Gemaakt zoals Jan Oudwater en Ab Hamelink sr. dat 50 jaar geleden al deden. Woensdags elke 4e gratis!
Vind ik lekker!
Gevuld Roomboteramandelspeculaas
Het recept en bereidingswijze van onze opa, herenbanketbakker F. de Ronde uit Bussum. Speculaas met echt minder suiker en veel meer kruiden!
Vind ik lekker!
ambachtelijk ijs
Amandelbitterkoekjesroomijs
Ons roomijs bevat echt veel minder suiker vergeleken met wat de meeste ijsbereiders maken (zeker 10 gram minder op iedere 100 gram basis) Dan voegen we bij deze basis ammaretto en echte amandelbitterkoekstukjes en dan krijg je deze overheerlijk romige weldaad!
Vind ik lekker!
Ab's Favoriet
Een roomijsje met de lekkertste koffie van Barend Boot en versgebrande hazelnoten. Een ijssie waar alle Hamelinken gek op zijn...
Vind ik lekker!
De bewerkingsstatus van de menukaart van De Smaecken van Hamelink is 11.03.2025. Alle afbeeldingen zijn serveersuggesties. De meest up-to-date menukaart is te vinden in het restaurant.