't Postkantoor

Meer informatie

Hippolytusbuurt 14
2611 HN Delft


Menukaart van 't Postkantoor

Laatst bijgewerkt op 27.03.2025
Klassiek gesorteerd
In rode kool ingelegde zalm met
dillecrème, zoetzure komkommer, savoramosterd en pane carasau
13,00
Bruschetta
met paddestoelen en Taleggio uit de oven, salade van rucola, pastinaak en knolselderij en rode koolmayonaise
12,50
Gerookte runderentrecote
met ratatouille-chutney, pecorino, bloemkoolcrunch, waterkers. pompoenpitten en geroosterde paprikamayonaise
13,00
Rode curry gambasaté, noedelsalade
met ingelegde mango, wortel en komkommer, chili lycheedressing en tom yam mayonaise
12,00
Krokante sushirijst met tartaar
van rode biet en umeboshi, ponzu-teriyaki en bietenmayonaise
11,50
Dungesneden gerookte eendenborst
met gemarineerde rode kool, groene appel, gekonfijte walnoten, szechuanpepervinaigrette en bieslookpoeder
13,00
Vegan gyozas met kimchicrumble,
in mango gemarineerde rettich en gochujangveganaise
11,50
Gegrilde steak
met een taartje van pastinaak en zwarte knoflook, geroosterde little gem en een jus van rode wijn en sjalot
25,50
Bloemkoolsteak
met vegan risotto van geroosterde bloemkool en miso, basilicumolie, gefrituurde kappertjes en waterkers
21,50
Op de huid gebakken zeebaarsfilet
met pittige stoof van schorseneer en bataat en een schaaldierensaus
25,00
Sousvide gegaarde eendenborstfilet
met wortel-curry muffin, groene kool, shiitake en cranberryketchup
26,50
Paddenstoelenburger op briochebrood
met rode uiencompote, auberginebacon, groene currymayonaise en een komkommersalade met radijs-kimchi
21,00
Pompoen tarte tatin,
pompoencrème, courgette met hoisin, gepofte rode pepermayonaise, krokante uitjes en gegrilde boksoi
21,50
Postkantoor rijsttafel:
Spiesjes gemarineerde kippendij met seroendeng en cassave Kokosrijst Pittige boontjes komkommer atjar Eitje in pittige saus Mini loempia’s sambal badjak djeroek Pindadressing
26,50
Salade met jonge boerenkool,
parelcouscous, gedroogde cranberry’s, geroosterde Chantenay wortel, kastanjes en een vinaigrette van eekhoorntjesbrood
6,50
op een schaal voor 2 personen
In rode kool ingelegde zalm met dillecrème, zoetzure komkommer en savoramosterd Aziatische pompoensoep met geroosterde pompoen, mini maïs, taugé en Thaise basilicum Krokante sushirijst met tartaar van rode biet en umeboshi, ponzu-teriyaki en bietenmayonaise Spiesjes gemarineerde kippendij met seroendeng, cassave en pindadressing Krieltjes met massala kerrieveganaise, bosui en gefrituurde uitjes Salade met jonge boerenkool, parelcouscous, gedroogde cranberry’s, geroosterde Chantenay wortel, kastanjes en een vinaigrette van eekhoorntjesbrood
32,50
op een schaal voor 2 personen
Bruschetta met paddestoelen en uit de oven, salade van rucola, pastinaak en knolselderij en rode koolmayonaise Aziatische pompoensoep met geroosterde pompoen, mini maïs, taugé en Thaise

vegetarisch vegetarisch

asilicum Krokante sushirijst met tartaar van rode biet en umeboshi, ponzu-teriyaki en bietenmayonaise Pompoen tarte tatin, pompoencrème en prei-olie Krieltjes met massala kerrieveganaise, bosui en gefrituurde uitjes Salade met jonge boerenkool, parelcousc
32,50

vegetarisch vegetarisch

Pumpkin spice crème brûlée
met pompoentoffee, koekkruiden-crumble en vanille ijs
11,50
Pecannoten-tartelette
met appelduindoornbessengel en kaneelijs
11,50
Pure chocolademousse
met compote van zwarte kersen, gemarineerde rode kersen en vegan meringue
11,50
Kaasbordje:
Pave d’Affinois, Le Vieux Pané en Oudwijker colloso, toastjes en een compote van vijgen en rode port
11,50
Scroppino
8,50
Appel-kruimeltaart
5,20
Cheesecake
5,20
Wisselende taarten
5,20

De bewerkingsstatus van de menukaart van 't Postkantoor is 27.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.