De Kokkerie

Meer informatie

Buitenwatersloot 42
2613 ST Delft


Menukaart van De Kokkerie

Laatst bijgewerkt op 20.02.2025
Klassiek gesorteerd
ONTDEK ONZE CULINAIRE DINERS
KOKKERIE MENU
EEN DINER MET DIVERSE SPECIALITEITEN VAN DE KOKKERIE
1. Gang Op de Big Green Egg gegrilde charcuterie van groenten zoals courgette, knolselderij, wortel en pompoen van groenteboerin Linda met pesto van raketsla en basilicum
2. Gang Soepje van tuinerwten en grove mosterd met schuim van Hollandse geitenkaas
3. Gang Slow cooked bavette met seizoensgroenten, een gratin van drie soorten aardappel en gerookte knoflooksaus
4. Gang Tiramisu 2.0 (mega macaron met alle smaken van tiramisu)
DUTCH CUISINE MENU
EEN HEERLIJK DINER MET HOLLANDSE SPECIALITEITEN
1. Gang Lauwwarme kabeljauwlamellen met compote van rode ui en caesar dressing
2. Gang Bospaddenstoelensoep met rilette van poldergans en eetbare bloemen, geschonken vanuit een tuingieter
3. Gang Huisgemaakte rookworstjes van biologisch vlees van de Bieslandhoeve met truffel, geserveerd met een stampotje van Delfts duizendblad en gegrilde groenten van groenteboerin Linda met jus van rozemarijn uit eigen tuin
4. Gang Oud Hollands dessert: Mokkamousse met advocaatcrème, stroopwafelkruim en schotsen van Haagse hopjes
VEGANISTISCH MENU
VOLLEDIG VEGANISTISCH DINER, DUS GEEN DIERLIJKE PRODUCTEN
1. Gang Amuse
2. Gang Marbré van gerookte rode biet, From Age Leaves en ahornsiro
3. Gang Oosters soepje van limoengras, kardemom en kokosmelk met sushirijst en oosters gemarineerde oesterzwammen
4. Gang Taartje van aardappel, truffel, bospaddenstoelen, knolselderij en gele biet met een kleine salade en Tahoon Cress-olie
5. Gang Chocolademousse op basis van sojaroom met paardenbloemen wortelsaus en koffie schotsen

veganistisch veganistisch

VERMEER MENU
EEN ZEER EXCLUSIEF MENU MET CHEF-KOK YURI VERBEEK
1. Gang Amuse: Parels van Vermeer
2. Gang Parel van gerookte koolraap, geserveerd op een verlicht plateau met 'Het straatje' van Vermeer
3. Gang Rilette van Hollandse poldergans met Delftse gepekelde vergeten groenten en piccalilly met eetbaar pompoenpapier, geserveerd op en houten plankje
4. Gang Soepje van ‘Het melkmeisje’ met gerookte knolselderij, truffel en melk, geschonken vanuit een melkkkan
5. Gang Langzaam gegaarde hoenderballotine gevuld met truffelfarce met een gratin van gegrilde koolraap, pijpjeskruid en polderaardappel, geserveerd op een bord met een logo van Vermeer
6. Gang Vanillehangop met met een kleine stroopwafel, advocaatcrème, saus van Haagse hopjes en Atsina Cress

De bewerkingsstatus van de menukaart van De Kokkerie is 20.02.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.