lamsvlees, langzaam gegaard met geurige basmatirijst, verrijkt met aromatische kruiden en gekarameliseerde uien.
22,50
JACKFRUIT BIRYANI (KENMERKENDE GERECHT)
Smakelijke basmatirijst met zachte jackfruit gekookt op laag vuur.
19,50
OUDE DELHI KIP TIKKA BIRYANI
Vers gegrilde kip tikka gekookt met aromatische rijst en onze zelfgemaakte biryani masala.
21,50
GARNALEN BIRYANI
Smakelijke basmatirijst met tijgergarnalen gekookt op laag vuur.
23,50
TANDOORI ROTI (VOLKOREN)
4,25
BOTER NAAN
4,25

vegetarisch vegetarisch

ALOO NAAN
Naan gevuld met aardappel.
5,50
BESAN CHEELA
(GLUTENVRIJ) Indiase pannenkoek gemaakt met kikkererwtenbloem op smaak gebracht met aromatische kruiden en verse koriander
5,50
LACHHA PARANTHA
5,25
KNOFLOOK NAAN
5,25

veganistisch veganistisch

KAAS NAAN
Naan gevuld met Indiase kaas.
5,50
PESHAWARI NAAN
Naan gevuld met kokospoeder, mango en droge noten.
5,50
GULAB JAMUN-IJS
Indiase zoetigheid gemaakt van melkbestanddelen, geserveerd met vanille-ijs, de perfecte combinatie van warm en koud.
7,50
RASMALAI
Zachte, sponsachtige kaasdumplings geweekt in dikke melk, op smaak gebracht met saffraan en rozenwater
7,50
DAME BLANCHE
Vanille-ijs geserveerd met slagroom en warme chocoladesaus, gegarneerd met droge noten.
7,50
IJSSUNDAE
Drie verschillende smaken karamel-, vanille- en mango-ijs, geserveerd met vers fruit en chocoladesaus.
8,50
RABRI FALOODA
Laagjes dunne rijstnoedels, basilicumzaadjes, rozensiroop en zelfgemaakte rabrisaus.
8,50
MANGO KULFI
Romig melkdessert met natuurlijke zoetheid en tropische smaak van rijpe mango's
7,50
GULAB GULKAND KAAS-CAKE
(SIGNATURE DESSERT) Ons huisgemaakte fusiondessert dat de smaak van twee geliefde zoetigheden combineert: gulab jamun en cheesecake, geserveerd met rozenblaadjeshoningrabri.
10,50
INDIAN BY NATURE SPECIAAL
3-GANGEN VEGETARISCH/N.VEGETARISCH MENU (PER PERSOON)
35,50

vegetarisch vegetarisch

INDIAN BY NATURE
5-GANGEN VEGETARISCH/N.VEGETARISCH MENU (PER PERSOON)
45,50

vegetarisch vegetarisch

De bewerkingsstatus van de menukaart van Indian By Nature is 12.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.