De Dagvisser

Meer informatie

Dr. Lelykade 26
2583 CM Den Haag


Menukaart van De Dagvisser

Laatst bijgewerkt op 19.02.2025
Klassiek gesorteerd
Gefrituurde spiering
met citroen en aioli
6,50
Bruin boerenbrood
met kruidenboter, aioli en pittige makreelsalade
6,75
Portie bitterballen 6 of 12 stuks
7,50
15,00
Bittergarnituur ‘De Dagvisser’
met gepaneerde inktvisringen, garnalenbitterballen en kibbeling
17,95
Gepaneerde inktvisringen
met cocktailsaus
10,50
Garnalenbitterballen
6 stuks
16,95
Salade caprese
met gegrilde tonijn, mozzarella, tomaat en basilicum
15,75
Caesar salade
met gambastaartjes, little gem, tomaat, komkommer, ei, Grana Padano en ansjovis
14,75
Caesar salade
met huisgebraden kiprollade,
13,50
Beide salades zijn ook vegetarisch te verkrijgen
8,50

vegetarisch vegetarisch

‘Liefdes van de zee’
Wisselend drie gangen menu
22,00
‘Bazenmenu’
Wisselend drie of vier gangen menu
29,50
Vegetarisch drie gangen menu
21,50

vegetarisch vegetarisch

Seniorenmenu elke maandag verwelkomen wij onze
55-plussers met een drie gangen diner inclusief één glas wijn en koffie
22,00
Taco’s
met oosterse gamba’s, tomatensalsa
12,50
‘Klassieke’
Hollandse garnalen cocktail, met een tuille, cocktailsaus en salade
17,50
‘Schevenings rondje’
Hollandse garnalen, gerookte zalm, pittige makreelsalade en haring
17,25
Gambastaartjes Piri Piri
13,50
Vongole in knoflookroomsaus
met peterselie en bieslook
16,50
Geschroeide tonijn
Thaise salsa, komkommer, appel en pittige rijst crispy
16,50
Gegrilde octopus
gemarineerd in ají panca, aardappelsalade, citroen, avocado, inktvisinkt tuille en zwarte olijven mayonaise
19,50
Langzaam
gegaarde makreelfilet, sjalottencompote, kokkels en worteljus
12,75
Rundercarpaccio
met truffelolie, rucola, uitgebakken spekjes, pijnboompitten en Grana Padano
13,50
Vegetarische soep
7,00

vegetarisch vegetarisch

Scheveningse vissoep
8,00
Kreeftensoep gevuld
met Hollandse garnalen en vadouvan espuma
9,75
Alle sashimi wordt geserveerd met sojasaus, wasabi en gember
Dragon Roll
Met gefrituurde gamba, unagi, avocado en tobiko
21,00
California roll
King krab, komkommer, miso crème, tobiko, bosui, wasabinootjes
10,00 4 st.
20,00 8 st.
Tuna roll
Tonijn, groene asperge, avocado, sriracha glasnoedels
9,75 4 st.
19,50 8 st.
11,75
14,25
Noordzee schotel (3 soorten vis)
geserveerd met seizoensgroente en verse friet
22,50
Zeebaars voor 2 personen
in zoutkorst bereid (bereiding ± 40 min.) met risotto verde, groene asperge en beurre blanc
52,50
Zeeduivel medaillons
met spinazie, marbré van zoete aardappel, mosterdkruim en saus van grove Dijon mosterd
26,50
Kabeljauwfilet
pastinaak mousseline, gegrilde bospeen, kastanjechampignon, kokkels, botersaus
23,50
Gegrilde zalmfilet
met risotto verde, tomaat en Grana padano
22,50
Zeewolffilet
gewikkeld in Pancetta, zongedroogde tomatentapenade, tagliatelle nero, snijbonen en Hollandse garnalen
24,50
Bouillabaisse
met vis, schelp- en schaaldieren, geserveerd met aioli, oude kaas en crostini’s
24,50
Gegrilde zeebaarsfilet
kruidenmousseline, zeekraal, sous vide witlof, citroen beurre blanc
25,50
Gegrilde hele dorade à la chef
ingestoken met knoflook, citroen en kruidenolie, geserveerd met seizoensgroente en verse friet
27,00
Gegrilde tonijn
met Japanse noedels, groene groenten, taugé, chimichurri en cashewnoten
27,50

