Restaurant Di Sopra

Meer informatie

Schokkerweg 37
2583 BH Den Haag


Menukaart van Restaurant Di Sopra

Laatst bijgewerkt op 17.02.2025
Klassiek gesorteerd
Focaccina Patanegra
Pizzabrood met Patanegra-ham, gerookte mozzarella, rucola en een fijne dressing
16,50
Focaccina San Daniele e Bufala
Pizzabrood met San Daniele-ham, buffelmozzarella, cherrytomaten en een fijne dressing
15,50
Focaccina salmone
Pizzabrood met gerookte zalm, rucola, burrata, gedroogde cherrytomaten in olie en een fijne dressing
16,50
Focaccina Bresaola e Provola
Pizzabrood met bresaola, Provolone del Monaco, gedroogde cherrytomaten, aubergine en een fijne dressing
13,50
Hamburger Italiano
Italiaanse hamburger met rundvlees, Provolone del Monaco, gerookte buffelmozzarella, tomaat, gemengde salade, gegrilde courgette en cocktailsaus
13,50
Piadina San Daniele e Provola
Platbrood met San Daniele-ham, Provolone del Monaco, gerookte mozzarella, courgette en een fijne dressing
13,50
Piadina Patanegra
Platbrood met Patanegra-ham, Provolone del Monaco, rucola, cherrytomaten en een fijne dressing
14,50
Ciabatta con Vitello Tonnato
Broodje met dungesneden kalfsvlees, kappertjes, rucola en tonijnsaus
13,50
Ciabatta con Carpaccio
Broodje met dungesneden rundvlees, Parmezaanse kaas, rucola en truffelmayonaise
13,50
Ciabatta Caprese
Broodje met buffelmozzarella, cherrytomaten, basilicum en pestosaus
13,50
Ciabatta diavola
Broodje met Provolone del Monaco, pikante salami, rucola en een fijne dressing
12,50
Insalata Mista Punto Nave
Gemengde salade met gegrilde tonijn, gedroogde tomaten in olijfolie, kappertjes, gekarameliseerde uien uit Tropea en een fijne dressing
16,50
Insalata Cesare
Rijkgevulde salade met gegrilde kip, gekookte eieren en Caesar-dressing
14,50
Insalata di polipo
Octopussalade met een subtiele Italiaanse dressing
17,50
Antipasto Punto Nave per due persone
Verassende samenstelling van de chef voor twee personen
37,00
Duo bocconcini carpaccio e bresaola
Carpaccio gevuld met mascarpone, truffel en Parmezaanse kaas
18,50
Duetto meraviglia
Tonijntartaar met Italiaanse dressing en zalmtartaar met gekarameliseerde ui
19,50
Carpaccio di carne
Dungesneden carpaccio van ossenhaas met rucola, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en Italiaanse dressing
17,50
Vitello tonnato
Kalfsvlees met een romige tonijnsaus, kappertjes en mayonaise
17,50
Caprese
Mozzarella, tomaat en basilicum met Italiaanse dressing
16,50
Ostriche (4 pz.)
Verse oesters
16,50
Insalata di polipo
Octopussalade met een subtiele Italiaanse dressing
17,50
Focaccia Punto Nave
Pizzabrood belegd met prosciutto San Daniele
18,50
Antipasto Punto Nave per due persone
Verassende samenstelling van de chef voor twee personen
37,00
Pane
Warm, vers brood met verschillende smeersels
7,50
Polipo alla Tonino
Gebakken octopus in sojasaus met knoflook en rode peper
19,50
Capesante Punto Nave
Drie Sint-Jakobsschelpen met burratasaus en garnaaltjes
19,50
Duetto di cozze e vongole alla Puteolana
Mosselen en vongole in een saus van cherrytomaten
21,50
Gamberoni in pastella
Gamba’s gebakken in een zoetzure saus
22,50
Frittura di calamari
Gefrituurde inktvisringen met een heerlijke saus
16,50
Ostriche gratinate (4 pz.)
Gegratineerde oesters met burrata, paneermeel, knoflook en peterselie
17,50
Zuppa del giorno dagprijs
Soep van de dag
Menù a sorpresa
Verrassingsmenu vlees of vis (4 gangen) van Tonino
78,00
Spaghetti alle vongole
Spaghetti met schelpdieren, cherrytomaten, peterselie, olijfolie, knoflook, witte wijn en basilicum
24,50
Tagliatelle cozze e zucchine
Verse tagliatelle met courgette en mosselen
21,50
Mezzi paccheri all’astice
Halve cilinder pasta met kreeft, cherrytomaten, olijfolie en basilicum
24,50
Paccheri al sugo napoletano
Cilinder pasta met Italiaanse worst, rundvlees en gehaktballen in tomatensaus met provola en Parmezaanse kaas
18,50
Tagliolini al tartufo
Geflambeerde tagliolini met truffel in Parmezaanse kaas, aan tafel bereid
23,90
Risotto ai frutti di mare con langoustine
Risotto met zeevruchten, calamari, cherrytomaten en langoustine
24,50
Tortelloni al nero di seppia
Zwarte deegkussentjes gevuld met rucola en garnalen, geserveerd in een saus van gorgonzola en rivierkreeftjes
23,50
Tortelloni al redicchio e salsiccia
Deegkussentjes gevuld met Italiaanse worst en radicchio, met een saus van burrata, cherrytomaten en Parmezaanse kaas.
22,50
Lasagna verace
Huisgemaakte lasagne, bereid op Napolitaanse wijze
19,50
Gnocchi al pesto alla Beaudine
Gnocchi met pestosaus en Parmezaanse kaas
18,50
Pizza buratta
Pizza met tomatensaus, burrata, cherrytomaten, parmaham en basilicum
19,50
Pizza salsiccia e friarielli
Pizza met tomatensaus, mozzarella, Italiaanse worst, groenten en verse pepers
18,50

