BIT Grill and Café

Meer informatie

Buitenhof 39
2513 AH Den Haag


Menukaart van BIT Grill and Café

Laatst bijgewerkt op 19.02.2025
Klassiek gesorteerd
MONDAY ZOMERSTAMPPOT
Stamppot van raapstelen, Ibérico worst en krachtig jus.
17,50
TUESDAY SPARE RIBS
Spare ribs op oosterse wijze bereid. Spare ribs oriental style .
17,50
WEDNESDAY LAMB SHANK
Lamsschenkel a la ‘Navarin’ met krachtige jus, voorjaarsgroenten en aardappel.
23,50
THURSDAY KIPSATÉ
In de Josper gegrild geserveerd met rimboe pindasaus en kroepoek.Skewer of grilled chicken thigh with peanut sauce and prawn cracker.
17,50
FRIDAY SURF & TURF
Kogelbiefstuk & gamba van de Josper grill met groentengarnituur en kreeftenjus. Round steak & king prawns from the Josper grill with vegetable garnishing and lobster gravy.
25,50
SATURDAY L'APERITIVO
De BIT charcuterie plank om te delen en een fles huiswijn naar keuze.(Huis Sauv. Bl./ Chard./Rosé/ Merl-Cab./ Malbec)The BIT charcuterie to share with a bottle housewine of your choice .(House Sauv. Bl./ Chard./Rosé/ Merl-Cab./ Malbec)
43,25
SUNDAY SUNDAY ROAST VOOR 2 PERSONEN
Geroosterd rundvlees (+/- 600 gr.) van de plank om te delen.Beef roast (+/- 600 gr.) served on a platter.
45,00
Classic Gourmet Burger
180 gr. ‘Angus’ burger naar eigen recept.Salade, komkommer, tomaat, ui, augurk en salsa.180 gr. ‘Angus’ burger following our own recipe. Salad, cucumber, tomato, onion, pickles and homemade salsa.
14,75
Bacon & Onion Burger
Onze classic burger met extra spek & uiOur Classic burger with bacon & onion
16,75
DOUBLE Mini Burger
2 x slider a 100 gr. ‘Angus’ rund naar eigen recept.Salade, komkommer, tomaat, ui, augurk en salsa.2 x slider 100 gr. each of ‘Angus’ beef following our own recipe. Salad, cucumber, tomato, onion, pickles and homemade salsa.
17,80
Rib Roast Voor 2 Personen
1000 gr. ‘Angus’ ribeye met bot.Geserveerd met bearnaisesaus, jus en chimichurri.1000 gr. ‘Angus’ ribeye on the bone.Served with bearnaise sauce, gravy and chimichurri.
65,00
Runder Ribeye Voor 2 Personen
500 gr. ‘Freygaard’ ribeye zonder bot.Geserveerd met bearnaisesaus, jus en chimichurri.500 gr. ‘Freygaard’ ribeye without bone. Served with bearnaise sauce, gravy and chimichurri.
52,50
Round Steak
200 gr. ‘Freygaard’ kogelbiefstuk. Geserveerd met kruidenboter. 200 gr. ‘Freygaard’ round steak. Served with herb butter.
24,50
Picanha 2 Personen
800 gr. ‘Angus’ staartstuk met ‘zadel’.Geserveerd met bearnaisesaus, jus en chimichurri. Aleen medium rare geserveerd.800 gr. ‘Angus’ rump with ‘saddle’. Served with bearnaise sauce, gravy and chimichurri.Served only medium rare.
55,00
Ossenhaas
180 gr. ‘Angus’ tournedos. Geserveerd met bearnaisesaus, jus en chimichurri.180 gr. ‘Angus’ fillet. Served with bearnaise sauce, gravy and chimichurri.
29,75
Entrecôte
300 gr. ‘Hereford’ lende steak. Geserveerd met bearnaisesaus, jus en chimichurri.300 gr. Hereford’ Sirloin steak, Served with bearnaise sauce, gravy and chimichurri.
29,75
Blackened & Spiced Chicken
Kruidige kippenborst en poot à la ‘Paul Prudhomme’ met groene kool. Spiced chicken breast and leg à la ‘Paul Prudhomme’ with green cabbage.
21,50
Gamba's
Gegrilde hele gamba’s met groenten in knoflook en olijfolie. Grilled whole king prawns with vegetables in garlic and olive oil.
29,50

vegetarisch vegetarisch

Mixed Grill 2 Personen
Selectie van staartstuk, Iberico ribs, gegrilde kipen gamba. Geserveerd met bearnaisesaus, jus en chimichurri. Selection of rump, Iberico
65,00

De bewerkingsstatus van de menukaart van BIT Grill and Café is 19.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.