vegetarisch vegetarisch

Tarbotfilet
pomme-fondant, uiencompote, snijbonen, vadouvansaus
28,50
Zeeuwse mosselen/ dagprijs
gekookt, geserveerd met 3 sausjes
Gegratineerde mosselen
met uitjes, kruidenboter, belegen kaas
17,50
Gewokte mosselen
in witte wijnsaus á la crème
22,50
Hele kreeft naar keuze bereid, gekookt à la nage
of gegratineerd met uitjes, knoflookboter en kaas
44,50
Black Tiger
gamba’s, Japanse noedels, groene curry, paksoi, peultjes, cashewnoten, taugé
35,00
Plateau schelp- en schaaldieren
Plateau met diverse oesters, gambastaartjes Piri Piri, gekookte mosselen, vongole in knoflooksaus, scheermessen, aioli en vinaigrette
45,00
Plateau Royaal (minimaal 2 personen)
Plateau met diverse oesters, gambastaartjes Piri Piri, gekookte mosselen, vongole in knoflooksaus, scheermessen, gamba’s en kreeft, aioli en vinaigrette
85,00
Gebakken ossenhaas
pastinaak mousseline, gegrilde bospeen, uiencompote, jus van kastanjechampignon en rode wijn
35,00
Kalfsburger plank XXL op een hamburgerbol (200 gr.)
van de grill met gebakken uien, ei, frieten, rauwkostsalade en hamburgersaus
22,50
2 st. / 6 st.
Oesters van het seizoen / dagprijs
Wilde Zeeuwse oesters (Creuses)
Zilte, metaalachtige, niet te vette smaak
6,00
18,00
Fines de Claires
Vol, vlezig, minder zilt, fijn van smaak
8,00
24,00
Murgain oesters
Stevig, volle structuur, zilt en zacht
10,00
30,00
Tsarskaya oesters
Stevig, vol, zilt en zacht, delicate smaak
10,00
30,00
Gillardeau oesters
Zoete, vettige smaak
10,50
31,50
Wilde oesters gegratineerd
6,50
19,50
Naar uw wens bereidt: in zijn geheel, als filet, gebakken, gepocheerd of gegrild. Geserveerd met seizoensgroenten, verse friet en remouladesaus.
VIS NATUREL heel
Sliptong 3 stuks dagprijs/ Noordzeetong dagprijs
48,00 Zeebaars
25,50 Schol Plaice
VIS NATUREL filet
Noordzeetong dagprijs
19,50 Zalm
23,00 Kabeljauw
25,50 Zeebaars
28,50 Tarbot
27,50 Tonijn
Gemengde salade
3,00

vegetarisch vegetarisch

Seizoensgroenten
4,50

vegetarisch vegetarisch

Tagliatelle nero met kruidenolie
4,50
Kruidenmousseline
4,50
Verse friet met mayonaise
6,50
Dame Blanche
met advocaat en huisgemaakte chocoladesaus
7,75
Mango-limoen
curd taartje op een bodem van bastogne, gemarineerde ananas, yoghurt roomijs
9,00
Crème brûlée van popcorn
en miso met karamel roomijs
9,00
Huisgemaakte snicker
blauwe bessen jelly, hazelnoot sponscake, pinda parfait
9,50
Kaasplankje
geserveerd met vijgencompote en notenbrood
16,50
Dessert van de menu’s
9,75

De bewerkingsstatus van de menukaart van De Dagvisser is 19.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.