Gastrobar Berlage | Restaurant - Zaal - Terras - Stadstuin

Meer informatie

Pres. Kennedylaan 1
2517 JK Den Haag


Menukaart van Gastrobar Berlage | Restaurant - Zaal - Terras - Stadstuin

Laatst bijgewerkt op 18.02.2025
Klassiek gesorteerd
Broodbol
met olijfolie, zeezout en aioli
8,00
Bitterballen
met mosterd (8 stuks)
8,00
Vegan kimchi bitterballen
met mosterd (8 stuks)
8,00
Garnalen in tempura
met chili mayo (8 stuks)
12,00
Vegan mini kroketjes
van bospaddenstoel (6 stuks)
8,00
Frietjes
met truffelmayo en parmezaan
6,00
Vegan loaded fries;
zoete aardappelfriet met tomaat, komkommer, guacamole, bosui en sriracha mayonaise
9,50
Oesters op klassieke wijze
met rode wijnazijn, sjalot en citroen (6 stuks)
24,00
Borrelplank ‘Berlage’
charcuterie, olijven, noten, oude kaas en bitterballen (4 stuks)
17,50
Lemon cheesecake
5,00

vegetarisch vegetarisch

Appeltaart
met of zonder slagroom
5,00
Vegan chocolate bar
5,00

vegetarisch vegetarisch

Haagse rakkuh
5,00

vegetarisch vegetarisch

Café Berlage
koffie of thee met een mini crème brûlée, blondie en een notenrots
10,00
Tot 3 uur
Gegrilde brioche
met smashed avocado, gerookte zalm, gepocheerd ei en Hollandaise
15,50
Gegrilde steak
met gemarineerde tomaat, chimichurri, rucola, provolone en zuurdesembrood
14,50
Schiacciata Romana
met parmaham, mozzarella, tomaat, salie en gerookte olijfolie
13,00
Purple bagel
met geitenkaascrème, zoetzure wortel, walnoot, biet en appel
12,00
Twee kroketten van rund
met landbrood, mosterd en peterselie
12,00
Vegan kroketten van bospaddenstoel (2 stuks)
met landbrood, mosterd en peterselie
13,50
Berlage 12-uurtje;
vissoepje met écrevissestaartjes, landbrood met gerookte zalm, roomkaas en een mini-broodje garnalenkroket
16,50
Poké bowl zalm
met sushirijst, edamame, wortel, venkel, radijs, rettich, wakame, avocado en mango
18,50
Poké bowl sticky tempeh
met sushirijst, edamame, wortel, venkel, radijs, rettich, wakame, avocado en mango
18,00
Brochette
met gemarineerde kippendij, flatbread, koolsalade en een yoghurt-mint dip
16,50
Caesarsalade
met truffeldressing, ei, komkommer, tomaat, croutons en pecorino
15,00
Supplement kip +
4,00
Supplement garnaal +
5,00
Salade Niçoise
met boontjes, eieren, olijven en vers gegrilde tonijn
21,00
Sashimi van hamachi
met venkelsorbet en schuim van komkommer en gember
18,50
Crispy rijst
met garnaal, zoetzure groenten, ponzu en yuzu
18,00

vegetarisch vegetarisch

Oosters buikspek
met een loempiaatje van rode ui, chutney van mango en hoisinsaus
18,00
In dashi-bouillon geserveerde dorade
met octopus, bacon en salty fingers
19,00
Vegan ceviche
met mango, meloen, avocado, gember, chili en passievrucht
16,00
Eén fijnproever vindt dit gerecht lekker
Klassieke steak tartare
met kappertjes, ui, cornichon en dressing, geserveerd met crostini
19,50
Petit bouillabaisse;
rijk gevulde vissoep met croutons en rouille
13,50
Vegetarische harira-soep
met flatbread en een yoghurtdip
9,00

vegetarisch vegetarisch

Vegetarische soep
van knolselderij, bundelzwammetjes, oude kaas en truffel
9,50

vegetarisch vegetarisch

Black cod
met mosselen, paprika-mousseline en saffraanschuim
28,00
Zalmfilet
met soft shell krab, parelgort en een saus van miso
28,00
Bouillabaisse
rijk gevulde maaltijdsoep met vis, schaaldieren, croutons en rouille
27,00
Burger ‘Berlage’
briochebroodje met een Angus-burger, tomaat, Reypenaer, little gem, uiencompote en truffelmayo, geserveerd met verse friet en koolsalade (ook vegetarisch)
19,50

vegetarisch vegetarisch

Diamanthaas
met zoete aardappelrösti, gegrilde prei, paddenstoel en truffeljus
28,50
Steak ‘Berlage’
met geroosterde groenten, chimichurri en friet
27,50
Vegan proeverij van 6 gerechtjes;
oosterse bouillon met dumpling en ponzu, pompoencurry, Thaise salade, gebakken sushi van avocado, empanada, mini bara met sticky tempeh
25,00
Tarte tatin van stoofpeer
met kardemom-roomijs
10,00
Haags Affogato; huisgedraaid vanille-ijs
met espresso en een likeur van Haags hopje
10,00
Crème brûlée van mokka en kaneel
met vanille-ijs en salted karamel
10,00
Geweckte ananas, crème van ananas
en kokos-sorbetijs
11,00
Witte chocolade espresso Martini mousse
11,00
Café Berlage;
koffie of thee met een mini crème brûlée, blondie en een notenrots
10,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Gastrobar Berlage | Restaurant - Zaal - Terras - Stadstuin is 18.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.