Bodega De Posthoorn

Meer informatie

Lange Voorhout 39A
2514 EC Den Haag


Menukaart van Bodega De Posthoorn

Laatst bijgewerkt op 13.02.2025
Klassiek gesorteerd
Soto ajam
8,00
Vegetarische soep van chef
Bereid met liefde & passie
7,00

vegetarisch vegetarisch

Erwtensoep
Naar het recept van Oma Meeuwisse
8,00
Portie olijven
5,95
Spinazie-kaas kroketjes (6 stuks)
8,95
De bitterballen (6 stuks)
4,95
Hollandse garnalen bitterballen (4 stuks)
11,95
Verse emping met pindasaus
3,95
Gepaneerde Indische garnalen (6 stuks)
7,95
Klassiek bittergarnituur (12 stuks)
Bitterballen posthoorntjes & loempia’s
11,95
Vegetarisch bittergarnituur (12 stuks)
Vegabitterballen, loempia’s & spinazie-kaaskroketjes
12,95

vegetarisch vegetarisch

Emping
Met katjangsaus
3,95
Rivierkreeftjesbitterballen (4 stuks)
11,95
Gepaneerde Indische garnalen & mini loempia’s (8 stuks)
9,95
Ciabatta
met kruidenboter
7,50
Gerookte zalm
Met bieslook roomkaas
12,95
Goudse oude kaas
met een vleugje roquefort en een warme appel/kaneel stroop
10,95
In de boter gebakken kalfslever
met spek, appel, kalfsjus, verse groenten en friet
23,50
Sliptong (2 of 3 stuks)
met citroenboter, verse groenten en friet
24,50
Groentelasagne
met oude kaas uit de oven geserveerd met salade of friet
21,00
Nasi rames Posthoorn voor 2 personen:
Rendang, gado gado, sate babi (4 stokjes) atjar ketimun en nasi goreng
45,00
Nasi rames Posthoorn vegetarisch voor 2 personen:
Vega rendang, gado gado, vega sate (4 stokjes), atjar ketimun en nasi goreng
42,50

vegetarisch vegetarisch

Saté ajam (3 stokjes)
geserveerd met atjar ketimun en friet of nasi goreng
22,50
Gado gado (vegatarisch)
met nasi goreng en een eitje
19,50

vegetarisch vegetarisch

Gado gado
met nasi goreng en een stokje saté ajam
21,50
Beef rendang
geserveerd met groenten en nasi goreng of friet
23,50

vegetarisch vegetarisch

van de chef
16,95
Spekkoek
4,00
Fruitsalade
6,00

vegetarisch vegetarisch

Bart Chabot toetje
warm appelgebak met ijs, slagroom en een likeurtje
6,95
Dessert van de Chef
het seizoen bepaald de keuze van de chef Dagprijs
Appelgebak
3,70
Appelgebak met slagroom
4,20
Bart Chabot toetje:
warm appelgebak met vanille-ijs, verse slagroom en koffielikeur
6,95
Fruitsalade
6,00
Cake
2,50
Cake met slagroom
3,00
Sorbet
6,95
2 bollen sorbetijs met fruit
IJs van de chef vanaf
5,00
Gebak van de chef vanaf
4,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van Bodega De Posthoorn is 13.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.