EEN DINER MET DIVERSE SPECIALITEITEN VAN DE KOKKERIE
1. Gang
Op de Big Green Egg gegrilde charcuterie van groenten zoals courgette, knolselderij, wortel en pompoen van groenteboerin Linda met pesto van raketsla en basilicum
2. Gang
Soepje van tuinerwten en grove mosterd met schuim van Hollandse geitenkaas
3. Gang
Slow cooked bavette met seizoensgroenten, een gratin van drie soorten aardappel en gerookte knoflooksaus
4. Gang
Tiramisu 2.0 (mega macaron met alle smaken van tiramisu)
Vind ik lekker!
DUTCH CUISINE MENU
EEN HEERLIJK DINER MET HOLLANDSE SPECIALITEITEN
1. Gang
Lauwwarme kabeljauwlamellen met compote van rode ui en caesar dressing
2. Gang
Bospaddenstoelensoep met rilette van poldergans en eetbare bloemen, geschonken vanuit een tuingieter
3. Gang
Huisgemaakte rookworstjes van biologisch vlees van de Bieslandhoeve met truffel, geserveerd met een stampotje van Delfts duizendblad en gegrilde groenten van groenteboerin Linda met jus van rozemarijn uit eigen tuin
4. Gang
Oud Hollands dessert: Mokkamousse met advocaatcrème, stroopwafelkruim en schotsen van Haagse hopjes
VOLLEDIG VEGANISTISCH DINER, DUS GEEN DIERLIJKE PRODUCTEN
1. Gang
Amuse
2. Gang
Marbré van gerookte rode biet, From Age Leaves en ahornsiro
3. Gang
Oosters soepje van limoengras, kardemom en kokosmelk met sushirijst en oosters gemarineerde oesterzwammen
4. Gang
Taartje van aardappel, truffel, bospaddenstoelen, knolselderij en gele biet met een kleine salade en Tahoon Cress-olie
5. Gang
Chocolademousse op basis van sojaroom met paardenbloemen wortelsaus en koffie schotsen
veganistisch
Vind ik lekker!
VERMEER MENU
EEN ZEER EXCLUSIEF MENU MET CHEF-KOK YURI VERBEEK
1. Gang
Amuse: Parels van Vermeer
2. Gang
Parel van gerookte koolraap, geserveerd op een verlicht plateau met 'Het straatje' van Vermeer
3. Gang
Rilette van Hollandse poldergans met Delftse gepekelde vergeten groenten en piccalilly met eetbaar pompoenpapier, geserveerd op en houten plankje
4. Gang
Soepje van ‘Het melkmeisje’ met gerookte knolselderij, truffel en melk, geschonken vanuit een melkkkan
5. Gang
Langzaam gegaarde hoenderballotine gevuld met truffelfarce met een gratin van gegrilde koolraap, pijpjeskruid en polderaardappel, geserveerd op een bord met een logo van Vermeer
6. Gang
Vanillehangop met met een kleine stroopwafel, advocaatcrème, saus van Haagse hopjes en Atsina Cress
Vind ik lekker!
De bewerkingsstatus van de menukaart van De Kokkerie is 20.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.