vegetarisch vegetarisch

Pizza porchetta
Pizza met tomatensaus, mozzarella, speenvarken en rucola
17,50
Pizza bresaola
Pizza met tomatensaus, mozzarella, Parmezaanse kaas, bresaola en rucola
18,50
Pizza carpaccio
Pizza met tomatensaus, mozzarella, Parmezaanse kaas, rucola, rundvlees en truffelmayonaise
17,50
Pizza salmone
Pizza met tomatensaus, gerookte buffelmozzarella, gerookte zalm, rode ui en kappertjes
21,90
Pizza Punto Nave
Pizza met mozzarella, rucola, pata negra-ham, provolone del Monaco en truffeldressing
23,50
Pizza margherita
Pizza met tomatensaus, mozzarella en basilicum
12,50
Pizza bambino
Kinderpizza margherita
10,00
Pizza provola
Pizza met gerookte buffelmozzarella, cherrytomaten, rucola, San Daniele-ham, Parmezaanse kaas en gekruide olie
18,50
Pizza vegetariana
Pizza met tomatensaus, mozzarella en groenten
15,50

vegetarisch vegetarisch

Pizza Napoli
Pizza met tomatensaus, mozzarella, ansjovis, kappertjes, olijven en oregano
14,50
Pizza Santino
Half calzone pizza, half carpaccio
21,90
Pizza diavola
Pizza met tomatensaus, mozzarella en pikante salami
14,50
Pizza quattro stagioni
Pizza met tomatensaus, mozzarella, artisjok, champignons, ham en tonijn
15,50
Alle vleesgerechten worden geserveerd met verse groenten en
Cotolette d'Agnello saltate in padella
Gebakken lamskoteletten met gearomatiseerde kruiden
33,50
Filetto di manzo
Ossenhaas met saus van porcini (wilde paddenstoelen), gorgonzola of groene peper
33,50
Controfiletto alla griglia
Gegrilde entrecote op een bedje van rucola met Parmezaanse kaas en fijne dressing
28,50
Cotoletta di vitello in padella
In de pan gebakken kalfskotelet met een saus van salie, rozemarijn, knoflook, basilicum en witte wijn
38,50
Ribeye alla griglia
Gegrilde ribeye met honing en porcini (wilde paddenstoelen)
28,50
Rollata di vitello Punto Nave
Kalfsrolade gevuld met gerookte mozzarella, salie en San Daniele-ham
29,50
Costata Fiorentina per due (1200 gram)
Aan tafel getrancheerd en geflambeerde gegrilde T-bonesteak voor twee personen
87,00
Alle visgerechten worden geserveerd met verse groenten en aardappelen
Sogliola al burro (500 gram)
In boter gebakken zeetong met salie
43,50
Filetti di spigola
Zeebaarsfilet gepocheerd met cherrytomaten, rozemarijn, witte wijn en basilicum
27,90
Fritto di calamari, gamberoni e baccalà
Gefrituurde inktvisringen, gamba’s en kabeljauw met wasabimayonaise cocktailsaus en citroen
34,50
Duetto di tonno e pesce spada alla griglia
Gegrilde tonijn en zwaardvis met een fijne dressing en gekarameliseerde ui uit Tropea
33,50
Impepata di crostacei Punto Nave
Gepocheerde schaaldieren met halve kreeft, gamba’s, langoustine, mosselen, octopus en krab in een saus van cherrytomaten, knoflook, basilicum, rozemarijn en verse peper
43,50
Gamberoni alla Tonino
Gebakken gamba’s in een saus van limoncello en burrata
33,50
Dorata per due persone
Dorade in zout voor twee personen
57,00
Soufflé al cioccolato/pistacchio
Warme soufflé van chocolade of pistache met vanille-ijs
9,50
Tiramisù classico
Huisgemaakte tiramisù
9,50

vegetarisch vegetarisch

Crostata al limone
Italiaanse taart met citroen
9,50
Torta ricotta, pere e cioccolato fondente
Taart met ricotta, peer en pure chocolade
9,50
Cheesecake alla Tonino
Cheesecake van de chef
9,50
Gelato Punto Nave
Italiaans ijs: stracciatella-, pistache- en truffelijs met slagroom en chocoladesaus met hazelnoot
9,50
Pan di Stelle alla Aimee
Overheerlijk verrassingsdessert van de chef
9,50
Sgroppino
Ijskoude cocktail van prosecco en citroensorbetijs
12,90

De bewerkingsstatus van de menukaart van Restaurant Di Sopra is 17.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.