Catch by Simonis

Meer informatie

Dr. Lelykade 43
2543CL Den Haag


Menukaart van Catch by Simonis

Laatst bijgewerkt op 18.02.2025
Klassiek gesorteerd
HALF DOZIJN OESTERS, GESERVEERD MET EEN RODE WIJNVINAIGRETTE & CITROEN
FINES DE NORMANDIE NO. 3
Normandië
22,00
ZEEUWSE PLATTE 5/0
Zeeland
35,00
SPÉCIALE GILLARDEAU NO. 4
Marennes Oléron
35,00
OESTERS & KAVIAAR
Drie oesters 'Spéciale Gillardeau no. 4: geserveerd met 10 gram Osietra kaviaar
35,00
GEBAKKEN OESTERS
Drie oesters 'Spéciale Gillardeau no. 4' met spinazie uit de wok en Hollandaisesaus
21,00
GEGRATINEERDE OESTERS
Drie oesters 'Spéciale Gillardeau no. 4' met Hollandaisesaus en krokante aardappel
21,00
CAESAR SALADE
Klassieke Caesar salade met bacon, vers gekookt ei, ansjovis en Parmezaanse kaas
17,00
MET GEBAKKEN GAMBA’S +
8,00
MET TONIJN TATAKI +
8,00
MET GEROOKTE ZALM +
8,00
MET KIP +
4,00
BURRATA SALADE
Burrata, gehakte tomaat, ansjovis en basilicum
19,00
SPINAZIE SALADE (VEGA)
Hazelnoot, burrata, appel en yuzu
19,00
ma t/m za
CLUB CHICKEN
Gegrilde kipfilet, krokante bacon, tomaat en eiersalade
19,00
CLUB SALMON
Huisgerookte Schotse zalm, avocado en zalmsalade
19,00
WRAP GAMBA
Gamba's, avocado, bacon en lichtpikante saus
19,00
TOAST TONIINSALADE
Toast met lichtpikante tonijnsalade
17,00
BENEDICT ROYALE CROISSANT
Huisgerookte Schotse zalm, gepocheerd ei en Hollandaisesaus
19,00
BENEDICT AVOCADO CROISSANT
Avocado, gepocheerd ei en Hollandaisesaus
18,00
CATCH OF THE DAY/ DAGPRIJS
Dagelijks serveren wij een 'vangst van de dag'
SLIPTONG
Drie in roomboter gebakken sliptongen met frites en komkommersalade
29,00
TONG
Twee in roomboter gebakken zeetongen van 250 gram per stuk met frites en komkommersalade
39,00
GAMBA
Gepelde gamba's met spinazie-ricotta ravioli en bouillabaisesaus
33,00
PASTA VONGOLE EN KRAB
Linguine met Vongole, knoflook, cherrytomaat en Noordzeekrabvlees
33,00
KREEFT KLASSIEK
Gekookte of gegrilde kreeft met spinazie, geklaarde boter en frites
45,00
ZEEDUIVEL FILET
Omwikkeld met pancetta, geserveerd met ratatouille en saffraan beurre blanc
38,00
DORADE FILET
Doradefilet met venkel-piccalilly en beurre blanc met verse kruiden en Hollandse garnalen
32,00
ZALM
Zalm in pistache-crumble met pompoencrème, bimi & harissa-beurre blanc
32,00
TONIJN
Gegrilde tonijnfilet geserveerd met shi-take, tauge en paksoi met soja-knoflooktruffelsaus
38,00
WARME FRUITS DE MER
Selectie van mosselen, vongole, 1/2 kreeft, langoustines, krab en gamba's
59,00
TRUFFELBURGERS (MRI))
Twee kleine burgers met truffelmascarpone en krokante ui
19,00
CHICKEN SUPRÊME
Malse kippendij met krieltjes, dragon-beurre blanc en spitskool
29,00
TOURNEDOS
Tournedos van 200 gram met rucola, citroenolie en sjalottenjus
39,00
RIBEYE
Ribeye van 350 gram geserveerd met gebakken paddenstoelen en Café de Paris-boter
39,00
CÔTE DE BOEUF (1 KG)
1 kg, geserveerd met Padrónpeper en bearnaisesaus
99,00
PLATEAU DE FRUITS DE MER
Speciale selectie van schaal- en schelpdieren met o.a.: 1/2 Canadese kreeft, langoustines, diverse schelpsoorten, oesters en Hollandse krabbenscharen
55,00
PLATEAU DE CRUSTACÉS
Speciale selectie van schaaldieren met een 1/2 kreeft
55,00
OPTIONEEL BIJ DE PLATEAUS
25,00 KING CRAB POTEN 100 GR
25,00 1/2 KREEFT (PER STUK)
30,00 OSIETRA KAVIAAR 10 GR
GAMBA'S
Ongepelde gekookte gamba's, op ijs geserveerd, met een romige cocktailsaus
19,00
SPINAZIE SALADE
Hazelnoot, burrata, appel en yuzi
19,00

vegetarisch vegetarisch

VEGA RAVIOLI
Ravioli met spinazie-ricotta, groene asperge en tomaat-mascarponesaus
19,00

vegetarisch vegetarisch

COURGETTESOEP
Romige courgettesoep met spinazie en kerrie (vegan)
16,00

vegetarisch vegetarisch

OESTERS & KAVIAAR
3 stuks 'Speciale Gillardeau no. 4, geserveerd met 10 gram Osietra kaviaar
35,00
KAVIAAR KLASSIEK
30 gram osietra kaviaar geserveerd met gerookte zalm, ei en blini's
89,00
SIGNATURE ROLLS
DRAGON ROLL
Inside out roll met gefrituurde gamba en avocado
28,00
ULTIMATE KING CRAB
King crab, avocado en gele currymayonaise
27,00
TEMPURA GAMBA ROLL
Inside out roll met komkommer, tempura gamba's en een lichtpikante saus
29,00
CRISPY CHICKEN MAKI
Inside out roll met krokante yakitori kip en mango
25,00
CRISPY NIGIRI
5 gebakken nigiri, 3 stuks tonijn en 2 stuks zalm met een lichtpikante saus
25,00
SALMON NIGIRI
5 stuks, torched met truffel-teriyakisaus
25,00
UNAGI FOIE GRAS
5 stuks, torched met unagi, foie gras en een zoete sojasaus
25,00
TORO NIGIRI
5 stuks, Balfegó Bluefin tonijn
27,00
CHEF'S SPECIAL SUSHI/ DAGPRIJS
Dagelijks serveren wij een door de chef gekozen sushi
SALMON TORCH ROLL
Gebrande inside out roll met wasabimayonaise en unagi saus
25,00
TUNA VULCANO ROLL
Tonijn met spicy miso, teriyaki en sesamdressing
26,00
HOSOMAKI
Keuze uit tonijn, zalm, avocado of komkommer
13,00
GAMBA'S IN KNOFLOOKOLIE
Gepelde gamba's op Spaanse wijze gebakken
23,00
GEGRATINEERDE MOSSELEN
Gegratineerde mosselen met kruidenboter en oude kaas
21,00
INKTVIS
Gefrituurde pijlstaartinktvis met aioli
19,00
CRISPY GAMBA'S
Tempura gamba's met chilimayonaise
23,00
GYOZA
Gyoza gevuld met kip, geserveerd met crispy chili olie
19,00
BBQ RIBS
Spareribs zonder bot met komkommerpickles
22,00
COQUILLES
Twee stuks gegratineerd met beurre blanc en spinazie
22,00
KING CRAB
Koningskrab uit de wok, lauwwarm geserveerd met een lichtpikante saus
59,00
BROOD MET TAPENADE
Catch tapenade en gezouten boter
11,00
TOSTADA PALING
Geroosterd tramezzinibrood met huisgerookte palingfilet en crème fraîche
21,00
PATA NEGRA
100 gram dungesneden Iberico ham
21,00
TUNA TARTARE
Fijngesneden rauwe tonijn met teriyaki, sesamdressing en wakame
23,00
STELLENDAMSE GARNALEN
Klassieke cocktail met een romige cocktailsaus
23,00
ZALM TATAKI
Getorchte Schotse zalmfilet met sesam & wasabiponzu
23,00
ZEEBAARS CEVICHE
Dungesneden rauwe zeebaars met passievrucht, tamarillo en appel
23,00
JAPANESE CATCH
Sashimi van tonijn en zalm met truffel knoflooksoja
23,00
CATCH COMBINATION
Huisgerookte Schotse zalm, Stellendamse garnalen en filet van Ijsselmeerpaling
26,00
TOAST GEROOKTE ZALM
Huisgerookte, handgesneden Schotse zalmfilet met uitjes, kappertjes en bieslook
19,00
WAGYU CARPACCIO
Dungesneden Wagyu beef met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
19,00
STEAK TARTAAR (MRIJ)
Op klassieke wijze geserveerd
20,00
PEKING EEND
Flensjes met krokante eend, hoisin en komkommer
19,00
BISQUE D'HOMARD
Romige kreeftensoep geserveerd met 1/2 Canadese kreeft
24,00
BOUILLABAISSE
Rijkgevulde vissoep geserveerd met rouille
19,00
COURGETTESOEP
Romige courgettesoep met spinazie en kerrie (vegan)
16,00
Kinderen kunnen kiezen uit:
Kibbeling
hamburger of een stukje witvis geserveerd met frites en boontjes.
14,00
Pasta
met tomatensaus.
14,00
FRITES
5,00
KRIELTJES
6,00
SPINAZIE
6,00

vegetarisch vegetarisch

PADDENSTOELEN
7,00

veganistisch veganistisch

PASTA AGLIO OLIO
7,00
PADRÓNPEPERS
8,00
SIDE CAESAR
8,00
TIRAMISU BROWNIE
Brownie met een crème van tiramisu
15,00
DAME BLANCHE
Op Catchy wijze geserveerd met vanille-ijs en warme chocoladesaus
15,00
OREO CHEESECAKE
Oreo cheesecake met mandarijn-basilicumijs
14,00
PEER
Kaneel mousse, boerenjongens en gepocheerde peer
14,00
DUBAI LAVA CAKE
Lava cake geserveerd met Dubai-chocolade-ijs
15,00
CRÈME BRÛLÉE
Vanille crème brûlée op traditionele wijze bereid
14,00
KAASPLANKJE
Vijf kaassoorten van het kaashuis Ed Boele, door de chef geselecteerd
18,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Catch by Simonis is 18.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.